Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 01 19, 01:06)
ačiū, LaMona! Kaip tik poryt sesiu ieskotis. Tame ir beda, kad vietoj tai gali susirasti, bet ksip is namu surast..mes turbut su mazu vaiku skrisim..tai reikia, kad patogu butu..o kodel ten tas viesbutis tik vienai gerai?

Na, tas viešbutis vienam yra geriau, nes kainos vienam yra labai geros, o dviems galima rasti ir pigesnių variantų. Mes su vyru gyvenome šiame viešbutyje:
http://www.booking.c...src=hp_iw_title
Čia pusryčiai labai normalūs.
O mums buvo gavęsis toks naudingas nesusipratimas - mes buvome gavę kambarį nr 603, kurio kaina turbūt ne minimali, nes labai didelės patalpos ir dar kiemelis. Mes tą kambarį dėl nesusikalbėjimo gavome, nes aš atėjusi į jį prieš bookindama klausiau kuris kambarys skelbiamas bookinge už mažą kainą ir aš noriu pažiūrėti ar jame yra skalbimo mašina ir šaldytuvas, kitu atveju kambarys man netinka. Receptionas tik tą kambarį parodė ir pasakė, kad jie kitų kambarių išvis neturi. Bet kainos dvigubos paprašė. Aš per bookingą užsibookinau pigiausią tame viešbutyje ir atėjau. Pasirodo turėjo būti kitas kambarys, o jame nebuvo skalbenkės. Tai tie biznieriai apsimelavę nebeturėjo kur dėtis ir davė man kambarį 603. Tik tas viešbutis pora stotelių yra toliau nuo tos vietos, kur prieš tai minėjau. Pėstute nuo jo iki Memorial 30 min kelio, tik eiti reikia tokiu prastesniu rajonu. Na, bet jis prie Osmanbay metro stotelės iš kur labai greitai galima Sultankamedą ar kitas miesto vietas pasiekti. Taksimo aikštė pėsčiomis gal 15 min kelio.
O dėl viešbučių paieškos per bookingą ir būnant ten vietoje, tai pasakysiu, kad aš abu variantus išbandžiusi ir kažkoks keistas dalykas - per bookingą geriau, nes pigiau, o į vietą einant ir tariantis jie kažkodėl kainas nerealiai užkelia.
Tai tu dairykis viešbučių tiesiog su nuolaidom aplink Sisli mečetę ir bookinkis. Tik atkreipk dėmesį, kad šaldytuvas būtų, jei su ivf startuojate ir gonalį teks jame laikyti. Nors gal dabar tokios bėdos nėra. Gal ir kambaryje jį dabar galima laikyti, nes nekaršta. Aš, tai vasarą buvau, kai be šaldytuvo niekaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 19 sausio 2017 - 07:14
LaMona, aciu labai uz toki issamu paaiskinima! Bandysiu ieskotis ivairiu vairiantu. Si karta man neaktualu nei centras,nei lankytinos vietos,zadu tik iki klinikos ir atgal, todel noriu kuo arciau. Kaip keista,o mes i BigBox kai vaziavom, tai per bookong.com buvo 60€ para,o paprasius,kad Elis rezervuotu skambuciu, sumokejom 45€.
Aciu,LaMona,bandysiu ieskotis ryt jau 😊

Mergaites,kas zinot,kaip padaryti,kad skambinant is TR i LT nerodytu,kad mes esam TR? 🤔🤔
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 19, 09:59)
Mergaites,kas zinot,kaip padaryti,kad skambinant is TR i LT nerodytu,kad mes esam TR? 🤔🤔

jei skambinate is lietuvisko numerio, tai lietuviska ir rodo. ar jus turkiska kortele pirkote?
Papildyta:
gal kuri mergaite susidure ir zino tokiu dalykus, ar FSH, LH ir E2 yra nors kiek patikimi, jei pasidarai, kai teplioja, bet nera dar sviezio kraujo hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 01 19, 12:16)
jei skambinate is lietuvisko numerio, tai lietuviska ir rodo. ar jus turkiska kortele pirkote?

