Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(rneringa @ 2016 11 03, 15:52)
Murkyte, ačiū Tau už palaikymą ir paguodą 4u.gif, tas krypties pasirinkimas ir yra svarbiausias momentas. Tik kad tokie sprendimai lengvai nepriimami.
Kaip Tavo kleckiukas pilvelyje auga?

4u.gif 4u.gif 4u.gif Zinau, kad nepriimami. Jie sunkus visom prasmem. Bet dar reikia nepamirsti, kad po kurio laiko, galima ir pakeisti nuomone.

Kai tik vakar buvau pas gydytoja smile.gif sake nemazas tas mano kleckas ir ilgom kojom tongue.gif O ir malasi smagiai smile.gif bumsi, taip svelniai svelniai wub.gif
Jau pradedu po biski atsipalaiduoti ir tiketi ta laiminga pabaiga. Nors nezinau, ar mums po tokio nueito kelio ir patirciu, galima iki galo atsipalaiduoti. Bet dziaugtis tai galima wub.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Po nepavykusių Lietuvoj, ką tik pradėjom IVF Memorial klinikoj. I vizitas buvo 11.01
Pas mane problemos su kiaušintakiais, be to, būdavo plona gleivinė. Žiūrėsim ko griebsis turkai smile.gif
Labai noriu padėkoti Nefifi ir Pagre už pagalbą, už vaistus. 4u.gif 4u.gif Jeigu atvykstančioms reikėtų pagalbos, taip pat pagelbėsiu kuo galėsiu.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 03, 21:32)
Sveikutės smile.gif Po nepavykusių Lietuvoj, ką tik pradėjom IVF Memorial klinikoj. I vizitas buvo 11.01
Pas mane problemos su kiaušintakiais, be to, būdavo plona gleivinė. Žiūrėsim ko griebsis turkai smile.gif
Labai noriu padėkoti Nefifi ir Pagre už pagalbą, už vaistus. 4u.gif  4u.gif  Jeigu atvykstančioms reikėtų pagalbos, taip pat pagelbėsiu  kuo galėsiu.

Dar karteli sveika atvykus! 4u.gif pasikartosiu, bet linkiu sekmes didziausios! Esi labai gerose rankose! mirksiukas.gif o del vaistu, tai as tau turiu padekoti, nes cia tu man pagelbejai ir atsiradai tinkamu laiku bigsmile.gif ka as buciau darius su per daug vaistu prirasytu kur neisnaudojau friends.gif
Ziuriu, visai nemazai cia musu susirinko pries metu gala heart.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 11 04, 09:23)
Dar karteli sveika atvykus!  4u.gif pasikartosiu, bet linkiu sekmes didziausios! Esi labai gerose rankose!  mirksiukas.gif o del vaistu, tai as tau turiu padekoti, nes cia tu man pagelbejai ir atsiradai tinkamu laiku  bigsmile.gif ka as buciau darius su per daug vaistu prirasytu kur neisnaudojau  friends.gif
Ziuriu, visai nemazai cia musu susirinko pries metu gala  heart.gif  thumbup.gif

Pagre, prašome plačiau papasakoti kaip vyksta pas jus procesas. Kada punkcija? Kiek folių mato?
Kiek lietuvaičių porų Stambule šiuo metu?
Spaudžiam kumščius ir laukiam džiugių naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 04, 09:30)

Kiek suskaičiavau, tai dabar 4 lietuvaitės: dvi pink spalva nuspalvintos, aš ir ailima
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 04, 09:30)
Pagre, prašome plačiau papasakoti kaip vyksta pas jus procesas. Kada punkcija? Kiek folių mato?

