Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 01 17, 20:30)
Kokius viesbucius,mergaites,uzsisakinejat? As kita savaite irgi skrisiu, noriu netoli klinikos kazkur. Big boxe jau gyvenom,ziauriai garso izoliacija prasta, sakau gal Tempo bandyt dabar 🤔
As tai jokiu tyrimu nedariusi papildomu, tik tai,ka turkai liepe.

Mes ir ten, ir ten gyvenom - abiejuose garso izoliacija panasi, nes abu yra prie judriu gatviu. Abiejuose buvom apsistoje po pora kartu, kitu neieskojom, nes ir kainu atzvilgiu, ir atstumu nuo ligonines sitie pasiulymai buvo palankiausi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2017 01 17, 13:42)
Ne, nemokamai buvo tik pirmas kartais, kai dar tik ieskojau nevaisingumo priezasciu. Paskui darydavausi pati ir nesdavausi pas Zabuliene.

O as apie MTHFR suzinojau pries pat isodinima, pas serapina su visu homocisteinu buvau jau po teigiamo hcg, ir skystinancius pradejau po teigiamo hcg tik naudot. Turkams per isodinima sakiau (nes suzinojau diena gal pries), bet buvau nieko nespejus pavartoti.

Tai ir FET ruosiausi, ir isodinimas buvo be papildu, bet irgi aciu SM, kad po Serapino jau kita diena turejau papildus. Tiesa, mano homocisteinas tuo metu buvo 6,5. Nors nestumui nori mazesnio, bes ir Serapinas ake, kad su dviguba heterozigotine mutacija visai neblogas. Gal tai itakojo, kad viskas baigesi gerai. Shiaip kiek skaiciau, nepaisant normu, pageidautina homociestena tureti iki 7 is veliau gyvenime.. nezinau kam tos normos tada..

As tik kartais pagalvoju, kad tamsus cia miskas, tyrimu mazai, nuomoniu visokiu yra visam pasaulyj.. kartais kazkam tik sito truksta iki stebuklo, o galbut kazkam tai visai nedaro itakos..

-Murke-, kaip jus laikotes? Kaip tavo pilvinukas gyvena? Kada tavo gimdymo terminas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2017 01 17, 23:45)
As esu homozigote c677t- irgi suzinojau pries nuvykimas pas turkus.Turkai man tik paskyre aspirina ir fraxiparina.

Sveika,
Seniai begirdeta 4u.gif Kaip graziai cia viska surasei.
Keista, kad dabar turkai neskiria nei fraxiparino, nei aspirino tokiais atvejais. O pries keleta metu dar skirdavo...tik siaip, pamasciau garsiai:)
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 16, 10:44)
4u.gif As einu pas Giliaseviciene arba Pylimo Seimos Centre (privaciai), arba pas ja susitariu i antakalnio pol. (ji vedeja ten). Kiek zinau ji priziuredavo ir merginas, kuriuos ruosesi FET LV. Kaip gerai ismatuoja nzn, galesiu pasakyti po visko, bet kol kas TR tinka ka siunciau.
Dar domejausi ir Grybo klinika, jei netycia ispultu, kad koki sestadieni ar sekmadieni tektu lekti. Taip pat viena mergina minejo Northway Ziobakiene.

Siulau is anksto pas pasirinkta gydytoja apsilankyti ir susitarti ar gali i ja kreiptis esant reikalui is anksto neuzsirasiusi. Bent jau as taip dariau ir kol kas mane gydytoja priima kai man reik.  biggrin.gif

Ačiū visoms už rekomendacijas 4u.gif Aha, reikės tada būtinai pas kažkurią/-į pasisvečiuoti, kad paskui nebūtų streso, kad niekas nenorės apžiūrėt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2017 01 17, 22:45)
Sveikutes.Yra teveliu darzelyje tema MTHFR geno mutacija ir ten nemazai info. Siaip pas mus LT ne taip tiria folines rugsties kieki eritrocituose kaip JAV todel netinka.O ir jei yra MTHFR geno mutacija-tai jums greiciausiai gali rodyti virs normos ir foline ir b grupes papildus.
Bet kuriuo atveju,sekmes ir svarbiausia suzinai kas yra blogai,o siais laikais informacija prieinama lengvai net namuose,o ir vaistus gauti nera labai sudetinga.gal labiau minusas kad jie brangus-bet ko mes nepadarom del stebuklo!

Super! Aciu uz toki detalu paaiskinima 4u.gif Domejausi ta tema Tevu darzelyje ir susisiekiau su ju moderatore, tai ji man susake tyrimus ir kur galima ka pasidaryti, bet ten uzdara grupe ir priima tik turincias sio geno mutacija smile.gif Tikiuosi neteks prasytis i ju rata rolleyes.gif
Atsakyti
Mano homocisteinas buvo 9,62, o dabar sakė netikslu bus tirti, reikia palaukti ir žiūrėsim ar padeda papildas. Bet vakar D.S. man sakė, kad man nieko turbūt daugiau nereikės vartot išskyrus vit. b kompleksą. Sakė stropiai iki įsodinimo juos gerti, nes implantacijai svarbu.

