Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Pagre @ 2016 11 04, 19:33)
As jau po punkcijos, kuria vakar turejau, tai taip laukiau, nes jau ne juokais sunku man buvo  unsure.gif ispunktavo 15, is ju tinkami buvo 11, is ju 9 apsivaisino, tai dabar belieka tik laukti antradienio ar kas uzaugs iki blastuciu.  4u.gif

Pagre puikus apsivaisinusių embrionių skaičius. Turėsit visą komandą wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2016 11 03, 17:51)
Kai tik vakar buvau pas gydytoja smile.gif sake nemazas tas mano kleckas ir ilgom kojom  tongue.gif  O ir malasi smagiai smile.gif bumsi, taip svelniai svelniai  wub.gif
Jau pradedu po biski atsipalaiduoti ir tiketi ta laiminga pabaiga. Nors nezinau, ar mums po tokio nueito kelio ir patirciu, galima iki galo atsipalaiduoti. Bet dziaugtis tai galima  wub.gif

Murke, bandau įsivaizduoti kokie laimingi esat, bet negaliu..
Taip ir toliau.. o truputį, bet užtikrinai į priekį wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2016 11 07, 10:56)
Sveikutes,
Gal kas turit parduoti atliekamo aktyvaus B6, B12 ir folato?
Ar zinot, kaip ar per ka uzsisakyt? unsure.gif
Aciu.

Užsakinėjau, per Taurę. Reiktų paieškoti jos kontaktų. Jei domina, rašykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 11 07, 09:56)
Sveikutes,
Aciu.

As pati uzsisakineju per si puslapi lifeextension europe, ateina per savaite be jokiu mokesciu tik uz siuntima 5 e ima, papildus atnesa i namus.
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Be galo laikau suspaudus kumstukus visoms uz sekme nestuke.gif .Juk jei ne dabar, tai kada nors, bet vistiek pasiseks.As tuo tikejau wub.gif
Mums siai dienai yra 13sav.ir 4d.uzpraejusi sekmad.vienas leliys buvo 64, 5mm kitas64, 2mm wub.gif labai tikiuos savaitgali suzinoti kas gi ten gyvena pas mane, kokie tirpukai wub.gif
Seip buvo sunkios nuo 9 sav.dienos iki 12su puse..vis tepliojau ir tepliojau.pasirodydavo net ryskus kraujas...seip rudai ar murzinai geltonai..taip ir nezinau nuo ko, nes gyd.apziuredama maziukus vis sake kad viskas puikiai...
Sekmes mergytes 4u.gif pavirusuoju jums dvynukais nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 11 07, 12:03)
Be galo laikau suspaudus kumstukus visoms uz sekme nestuke.gif .Juk jei ne dabar, tai kada nors, bet vistiek pasiseks.As tuo tikejau wub.gif
Mums siai dienai yra 13sav.ir 4d.uzpraejusi sekmad.vienas leliys buvo 64, 5mm kitas64, 2mm wub.gif labai tikiuos savaitgali suzinoti kas gi ten gyvena pas mane, kokie tirpukai wub.gif
Seip buvo sunkios nuo 9 sav.dienos iki 12su puse..vis tepliojau ir tepliojau.pasirodydavo net ryskus kraujas...seip rudai ar murzinai geltonai..taip ir nezinau nuo ko, nes gyd.apziuredama maziukus vis sake kad viskas puikiai...

Smagu skaityti nuostabius dalykus wub.gif wub.gif. Pirmoji gaudau dvynukų virusą. Iš virusas visada buvo mano vyro svajonė, o daba jau ir mano wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 11 07, 10:56)
Sveikutes,
Aciu.

aš taip pat iš čia užsisakinėju - papildai
Tik čią nebuvau užmačiusi b6 (gal blogai žiūrėjau), tai siunčiaus iš iherb (greitu būdu), o paskui jau iš anskčiau apsižiūrėdavau. 4u.gif
Papildyta:
Kriukriu, sėkmės Jums 4u.gif

Pagre, super smile.gif tikrai turėsit blastučių, ir broliams, ir sesytėms dar 4u.gif

Nekantrioji, kaip džiugu, aukit toliau taip gražiai wub.gif o db baigėsi teliojimai?
Atsakyti
Nefifi, kaip jūsų reikalai? Kokios naujienos? Kiek išpunktavo folių? Kiek apsivaisinimo? Kumščiai tvirtai už Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 11 07, 11:03)

wub.gif wub.gif
4u.gif
Atsakyti
[quote=LISKAUS,2016 11 01, 13:14]
mergaites as dar turiu pora dezuciu progesterono jeigu reikia kuriai,bet as ne is Vilniaus 4u.gif
[/quote

Ar siustumet?as kaune...

Ir koks galiojimas?Nes man ne dabar reikia,o atsargai turet,kad tureciau laiko rezerva susiveikt daugiau.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 07, 11:36)

Užsakinėjau, per Taurę. Reiktų paieškoti jos kontaktų. Jei domina, rašykit smile.gif

Aisku...
Papildyta:
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 07, 11:58)
As pati uzsisakineju per si puslapi lifeextension europe, ateina per savaite be jokiu mokesciu tik uz siuntima 5 e ima, papildus atnesa i namus.

