QUOTE(Kramune @ 2017 01 19, 01:06)
ačiū, LaMona! Kaip tik poryt sesiu ieskotis. Tame ir beda, kad vietoj tai gali susirasti, bet ksip is namu surast..mes turbut su mazu vaiku skrisim..tai reikia, kad patogu butu..o kodel ten tas viesbutis tik vienai gerai?
Na, tas viešbutis vienam yra geriau, nes kainos vienam yra labai geros, o dviems galima rasti ir pigesnių variantų. Mes su vyru gyvenome šiame viešbutyje:
http://www.booking.c...src=hp_iw_title
Čia pusryčiai labai normalūs.
O mums buvo gavęsis toks naudingas nesusipratimas - mes buvome gavę kambarį nr 603, kurio kaina turbūt ne minimali, nes labai didelės patalpos ir dar kiemelis. Mes tą kambarį dėl nesusikalbėjimo gavome, nes aš atėjusi į jį prieš bookindama klausiau kuris kambarys skelbiamas bookinge už mažą kainą ir aš noriu pažiūrėti ar jame yra skalbimo mašina ir šaldytuvas, kitu atveju kambarys man netinka. Receptionas tik tą kambarį parodė ir pasakė, kad jie kitų kambarių išvis neturi. Bet kainos dvigubos paprašė. Aš per bookingą užsibookinau pigiausią tame viešbutyje ir atėjau. Pasirodo turėjo būti kitas kambarys, o jame nebuvo skalbenkės. Tai tie biznieriai apsimelavę nebeturėjo kur dėtis ir davė man kambarį 603. Tik tas viešbutis pora stotelių yra toliau nuo tos vietos, kur prieš tai minėjau. Pėstute nuo jo iki Memorial 30 min kelio, tik eiti reikia tokiu prastesniu rajonu. Na, bet jis prie Osmanbay metro stotelės iš kur labai greitai galima Sultankamedą ar kitas miesto vietas pasiekti. Taksimo aikštė pėsčiomis gal 15 min kelio.
O dėl viešbučių paieškos per bookingą ir būnant ten vietoje, tai pasakysiu, kad aš abu variantus išbandžiusi ir kažkoks keistas dalykas - per bookingą geriau, nes pigiau, o į vietą einant ir tariantis jie kažkodėl kainas nerealiai užkelia.
Tai tu dairykis viešbučių tiesiog su nuolaidom aplink Sisli mečetę ir bookinkis. Tik atkreipk dėmesį, kad šaldytuvas būtų, jei su ivf startuojate ir gonalį teks jame laikyti. Nors gal dabar tokios bėdos nėra. Gal ir kambaryje jį dabar galima laikyti, nes nekaršta. Aš, tai vasarą buvau, kai be šaldytuvo niekaip