QUOTE(rneringa @ 2016 11 03, 15:52)
Murkyte, ačiū Tau už palaikymą ir paguodą
, tas krypties pasirinkimas ir yra svarbiausias momentas. Tik kad tokie sprendimai lengvai nepriimami.
Kaip Tavo kleckiukas pilvelyje auga?
Stiprybės, RNeringa
linkiu tau lengvai priimti šį atsakingą sprendimą
Žinai, ir man nors ilgas gyvenimas, bet be vaikų, būtų visai beprasmis. Na aišku, kas jai turi vieną ar kelis vaikučius, tai jau atsakingas ne tik už savo gyvenimą, bet ir už jų- kad vaikučių gyvenimas būtų laimingas ir jie turėtų sveikus abu tėvus. Bet iš kitos pusės - kas pasakė, kad tos, kurios eina ivf keliu, trumpiau gyvens?
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2016 11 03, 16:51)
Zinau, kad nepriimami. Jie sunkus visom prasmem. Bet dar reikia nepamirsti, kad po kurio laiko, galima ir pakeisti nuomone.
Kai tik vakar buvau pas gydytoja
sake nemazas tas mano kleckas ir ilgom kojom
O ir malasi smagiai
bumsi, taip svelniai svelniai
Jau pradedu po biski atsipalaiduoti ir tiketi ta laiminga pabaiga. Nors nezinau, ar mums po tokio nueito kelio ir patirciu, galima iki galo atsipalaiduoti. Bet dziaugtis tai galima
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 03, 20:32)
Sveikutės
Po nepavykusių Lietuvoj, ką tik pradėjom IVF Memorial klinikoj. I vizitas buvo 11.01
Pas mane problemos su kiaušintakiais, be to, būdavo plona gleivinė. Žiūrėsim ko griebsis turkai
Labai noriu padėkoti Nefifi ir Pagre už pagalbą, už vaistus.
Jeigu atvykstančioms reikėtų pagalbos, taip pat pagelbėsiu kuo galėsiu.
Kumštukai už jus
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 11 04, 18:33)
As jau po punkcijos, kuria vakar turejau, tai taip laukiau, nes jau ne juokais sunku man buvo
ispunktavo 15, is ju tinkami buvo 11, is ju 9 apsivaisino, tai dabar belieka tik laukti antradienio ar kas uzaugs iki blastuciu.
Sioks toks netiketas posukis ivyko musu procese ir teks saldyti viska, jei kas uzaugs del hiperstimuliacijos rizikos, tai namo grisiu be transferio ir teks dar karteli atvaziuoti jau snaigute pasiimti, jei turesim.
Cia toms, kas dar svarsto ar rinktis turkus
Esu labai suzaveta turku darbu ir prieziura, nes kol pati nepamaciau, buvo sunku isivaizduoti
nuo antros konsultacijos mane priziurejo kiekviena diena ir vis mazino dozes. Aisku kaip mazas vaikas nukabinau nosi pirma sekunde, kai pasake: "no transfer", bet esu labai jiems dekinga, kad rupinasi mano sveikata ir nesielge belen kaip rizikuodami.
Dabar suprantu koki man blogi dare lt ir kaip manes nesaugojo, turint omenyje hiperstimuliacija...ir visu kitu dayku kurie cia jau aptarti n kartu.
KriuKriu isvardino mus
Laikau kumštukus, kad daug gražių blastukų antradienį turėtumėte
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2016 11 04, 19:21)
Manes tai tikrai nėra Tr
aš Lt su pampersu sėdžiu,"iššaukėm" mmmm,nes po abrazijos 8sav nebuvo,o gleivinė plona,kažkoks polipas matėsi ir cista,neovuliaves folis 28mm,tikiuosi su mmmm viskas ir išeis
Cha cha, aš galvojau, kad su tavimi čia tariuosi lt prie kapinių susitikti, tai galvoju kiek tavęs lauksiu tose kapinėse, jei tu taip netikėtai į tr išskridai