Sveika,'aciu..
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 11 07, 13:40)
aš taip pat iš čia užsisakinėju - papildai
Tik čią nebuvau užmačiusi b6 (gal blogai žiūrėjau), tai siunčiaus iš iherb (greitu būdu), o paskui jau iš anskčiau apsižiūrėdavau.  4u.gif

Aciu, moterytes!
Reiks zet, kaip cia gaunas, ar spesiu pasiknisti puslapiuose, ar per Taure bus lengviau..
Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labas, merginos,

Ačiū už rūpestį. Šiandien tapau PUPO smile.gif Nuo pradžiù.
Mūsú nepastojimo priežastys-oligoastenozoospermija(TR daryta SG parodė nulį geros morfologijos, kai LT prieš mėnesį parodė 14proc. Mano AMH (LT prieš metus) 0,88, TR nebesityriau, nes pats fakto žinojimo faktas nieko nepakeis.

Kaip minėjau, 2 cd turėjau 2 folius, išsaugant kokybę buvo skirta po 150 gonalio. 4cd atsako į vaistus nebuvo, padidino iki 237,50. ) 6cd 1 folis paaugo, kitas buvo be atsako, dėl to man jau 6cd pasakė, kad orientuojamės į 1 folį. (Beje, žinau, kad čia palaikymo komanda puiki ir norit visada įpūsti vilties, bet kai mažarezervė sako, kad yra tik 1 ar 2 foliai, tai taip ir yra smile.gif stebuklú nebūna, čia ne koks 15 folikulú, kuriú gali pasislėpusiú nematyti smile.gif. O plynan lauke pavieniai kariai net man matomi akivaizdžiai biggrin.gif
Paskui dar dozę padidino iki 250. Vėliau pridėjo cerrotide ir luverį, bet gonalio jau pamažino, aišku.

Taikė IMSI, įsodino 5 dienú 4AB blastutę.
Mus prižiūrėjo Dr. Emre Turgut, labai malonus ir fainas gydytojas, plius kalba angliškai.

Beje, pamenat, minėjau, kad turiu su venom problemú. Taip, ir turkai suprato, kad problema yra ir didelė biggrin.gif tai visus kartus Mastura vedėsi mane į vaikú skyriú ir ten slaugiú ranka atkalta vaikams ir kūdikiams imti kraujá, tai ten be ceremonijú paimdavo-žinoma, ne iš alkūnės srities, bet plaštakos. Užtai pataikydavo! smile.gif

Gyvenančiom arti Taksim aikštės darkart labai rekomenduoju maršrutá ne 54autobusais, o 37T, 48T ir 49T. Jokiú kamščiú-15min ir jūs klinikoj.

Tai tokie pastebėjimai. Jaučiuos gerai, po punkcijos taip pat viskas buvo puikiai, tik miego norėjos.
Neturiu su kuo lyginti, bet Memoriale viskas man aukštam lygy atrodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 07, 20:02)
Labas, merginos,

Ačiū už rūpestį. Šiandien tapau PUPO smile.gif Nuo pradžiù.
Mūsú nepastojimo priežastys-oligoastenozoospermija(TR daryta SG parodė nulį geros morfologijos, kai LT prieš mėnesį parodė 14proc. Mano AMH (LT prieš metus) 0,88, TR nebesityriau, nes pats fakto žinojimo faktas nieko nepakeis.

Kaip minėjau, 2 cd turėjau 2 folius, išsaugant kokybę buvo skirta po 150 gonalio. 4cd atsako į vaistus nebuvo, padidino iki 237,50. ) 6cd 1 folis paaugo, kitas buvo be atsako, dėl to man jau 6cd pasakė, kad orientuojamės į 1 folį. (Beje, žinau, kad čia palaikymo komanda puiki ir norit visada įpūsti vilties, bet kai mažarezervė sako, kad yra tik 1 ar 2 foliai, tai taip ir yra smile.gif stebuklú nebūna, čia ne koks 15 folikulú, kuriú gali pasislėpusiú nematyti smile.gif. O plynan lauke pavieniai kariai net man matomi akivaizdžiai biggrin.gif
Paskui dar dozę padidino iki 250. Vėliau pridėjo cerrotide ir luverį, bet gonalio jau pamažino, aišku.

Taikė IMSI, įsodino 5 dienú 4AB blastutę.
Mus prižiūrėjo Dr. Emre Turgut, labai malonus ir fainas gydytojas, plius kalba angliškai.

Beje, pamenat, minėjau, kad turiu su venom problemú. Taip, ir turkai suprato, kad problema yra ir didelė biggrin.gif tai visus kartus Mastura vedėsi mane į vaikú skyriú ir ten slaugiú ranka atkalta vaikams ir kūdikiams imti kraujá, tai ten be ceremonijú paimdavo-žinoma, ne iš alkūnės srities, bet plaštakos. Užtai pataikydavo! smile.gif

Gyvenančiom arti Taksim aikštės darkart labai rekomenduoju maršrutá ne 54autobusais, o 37T, 48T ir 49T. Jokiú kamščiú-15min ir jūs klinikoj.

Tai tokie pastebėjimai. Jaučiuos gerai, po punkcijos taip pat viskas buvo puikiai, tik miego norėjos.
Neturiu su kuo lyginti, bet Memoriale viskas man aukštam lygy atrodė smile.gif

Sveikinu PUPO 4u.gif
Laikau kumštukus, kad stipruolis liktų 9 mėnesiams pilvelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 07, 09:13)
Smagu skaityti nuostabius dalykus wub.gif  wub.gif. Pirmoji gaudau dvynukų virusą. Iš virusas visada buvo mano vyro svajonė, o daba jau ir mano wub.gif  wub.gif

4u.gif wub.gif tikek ir bus mirksiukas.gif

JANUARI,taip.siuo metu jokio apsoliuciai tepliojimo wub.gif

LaMona wub.gif

nefifi 4u.gif wub.gif sekmes laukime nestuke.gif laikau kumstukus.
Atsakyti