Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Pagre @ 2017 01 10, 15:02)
Aciu Jums uz visa pasidalinta info.  4u.gif
Siek tiek jauciuosi ramiau kiek galima, bet po paskutinio apsilankymo pas K. ji pakomentavo, kad tik nepersistenktu su gleivine, kadangi pas mane paskutini cikla gleivine buvo 12-13 mm jau 9 cd. Labai tikiuosi, kad TR suziures viska ir agal tie reikalai kitaip vyksta, kai pasiruosimo cikle buni  ax.gif nu bus matyt neuzilgo  rolleyes.gif

Viskas bus gerai 4u.gif Svarbu atsipalaiduoti ir nestresuoti be reikalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 10, 13:54)
Super, aciu smile.gif

O gal galit pasidalinti pas kokia gyd jus tikrinates visus reikalus del FET? Kas jau isbandyta ir tinkama TR gydytojams  ax.gif  Nes staigiai patekti kai reik ant 2 cd gali buti siek tiek komplikuota  rolleyes.gif bent jau pas K. tai buna visada uzimta ir sausakimsa.... o susiplanuoti is anksto irgi sudetinga ax.gif
Papildyta:
Turiu omenyje Vilniu  rolleyes.gif

Kai buvo reikalų dėl operacijos, lankiausi pas Žiobaką. Turkai jo darbo ir nuotraukų nepeikė.
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 10, 13:12)
Santariškės irgi iki 11-12h atsiunčia, jei ryte priduodi smile.gif

o kur galima paziureti kainas? vis landzioju po santa.lt ir nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 01 10, 19:58)
o kur galima paziureti kainas? vis landzioju po santa.lt ir nerandu  4u.gif

Hm.. ten kažkur yra, netyčia buvau radusi biggrin.gif šiaip galiu pasakyti, kad pigiau nei Geromedoj tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 01 10, 20:58)
o kur galima paziureti kainas? vis landzioju po santa.lt ir nerandu  4u.gif

Tokį radau
http://www.santa.lt/...c...&Itemid=129

Atsakyti

Sveikos :)

Aciu  :4u: 

Atsakyti
Sveikutės smile.gif Aš tik šiandien, po daugiau nei mėn. gavau ats dėl mthfr, tai pasirodo ir šį gėrį turiu, bet lengvą formą - heterozigotinę. Skaitau, kad estradiolis užkelia homocisteiną, tai ką daryti, kai FET reikės estrofem vartoti..? Kiek girdėjau turkams dzin tos mutacijos, bet turbūt vistiek reikia nusiųsti jiems ats ir klausti ką daryti unsure.gif Nugrybaus vėl ciklas, jei nesuvaldysiu jo su vaistais, bet kažkaip dbar neramu dėl to estradiolio.. huh.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes smile.gif
Su Jusu visu pagalba, pagaliau susitariau del vizito i Turkija. Pirma konsultacija paskirta vasario 7d. su dr. Emre Turgut ir prof. Semra Kahraman. Siek tiek baugu 4u.gif Bet ir dziugu, kad kolkas viskas einasi sklandziai.. Aciu Jums visoms.. Ir galite traukti i sarasiuka smile.gif
Siuo metu ieskausi viesbucio netoli Memorialo.. Bet ju labai jau nedaug. Big Box arba Tempo.. Siek tiek atokiau nuo klinikos ju daug didesnis pasirinkimas.. Ir dar su lektuvo bilietais problemele gaunasi.. Mes laukiam naujo vyro paso, o be paso nr. internetu neina bilietu nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 12, 15:44)
Sveikutės smile.gif Aš tik šiandien, po daugiau nei mėn. gavau ats dėl mthfr, tai pasirodo ir šį gėrį turiu, bet lengvą formą - heterozigotinę. Skaitau, kad estradiolis užkelia homocisteiną, tai ką daryti, kai FET reikės estrofem vartoti..? Kiek girdėjau turkams dzin tos mutacijos, bet turbūt vistiek reikia nusiųsti jiems ats ir klausti ką daryti  unsure.gif Nugrybaus vėl ciklas, jei nesuvaldysiu jo su vaistais, bet kažkaip dbar neramu dėl to estradiolio..  huh.gif

Aš irgi turiu - dviguba heterozigotė. Turkai nekreipia dėmesio, bet aš iš Santariškių ne taip seniai irgi girdėjau, kad ir jie nebekreipia, nors prieš pora metų tikrai kreipė dėmesį.. Galų gale, tas vienokias ar kitokias mutacijas turi didelė populiacijos dalis, ir tikrai ne visiems jos atsiliepia vaisingumui.