As jau po punkcijos, kuria vakar turejau, tai taip laukiau, nes jau ne juokais sunku man buvo unsure.gif ispunktavo 15, is ju tinkami buvo 11, is ju 9 apsivaisino, tai dabar belieka tik laukti antradienio ar kas uzaugs iki blastuciu. 4u.gif

Sioks toks netiketas posukis ivyko musu procese ir teks saldyti viska, jei kas uzaugs del hiperstimuliacijos rizikos, tai namo grisiu be transferio ir teks dar karteli atvaziuoti jau snaigute pasiimti, jei turesim. 4u.gif

Cia toms, kas dar svarsto ar rinktis turkus mirksiukas.gif
Esu labai suzaveta turku darbu ir prieziura, nes kol pati nepamaciau, buvo sunku isivaizduoti ax.gif nuo antros konsultacijos mane priziurejo kiekviena diena ir vis mazino dozes. Aisku kaip mazas vaikas nukabinau nosi pirma sekunde, kai pasake: "no transfer", bet esu labai jiems dekinga, kad rupinasi mano sveikata ir nesielge belen kaip rizikuodami. blink.gif
Dabar suprantu koki man blogi dare lt ir kaip manes nesaugojo, turint omenyje hiperstimuliacija...ir visu kitu dayku kurie cia jau aptarti n kartu.

KriuKriu isvardino mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 03, 20:32)

Sveika prisijungusi, įtraukiau tave į sąrašėlį 4u.gif o kiek IVF darėt Lietuvoj? bent kibimai buvo?

QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 04, 18:04)
Kiek suskaičiavau, tai dabar 4 lietuvaitės: dvi pink spalva nuspalvintos, aš ir ailima
smile.gif

KriuKriu, ailima Lietuvoj tikrai biggrin.gif supainiojai nicką ax.gif Tai kurią spalvinti dar?

QUOTE(Pagre @ 2016 11 04, 18:33)
As jau po punkcijos, kuria vakar turejau, tai taip laukiau, nes jau ne juokais sunku man buvo  unsure.gif ispunktavo 15, is ju tinkami buvo 11, is ju 9 apsivaisino, tai dabar belieka tik laukti antradienio ar kas uzaugs iki blastuciu.  4u.gif

Sioks toks netiketas posukis ivyko musu procese ir teks saldyti viska, jei kas uzaugs del hiperstimuliacijos rizikos, tai namo grisiu be transferio ir teks dar karteli atvaziuoti jau snaigute pasiimti, jei turesim.  4u.gif

Pagre, šaunus būrys wub.gif Linkiu turėti ne vieną snaigutę, o kad iš karto nekels, nesijaudink - grįši sustiprėjusi ir jau kai apglėbsi savo įsčiose, tai ir nepaleisi visus devynis mėnesius nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 04, 19:04)
smile.gif

Manes tai tikrai nėra Tr smile.gif aš Lt su pampersu sėdžiu,"iššaukėm" mmmm,nes po abrazijos 8sav nebuvo,o gleivinė plona,kažkoks polipas matėsi ir cista,neovuliaves folis 28mm,tikiuosi su mmmm viskas ir išeis
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 03, 15:52)
Murkyte, ačiū Tau už palaikymą ir paguodą 4u.gif, tas krypties pasirinkimas ir yra svarbiausias momentas. Tik kad tokie sprendimai lengvai nepriimami.
Kaip Tavo kleckiukas pilvelyje auga?

Stiprybės, RNeringa 4u.gif linkiu tau lengvai priimti šį atsakingą sprendimą 4u.gif
Žinai, ir man nors ilgas gyvenimas, bet be vaikų, būtų visai beprasmis. Na aišku, kas jai turi vieną ar kelis vaikučius, tai jau atsakingas ne tik už savo gyvenimą, bet ir už jų- kad vaikučių gyvenimas būtų laimingas ir jie turėtų sveikus abu tėvus. Bet iš kitos pusės - kas pasakė, kad tos, kurios eina ivf keliu, trumpiau gyvens?
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2016 11 03, 16:51)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Zinau, kad nepriimami. Jie sunkus visom prasmem. Bet dar reikia nepamirsti, kad po kurio laiko, galima ir pakeisti nuomone.

Kai tik vakar buvau pas gydytoja smile.gif sake nemazas tas mano kleckas ir ilgom kojom  tongue.gif  O ir malasi smagiai smile.gif bumsi, taip svelniai svelniai  wub.gif
Jau pradedu po biski atsipalaiduoti ir tiketi ta laiminga pabaiga. Nors nezinau, ar mums po tokio nueito kelio ir patirciu, galima iki galo atsipalaiduoti. Bet dziaugtis tai galima  wub.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 03, 20:32)
Labai noriu padėkoti Nefifi ir Pagre už pagalbą, už vaistus. 4u.gif  4u.gif  Jeigu atvykstančioms reikėtų pagalbos, taip pat pagelbėsiu  kuo galėsiu.

