QUOTE(Nica79 @ 2017 01 17, 16:32)
Del folio r, tai tikrai esu skaiciusi, kad norint suzinoti jos trukuma, reikia kazkaip ziureti, ar jos netruksta ERITROCITUOSE, kazkaip, jei tiri paprastai, tai trukumo gali ir nerodyti. Bet nemoku ieksoti per SM, tai nesurasiu tos nariu diskusijos
O del homocisteino- ar jo tyrima dares jau pradejus gerti estorfem? Nes turkai man rase,kad estrofem ir kiti vaistai iskreipia homocisteino tyrima, t.y. Rodo ji didesni, nei yra is tikruju. Klausiu, nes, kaip pati rasei, tyrimu atsakymai keisti Tau atrodo.
Aha, as dariausi tyrima 4cd (dvi dienas vartojau estrofem), bet zinau, kad ne as viena tokia kuri tyresi jau pradejus vartoti estrofem ir homicsteinas ok buvo net ir 5 cd jau vartojant estrofem.
Tiesiog veliau susirinkau info ir pradejau tirtis sita reikala
gal ir netikslinga buvo...bet griebiuosi uz visu siaudu, kad ko nepraleisti.
kaip bebutu grizusi po Tr pasitikslinsiu su gydytojais ir jei reiks dar karta issitirsiu. Dar reik sulaukti MTHFR ats, tada tikrai bus aisku kas ir kaip, nes geno tu nepamodifikuosi nei su kuom
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 17, 17:13)
O tau kas nors rekomendavo šituos tyrimus pasidaryti? Aš nieko nesityrus, tiktai tai, ką turkai reikalauja. Nei folio, nei B12.
Is gydytoju tai NE
As tiesiog susirinkau visa info kuri mano atveju gali buti aktuali, isistudijavau ka radau internete, kadangi man gydytoja ir taip skire skystinancius del kraujo formules ir sake, kad, jei knisiesi giliau rasi dar ko daugiau...
Pradejau dometis ir radau info apie AFS/Homicisteina/MTHFR, kad jie gali tureti itakos nestumui, nors daug kas nekreipia demesio...it t.t.
Savigyda as neuzsiimu, bet savityra - TAIP
As tiesiog ramiau miegosiu, kad ir kaip viskas susiklostytu, kad is savo puses padariau, ka galejau...ir seip man gaila saves ir savo sveikatos eikvoti bergzdiems bandymais, ypac, kai paklausai merginu istoriju ir kad po "n" nepavykusiu kartu atranda kazka, ka seniai galejo istirti...
tas pirmas nepavykes IVF matyt susuko smegeneles