QUOTE(-Murke- @ 2017 01 13, 19:33)
Jo, manau tarkis su gydytojais, ras sprendima. 9,6 tai jau nemazas. Is tiesu, as pas genetika tai nuejau jau po teigiamo hcg ir skystinancius pradejau leistis po teigiamo hcg. Nes turkai neskyre, as jais pasitikejau.. Ir zinok, zmogau, ar reikejo is tiesu tu skystinanciu... Bet sitoj vietoj norejau apsidrausti, o teoriskai skystinantys leidziami zalos nedaro.. tik pasitarus su gyd nutraukiau aspirino gerima po 14 sav. nors ji skyre man genetikas del MTHFR, o turkai aisku ne..
Na, o kol lauksi FET ir taisysies, gal papildais nusimusi homocisteina iki zemesnio lygio. Labai linkiu kad viskas eitusi kuo geriau ir kuo paprasciau
Na, o kol lauksi FET ir taisysies, gal papildais nusimusi homocisteina iki zemesnio lygio. Labai linkiu kad viskas eitusi kuo geriau ir kuo paprasciau
Aš kaip suprantu man nereiks nieko leistis, nes nesudėtingas variantas? Nu va įdomiai su tuo dalyku, daug kas jo jau nepripažįsta svarbiu ir nekreipia dėmesio, o iš kitų moterų suprantu, kad visgi kai kurioms jis turi daug įtakos. Dėkui už linkėjimus, pati labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.. Nors paskutiniu metu sėkmė mane visiškai apleido.