Kumštukai už jus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 11 04, 18:33)
As jau po punkcijos, kuria vakar turejau, tai taip laukiau, nes jau ne juokais sunku man buvo  unsure.gif ispunktavo 15, is ju tinkami buvo 11, is ju 9 apsivaisino, tai dabar belieka tik laukti antradienio ar kas uzaugs iki blastuciu.  4u.gif

Sioks toks netiketas posukis ivyko musu procese ir teks saldyti viska, jei kas uzaugs del hiperstimuliacijos rizikos, tai namo grisiu be transferio ir teks dar karteli atvaziuoti jau snaigute pasiimti, jei turesim.  4u.gif

Cia toms, kas dar svarsto ar rinktis turkus  mirksiukas.gif
Esu labai suzaveta turku darbu ir prieziura, nes kol pati nepamaciau, buvo sunku isivaizduoti  ax.gif nuo antros konsultacijos mane priziurejo kiekviena diena ir vis mazino dozes. Aisku kaip mazas vaikas nukabinau nosi pirma sekunde, kai pasake: "no transfer", bet esu labai jiems dekinga, kad rupinasi mano sveikata ir nesielge belen kaip rizikuodami.  blink.gif 
Dabar suprantu koki man blogi dare lt ir kaip manes nesaugojo, turint omenyje hiperstimuliacija...ir visu kitu dayku kurie cia jau aptarti n kartu.

KriuKriu isvardino mus  mirksiukas.gif

Laikau kumštukus, kad daug gražių blastukų antradienį turėtumėte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2016 11 04, 19:21)
Manes tai tikrai nėra Tr smile.gif aš Lt su pampersu sėdžiu,"iššaukėm" mmmm,nes po abrazijos 8sav nebuvo,o gleivinė plona,kažkoks polipas matėsi ir cista,neovuliaves folis 28mm,tikiuosi su mmmm viskas ir išeis

Cha cha, aš galvojau, kad su tavimi čia tariuosi lt prie kapinių susitikti, tai galvoju kiek tavęs lauksiu tose kapinėse, jei tu taip netikėtai į tr išskridai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 11 04, 20:19)
Sveika prisijungusi, įtraukiau tave į sąrašėlį 4u.gif o kiek IVF darėt Lietuvoj? bent kibimai buvo?
KriuKriu, ailima Lietuvoj tikrai  biggrin.gif  supainiojai nicką  ax.gif  Tai kurią spalvinti dar?
Pagre, šaunus būrys  wub.gif Linkiu turėti ne vieną snaigutę, o kad iš karto nekels, nesijaudink - grįši sustiprėjusi ir jau kai apglėbsi savo įsčiose, tai ir nepaleisi visus devynis mėnesius  nestuke.gif

A, turbut supainiojau, buvo sarase nurodyta, kad vizitas 11.03, galvojau, kad jau cia.

Man buvo 3 IVF Lietuvoj, visi Usonienes vaisingumo klinikoj. Visada budavo plona gleivine, bet vistiek embrionus sodindavo. be to, kiausintakio hidrosalpingas, kurio nemate. Turkai ji pastebejo ir issiunte atgal darytis laparoskopijos operacija. Taigi, po to atvaziavau vel cia ir jau leido bandyt ivf.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 05, 21:41)
A, turbut supainiojau, buvo sarase nurodyta, kad vizitas 11.03, galvojau, kad jau cia.

Čia buvo pirmas vizitas 11.03 bet prieš du metus smile.gif

Bet turiu Tr snaigučiú tai tikiuosi kitais metais tokiu laiku jau būti pagimdžiusi ar greitu laiku gimdyti smile.gif

Sekmės visoms turkaitėm!!!

Atsakyti
Sveikutes,
Gal kas turit parduoti atliekamo aktyvaus B6, B12 ir folato?
Ar zinot, kaip ar per ka uzsisakyt? unsure.gif
Aciu.
Atsakyti