O ką daryti su FET - vartosi estrofem, o homocisteiną reguliuosi papildais, galbūt didesnėm dozėm ir naudosi papildus visą nėštumą. Kaip visą laiką, kiekvienam organizmui vaistų įtaka skirtinga - man pvz visai neužkėlė homocisteino estrofem. Tiesa, viso nėštumo metu, ar jo ir nenumušiau iki pageidaujamos Serapino normos. Taip ir laikosi tarp 5-6,5, ir ką tu jam padarysi.

Galbūt, nors turkai tikrai nelieps (aišku, nusiųsk jiems tyrimus), gali galvot apie kraują skystinančius vaistus (na kad būti 100 proc. tikrai, kad nepakiš kojos tas MTHFR) - tam reiktų pasitarti su kokiu nors gydytoju čia, nes man tai savigyda nepatinka biggrin.gif

Labai linkiu sėkmės ir surasti sau tinkamą sprendimą, kad pasiruošimas FET ir nėštumas po to būtų kaip įmanoma ramesni smile.gif
Atsakyti
Akutina, smagu, kad artėja pirmasis susitikimas, nebijokit nieko, galvokit, kad labai dideliais žingsniais artėjat prie savo svajonės smile.gif

Murke, mano homocisteinas buvo 9.62, dabar po hyper netikslu bus kartot, nes genetikas prašo pakartot. Antradienį aš einu pas jį ir klausysiu jo nurodymų. Tai tikiuosi, kad apjungus kelias nuomones pavyks pastoti ir išnešioti. Gal kaip sakai man visai nekels homocisteino ir bus gerai, be reikalo prisigąsdinau skaitydama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 01 13, 10:48)
  Ir dar su lektuvo bilietais problemele gaunasi.. Mes laukiam naujo vyro paso, o be paso nr. internetu neina bilietu nusipirkti  biggrin.gif

Aš perku tiesiai iš turku avialiniju tai ten nereikia užsakinėjant paso nr.tik kai chekinà darot,nebent kas pasikeitė,bet prieš pora sav padėjau užsakyti draugams,nereikėjo
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 13, 12:12)
Akutina, smagu, kad artėja pirmasis susitikimas, nebijokit nieko, galvokit, kad labai dideliais žingsniais artėjat prie savo svajonės smile.gif

Murke, mano homocisteinas buvo 9.62, dabar po hyper netikslu bus kartot, nes genetikas prašo pakartot. Antradienį aš einu pas jį ir klausysiu jo nurodymų. Tai tikiuosi, kad apjungus kelias nuomones pavyks pastoti ir išnešioti. Gal kaip sakai man visai nekels homocisteino ir bus gerai, be reikalo prisigąsdinau skaitydama  4u.gif

Jo, manau tarkis su gydytojais, ras sprendima. 9,6 tai jau nemazas. Is tiesu, as pas genetika tai nuejau jau po teigiamo hcg ir skystinancius pradejau leistis po teigiamo hcg. Nes turkai neskyre, as jais pasitikejau.. Ir zinok, zmogau, ar reikejo is tiesu tu skystinanciu... Bet sitoj vietoj norejau apsidrausti, o teoriskai skystinantys leidziami zalos nedaro.. tik pasitarus su gyd nutraukiau aspirino gerima po 14 sav. nors ji skyre man genetikas del MTHFR, o turkai aisku ne..

Na, o kol lauksi FET ir taisysies, gal papildais nusimusi homocisteina iki zemesnio lygio. Labai linkiu kad viskas eitusi kuo geriau ir kuo paprasciau 4u.gif
Atsakyti