Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(-Murke- @ 2017 01 13, 19:33)
Jo, manau tarkis su gydytojais, ras sprendima. 9,6 tai jau nemazas. Is tiesu, as pas genetika tai nuejau jau po teigiamo hcg ir skystinancius pradejau leistis po teigiamo hcg. Nes turkai neskyre, as jais pasitikejau.. Ir zinok, zmogau, ar reikejo is tiesu tu skystinanciu... Bet sitoj vietoj norejau apsidrausti, o teoriskai skystinantys leidziami zalos nedaro.. tik pasitarus su gyd nutraukiau aspirino gerima po 14 sav. nors ji skyre man genetikas del MTHFR, o turkai aisku ne..

Na, o kol lauksi FET ir taisysies, gal papildais nusimusi homocisteina iki zemesnio lygio. Labai linkiu kad viskas eitusi kuo geriau ir kuo paprasciau  4u.gif

Aš kaip suprantu man nereiks nieko leistis, nes nesudėtingas variantas? Nu va įdomiai su tuo dalyku, daug kas jo jau nepripažįsta svarbiu ir nekreipia dėmesio, o iš kitų moterų suprantu, kad visgi kai kurioms jis turi daug įtakos. Dėkui už linkėjimus, pati labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.. 4u.gif Nors paskutiniu metu sėkmė mane visiškai apleido.
Atsakyti
Stambule Istiklal gatvėj jau atidaryta Madame Tussouds vaškinių figūrų paroda. Sporto, kino, muzikos ir kt. įžymybės. Veiks visus metus iki 2017 gruodžio. Plačiai išreklamuota, kai buvau, dar neveikė, tik Vin Diesel ir Lady Gaga vitrinoj susidomėjusių žvilgsnius traukė smile.gif Bilietai internetu pigiau, apie 10eur. Kuri laisvu laiku nenoretu nusifotkint su Bradu Pitu, Johnny Depu ar Bruce Willis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 14 sausio 2017 - 02:19
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 14, 01:50)
Stambule Istiklal gatvėj jau atidaryta Madame Tussouds vaškinių figūrų paroda. Sporto, kino, muzikos ir kt. įžymybės. Veiks visus metus iki 2017 gruodžio. Plačiai išreklamuota, kai buvau, dar neveikė, tik Vin Diesel ir Lady Gaga vitrinoj susidomėjusių žvilgsnius traukė smile.gif Bilietai internetu pigiau, apie 10eur. Kuri laisvu laiku nenoretu nusifotkint su Bradu Pitu, Johnny Depu ar Bruce Willis biggrin.gif

jau isreklamavai tai super biggrin.gif

merginos, o kas nors TR daresi GN Echomar klinikoj? 4u.gif perskaiciau 1 psl. kad galima prasytis ten ir kainos skirtumas nemazas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 14, 01:50)

Wow! Kokia puiki ir nebrangi pramoga bigsmile.gif ačiū!
Atsakyti
KriuKriu,na skamba labai puikiai ir viliojančiai 😍
Klaisykit, o jūs nebijot dabar vaikščiot kažkur? ax.gif mane tai tie įvykiai išgąsdino, aš jaučiu apart matšruto klinika-viešbutis ir pakeliui daugiau neišdrįsiu eiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 14 sausio 2017 - 13:14
QUOTE(J01 @ 2017 01 14, 09:24)
jau isreklamavai tai super  biggrin.gif

merginos, o kas nors TR daresi GN Echomar klinikoj?  4u.gif perskaiciau 1 psl. kad galima prasytis ten ir kainos skirtumas nemazas  ax.gif

As bandziau klaust del tokio varianto bet Masturai nelabai patiko mano mintis. Sake tuomet pati ir tarkis ten. Tai dariau Memorial
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2017 01 14, 13:22)
As bandziau klaust del tokio varianto bet Masturai nelabai patiko mano mintis. Sake tuomet pati ir tarkis ten. Tai dariau Memorial

Aš jai ir parašiau, bet irgi supratau ir pajaučiau nepasitenkinimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 01 14, 14:26)
Aš jai ir parašiau, bet irgi supratau ir pajaučiau nepasitenkinimą  biggrin.gif

Nu kaip keista, nes mums net nesiule memoriale daryt, is karto echomare ir tikrai pigiau ten gaunasi smile.gif

Mums baimes Tr nebuvo, net gaila, kad ne kaip kiti, mes neturejom galimybes pakeliaut ar kazka daugiau buto ir klinikos pamatyt..
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 10, 11:06)
Ačiū!
Turim 3 šaldytus. O kiek kelsim, nežinau..gal 1?  Neįsivaizduoju..gal daktarų klausysiu. Labai norim sėkmės, bet bijau,kad dvigubai nepasisektų  ax.gif tiesą sakant nesėkmės ir dvigubos sėkmės bijau vienodai  biggrin.gif

4u.gif man ikele buvo viena snaigute,bet laukiuos dvieju mirksiukas.gif sekmes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 14, 13:14)
KriuKriu,na skamba labai puikiai ir viliojančiai 😍
Klaisykit, o jūs nebijot dabar vaikščiot kažkur?  ax.gif  mane tai tie įvykiai išgąsdino, aš jaučiu apart matšruto klinika-viešbutis ir pakeliui daugiau neišdrįsiu eiti  biggrin.gif

o jums svieziu nesodino del hyper? nelabai sekiau temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 01 14, 22:01)
4u.gif man ikele buvo viena snaigute,bet laukiuos dvieju mirksiukas.gif sekmes nestuke.gif

Sveikinu! 😘 va,kaip buna. Taip, Tino jum irgi taip pat buvo 😊

QUOTE(J01 @ 2017 01 14, 22:59)
o jums svieziu nesodino del hyper? nelabai sekiau temos  blush2.gif

J01, as irgi temos jau seniai neseku,dabar tik sugrizau po poros metu smile.gif sodino man sviezias blastutes,viena blastute jau vaiksto ir griauna namus 😁 dabar vaziuojam seses arba brolio pasiimt 😊

Mergaites,tai niekas nevaziuojat 23-27 dienom?? Negi man vienai reikes vaziuot... 😱
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 14 sausio 2017 - 22:52
Kvailas klausimas..o tai dabar SM tema automatiskai neuzsidaro ties 50 psl? 🤔
Atsakyti