Pagre, jo LT jau, sveikata gera, gal kažkiek ant plaučių jaučiasi kažkas, o ypač pėdos neramina. Tinsta vakare, skauda, venos kažkokios didelės ir tamsesnės atrodo. Prasidėjo nuo tos nakties, kai suleido pirmą dozę šlapimą varančių - ištino rankos nuo riešo ir pėdos. Laukiau, gal praeis sakau, bet skrydžio metu labai skaudėjo kojas, išsimoviau iš batų, o dabar vis dar nepraeina unsure.gif

Pagre, tavo homocisteinas aukštokas, kaip merginos ir sako, jis turi būti mažesnis. Aš atsakymų laukiau virš mėnesio, prieš Tr pasidariau, o grįžus dar nebuvo jų, o dariausi ten pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 18, 09:35)
Mano homocisteinas buvo 9,62, o dabar sakė netikslu bus tirti, reikia palaukti ir žiūrėsim ar padeda papildas. Bet vakar D.S. man sakė, kad man nieko turbūt daugiau nereikės vartot išskyrus vit. b kompleksą. Sakė stropiai iki įsodinimo juos gerti, nes implantacijai svarbu.

Pagre, jo LT jau, sveikata gera, gal kažkiek ant plaučių jaučiasi kažkas, o ypač pėdos neramina. Tinsta vakare, skauda, venos kažkokios didelės ir tamsesnės atrodo. Prasidėjo nuo tos nakties, kai suleido pirmą dozę šlapimą varančių - ištino rankos nuo riešo ir pėdos. Laukiau, gal praeis sakau, bet skrydžio metu labai skaudėjo kojas, išsimoviau iš batų, o dabar vis dar nepraeina  unsure.gif

Pagre, tavo homocisteinas aukštokas, kaip merginos ir sako, jis turi būti mažesnis. Aš atsakymų laukiau virš mėnesio, prieš Tr pasidariau, o grįžus dar nebuvo jų, o dariausi ten pat ax.gif

Laikykis, bet jei negalavimai ir tinimai nepraeina, tai gal verta pasirodyti pas gydytojus, ar tau TR sake, kad taip kuri laika gali buti?
Na as tokios hyper neturejau, bet man negalavimai tik po 2 mm po IVF praejo, seip vaiskciojau isiputusiu pilvu, skaudanciom kiausidem ir kojom. Miegoti galejau tik ant nugaros, nes ant sonu ar pilvo be sansu buvo.. blink.gif Dabar lyg ir viskas ok tuo klausimu. Man labai padejo skysciu vartojimas, aisku gal cia prie tu lengvesniu hyper formu veikia rolleyes.gif

Gal gali patikslinti del B grupes vit vartojimo: ar tau liepe paprastus B vit vartoti, ar tuos aktyviuosius kuriuos skiria esant MTHFR mutacijom?
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 01 17, 23:00)

-Murke-, kaip jus laikotes? Kaip tavo pilvinukas gyvena? Kada tavo gimdymo terminas?  4u.gif

Nu as esu visa meska - kazkaip i gala benelaukstau ir nebeskraidau kaip ant sparnu ir labai labai noriu gimdyt biggrin.gif leliaus atrodo gerai, auga didelis, uzspaudes ten man viska ka gali. Terminas man vasario 6. Tai is tiesu jau bet kada - gal uz sav, o gal uz menesio biggrin.gif biggrin.gif

Kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2017 01 18, 09:22)
Nu as esu visa meska - kazkaip i gala benelaukstau ir nebeskraidau kaip ant sparnu ir labai labai noriu gimdyt biggrin.gif leliaus atrodo gerai, auga didelis, uzspaudes ten man viska ka gali. Terminas man vasario 6. Tai is tiesu jau bet kada - gal uz sav, o gal uz menesio biggrin.gif biggrin.gif

Kaip jus?

Tai jau nebedaug beliko laukti iki svajones issipildymo galo! wub.gif O mes taip pat augam, po truputi storejam, bet nedaug, kiti dar suzinoje paklausia "o tu tikra, kad tu laukiesi?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, bet jau augam, storejam, jau pastebiu, kad tai batus jau darosi sunki persiauti ar ka nors pasilenkus daryti, galiu valgyt tik mazom porcijom, nes iskart atrodo, kad sonkauliai remiasi i pilva/skrandi, nors gal siuo metu daugiau skysciu geriu negu, kad valgau biggrin.gif
Siuo metu mums 30.5savaiteles wub.gif
Prasineskit, kai jau turesit savo turkiska stebukliuka ant ranku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 18 sausio 2017 - 15:13
QUOTE(Pagre @ 2017 01 18, 11:13)
Laikykis, bet jei negalavimai ir tinimai nepraeina, tai gal verta pasirodyti pas gydytojus, ar tau TR sake, kad taip kuri laika gali buti?
Na as tokios hyper neturejau, bet man negalavimai tik po 2 mm po IVF praejo, seip vaiskciojau isiputusiu pilvu, skaudanciom kiausidem ir kojom. Miegoti galejau tik ant nugaros, nes ant sonu ar pilvo be sansu buvo.. blink.gif Dabar lyg ir viskas ok tuo klausimu. Man labai padejo skysciu vartojimas, aisku gal cia prie tu lengvesniu hyper formu veikia  rolleyes.gif

Gal gali patikslinti del B grupes vit vartojimo: ar tau liepe paprastus B vit vartoti, ar tuos aktyviuosius kuriuos skiria esant MTHFR mutacijom?

