Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 01 14, 22:49)
Sveikinu! 😘 va,kaip buna. Taip, Tino jum irgi taip pat buvo 😊
J01,  as irgi temos jau seniai neseku,dabar tik sugrizau po poros metu smile.gif sodino man sviezias blastutes,viena blastute jau vaiksto ir griauna namus 😁 dabar vaziuojam seses arba brolio pasiimt 😊

Mergaites,tai niekas nevaziuojat 23-27 dienom?? Negi man vienai reikes vaziuot... 😱

Kaip smagu smile.gif
Aš keliauju tik vasario viduryje, tikiuosi kad nors prisijungs prie manęs 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 01 14, 23:24)
Kvailas klausimas..o tai dabar SM tema automatiskai neuzsidaro ties 50 psl? 🤔

Man ir toks klausimas kilo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 14, 23:49)

Mergaites,tai niekas nevaziuojat 23-27 dienom?? Negi man vienai reikes vaziuot... 😱

Gal Pagre važuos, kaip supratau, šiuo metu lyg FET ruošiamas.
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 14, 14:14)
Klaisykit, o jūs nebijot dabar vaikščiot kažkur?  ax.gif  mane tai tie įvykiai išgąsdino, aš jaučiu apart matšruto klinika-viešbutis ir pakeliui daugiau neišdrįsiu eiti  biggrin.gif

Daugiausia po Taksim ir Istiklal rajoną kur gyvenau. Iš pradžių dairydavaus ar koks praeivis apsimuturiaves su issiputusia striuke šalimais neina smile.gif Bet nieko, paskui pripratau, kad ten visąlaik daug žmonių apsipirkinėjančių, nebuvo baisu. Kelias naktis tamsiam ir mažam kambary gyvenau, nes geresnis dar buvo užimtas, tai kaip tik stengiaus į erdvę išeit.
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 14, 23:24)
Kvailas klausimas..o tai dabar SM tema automatiskai neuzsidaro ties 50 psl? 🤔

Įtariu kažkokie sutrikimai unsure.gif rašiau moderatoriams, bet atsakymo negavau.. Mačiau viena tema jau 70psl pasiekus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 14, 22:49)

As irgi FET procese, tik dar pas mane 6cd, tai tiksliai nezinau kada vaziuosiu. Mastura minejo, kad transferis turetu buti 19-22cd, tai kazkur vaziuotume apie 26-30 dienom, jei viskas transferiui ok bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 15, 12:58)
As irgi FET procese, tik dar pas mane 6cd, tai tiksliai nezinau kada vaziuosiu. Mastura minejo, kad transferis turetu buti 19-22cd, tai kazkur vaziuotume apie 26-30 dienom, jei viskas transferiui ok bus  ax.gif

Tai pas mane panasiai! Man 8 c.d. O jus su vyru vaziuosit, ar viena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 15, 12:43)
Įtariu kažkokie sutrikimai  unsure.gif rašiau moderatoriams, bet atsakymo negavau.. Mačiau viena tema jau 70psl pasiekus  blink.gif

kazkur rase, kad bus didesnis skaicius, tikrai virs 100 psl.
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 15, 13:44)
Tai pas mane panasiai! Man 8 c.d. O jus su vyru vaziuosit, ar viena?  ax.gif

Jo, su vyru biggrin.gif nes vienai nesmagu, plius nesinori lagaminu tampyti ir jam labai patinka Stambulas. Mes skrysim su TR avialinijom - tiesioginiu. Tai susirasom i az kai jau arciau termino abi busim ir matysin ar sutampa pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 15, 18:05)
Jo, su vyru  biggrin.gif nes vienai nesmagu, plius nesinori lagaminu tampyti ir jam labai patinka Stambulas. Mes skrysim su TR avialinijom - tiesioginiu. Tai susirasom i az kai jau arciau termino abi busim ir matysin ar sutampa pas mus  mirksiukas.gif

Ai ne, tada nebūsiu trečia koja 😄 aš ieškau vienišos kompanijonės 😂😅
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 15, 21:58)
Ai ne, tada nebūsiu trečia koja 😄 aš ieškau vienišos kompanijonės 😂😅

Tikrai nebutum trecia koja 😂 jei nerastum vienisos kompanjones, brukstelk arciau paskirtos dienos 😊
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 15, 23:57)
Tikrai nebutum trecia koja 😂 jei nerastum vienisos kompanjones, brukstelk arciau paskirtos dienos 😊

Ačiū 😘 bet matyt teks važiuot su vyru ir vaiku, niekur nesidėsim 😊
P.S., dar pasitikslinau pas Elis dėl hormonų tyr., kaip įdomiai, ji man liepė su kiekvienu skanu ir hormonus atsiųst, nors pas mane viskas normoj, o kitoms žiūriu išvis tik prieš važiavimą.
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 15, 23:17)
Ačiū 😘 bet matyt teks važiuot su vyru ir vaiku, niekur nesidėsim 😊
P.S., dar pasitikslinau pas Elis dėl hormonų tyr., kaip įdomiai, ji man liepė su kiekvienu skanu ir hormonus atsiųst, nors pas mane viskas normoj, o kitoms žiūriu išvis tik prieš važiavimą.

Aisku, savi visada smagiau 😉 O del tyrimu, jei man lieptu net nedvejodama daryciau, bet manau, kad jie ziuri individualiai. As kazkaip galvoju, kad gal musu nepraso nes mes tik ka po IVF, o tu jau po ilgesnio tarpo vaziuoji, gal delto. ax.gif

O sakyk, tau kokiu pasaliniu dalyku darosi vartojant estrofem? rolleyes.gif
Atsakyti