Ne ne,is lietuvisko nr., bet pastaraji karta kai buvom, tai skambinom is savo lietuvisko nr, o telefonas skambinanciajam apacioj raso Turkija 😄
Atsakyti
Kramute, telefono nustatymose galima panaikinti, kad telefonas rodytų lokaciją. Jei tai Applas tai Location Services --> Share my location
Atsakyti

Gal kas gali patarti kur gauti CYCLOPROGYNOVA arba turi parduoti?  Šiandien pirma ciklo diena, FSH šį ciklą 14,8, Mastura atrašė gerti CYCLOPROGYNOVA ir bandyti kitą ciklą vėl kartoti tyrimus. Na kaip man nepatinka šita schema - pirmą ciklo dieną darai tyrimus, tada jei viskas ok kitą dieną jau skrendi stimulaicijai, bet ką padarysi...Ech būtume ir mes visa šeima į Stambulą išsiruošę, bet deja ne šį mėnesį...

Atsakyti
QUOTE(jurgelis7777777 @ 2017 01 19, 13:41)
Kramute, telefono nustatymose galima panaikinti, kad telefonas rodytų lokaciją. Jei tai Applas tai Location Services --> Share my location

Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 17, 15:53)
Aciu Nica79 ir Murke uz pasidalinta info.  4u.gif Dar keli klausimeliai  biggrin.gif

O jei pasitvirtina MTHFR geno mutacijos ar nera velu pradeti naudoti atitinkamus aktyvius papildus po FET? Ar jie turi buti vartojami is anskciau... unsure.gif

Ir jei teisingai supratau, geriau kreiptis pas minetus gyd del padidejusio Homicsteino net jei ir nepasitvirtintu MTHFR geno mutacijos. Ar teisingai supratau jus?  ax.gif

Klausiu, nes jau esu FET procese ir situos tyrimus darausi dabar prisiskaicius apie sita visa "mona", o mano MTHFR ats turi ateiti bevek pries vaziuojant i TR, tai realiai as pas gydytojus tik po transferio galeciau kreiptis jei prireiktu.

Zinau viena forumiete, kuri tyresi fet metu ir rado heterozigotine mutacija, pradejo papildus vartot, pagimde sekmingai, bet itariu, jei homozigotine butu, tai gali buti ir velu. Tirciausi vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 01 19, 15:27)
<p>Gal kas gali patarti kur gauti CYCLOPROGYNOVA arba turi parduoti?  Šiandien pirma ciklo diena, FSH šį ciklą 14,8, Mastura atrašė gerti CYCLOPROGYNOVA ir bandyti kitą ciklą vėl kartoti tyrimus. Na kaip man nepatinka šita schema - pirmą ciklo dieną darai tyrimus, tada jei viskas ok kitą dieną jau skrendi stimulaicijai, bet ką padarysi...Ech būtume ir mes visa šeima į Stambulą išsiruošę, bet deja ne šį mėnesį...</p>

As cikla pries vaziuojant geriau Femoston. Gal ir jums tiktu g.gif cia jau Masturos reiktu klausti
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2017 01 19, 20:31)
Zinau viena forumiete, kuri tyresi fet metu ir rado heterozigotine mutacija, pradejo papildus vartot, pagimde sekmingai, bet itariu, jei homozigotine butu, tai gali buti ir velu. Tirciausi vis tiek.

Sveikos!

Glamour, as homozigotine- tai ta bjauresne MtHfR forma. Issityriau tik si lapkriti. Sis genas, kaip sake genetikas, pasireiskia nuo 30m. Pries pusantru metu susilaukem dukros. Geno tuo metu nebuvau issityrus, negeriau jokio, absoliuciai jokio vaisto, nesileidau fraxiparino, aspirino, visiskai nieko, o tuomet buvo 36m.

Sekmes visoms mergytems, laikom su mv visad kumstukus, kad tik visoms pasisektu TR.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 20 sausio 2017 - 00:06
QUOTE(Glamour @ 2017 01 19, 19:31)

Beabejones, as jau pridaviau krauja MtHFR tyrimui, dabar tik laukiu rezultatu, kurie turetu buti prie pat TR. Man siuo metu buvo aktualiausia ar ok yra pradeti vartoti papildus po FET, jei netycia pasirodys, kad yra tos mutacijos.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu 2 svirkstus Gonalio po 450 TV, parduodu po 100 Eur. Pirkau sau, taciau ju man neprireiks, pasikeite planai. Kam domina, rasykite man i asmenine zinute.
4u.gif
Atsakyti