Kai pirmą naktį patino ir labai skaudėjo, tai sakiau sesutei, bet ji angliškai nekalbėjo, tai nesusigaudė ką aš jai rodau ir sakau. Ryte viskas buvo gerai, o mano daktaro angliškai kalbančio irgi nebebuvo, tai taip ir palikau šitą reikalą, ai galvoju, praeis. O dabar kažkaip hmmm, turbūt teks visgi eit pasirodyt, nors nežinau ar čia yra ką tirt ir kaip pagydyt, manau reikia laiko tiesiog, kaip sakai 4u.gif

Man sakė "vitaminą B su metafolinu" vartoti profilaktiškai karts nuo karto (jo yra pirkti Odos estetikos klinikoje už 31eur), tai kaip ir nėra visai paprastas papildas, kaip suprantu, nes tas metafolinas naudingas šiuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 18, 16:23)
Kai pirmą naktį patino ir labai skaudėjo, tai sakiau sesutei, bet ji angliškai nekalbėjo, tai nesusigaudė ką aš jai rodau ir sakau. Ryte viskas buvo gerai, o mano daktaro angliškai kalbančio irgi nebebuvo, tai taip ir palikau šitą reikalą, ai galvoju, praeis. O dabar kažkaip hmmm, turbūt teks visgi eit pasirodyt, nors nežinau ar čia yra ką tirt ir kaip pagydyt, manau reikia laiko tiesiog, kaip sakai  4u.gif

Man sakė "vitaminą B su metafolinu" vartoti profilaktiškai karts nuo karto (jo yra pirkti Odos estetikos klinikoje už 31eur), tai kaip ir nėra visai paprastas papildas, kaip suprantu, nes tas metafolinas naudingas šiuo atveju.

Aisku... bandysiu kuo greiciau pas D.S. patenkti, bet turbut gausis jau po TR tik tais... tai gal jau bus ir MTHFR ats, nes sake, kad per dvi savaites...gal neuzlaikys, nes kaip ir nebe sventes ax.gif Bus matyt.. rolleyes.gif

O del visu negalavimu ir salutiniu pojuciu, tai tu idemiai stebek save, nes tas Hyper slykstus reikalas. Linkiu kuo greiciau atsitiesti ir kad visi tie nemalonus dalykai liktu praeityje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Pirmiausiai su Naujais metais jus visas 4u.gif
Dar šiais metais pas jus nebuvau.
Smagu, kad visos judate į priekį wub.gif kas procese, kas su tyrimais, o kas pilvelius auginat ar leliukus sūpuojat wub.gif
Pamačiau, kad truputį užsiminėt apie gyvenamą plotą tr. Tai galvoju pasakysiu savo nuomonę, kad ir Boxas, ir Tempo nėra nieko gero. Kur ant tos judrios gatvės yra tokia "salelė" trikampio formos (nuo Boxo į priešingą pusę, nei Memorialas), tai ta gatvele paėjus apie 10 min prieinama Sisli mečetė. O jau aplink ten viešbučių visa gausybė. Tik rinkis, kur tuo metu nuolaidas daro. Ir rajonas toks, kad gali iš viešbučio išlįst ir iškart kavinėj vakarienę pasiimt. Tai aš visada ten dairausi. O eidama į kliniką pasivaikštau per kvartalą, kol nepavargstu ir taxą maždaug nuo tos minėtos trikampinės "salelės" iki Memorialo pasiimu, nes sunkiausia yra tą kalną, kuris jau prieš pat Memorialą, įveikti. Tai apie 7-8 liras man taxas kainuodavo. O iš ligoninės išėjusi eidavau į Perpos stotelę ir iš ten per 10 min autobusu nr 54 iki Sisli mečetės atvažiuodavau. Jei ką domina konkrečiai, aš viena esu gyvenusi Comfort beige viešbutyje. Ten vienam asmeniui kainos visada labai žemos (jei su vyru važiuojat, tai neapsimoka), tik pusryčiai tame viešbutyje labai nuobodūs ir prasti. O su vyru važiuodami mes tiesiog dairomės bookinge kur tuo momentu netoli Sisli mečetės viešbučiai nuolaidas dideles taiko ir bookinamės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 18 sausio 2017 - 23:53
QUOTE(LaMona @ 2017 01 19, 00:49)
Sveikos, mergaitės  4u.gif
Pirmiausiai su Naujais metais jus visas  4u.gif

ačiū, LaMona! Kaip tik poryt sesiu ieskotis. Tame ir beda, kad vietoj tai gali susirasti, bet ksip is namu surast..mes turbut su mazu vaiku skrisim..tai reikia, kad patogu butu..o kodel ten tas viesbutis tik vienai gerai?
Atsakyti