QUOTE(Pagre @ 2017 01 10, 01:34)
KriuKriu, noriu taves paklauati kaip tu siuntei Masturai info de Fet? Kokias nuotraukas skano ar pan? Noriu pasiruosti ir zinoti ko gydytojos prasyti
Po IVF man Mastura sakė palaukti 1 ciklą, o po to kito 2cd pasidaryti echoskopiją. Tai taip ir dariau, ar nėra cistų, pamatuoti gleivinės storį (nesvarbu, kad mėnesinės) ir suskaičiuoti kairės bei dešinės pusės mažiukus folius. Surašiau Masturai į žinutę (aš jai mobiliaku per WhatsApp programėlę rašau, taip greičiau) ir pradėjo FET. Paskyrė vartoti estrofem ir echo liepė darytis 9 cd., 12cd, 15cd tik jau atidžiai matuoti folių dydį mm, gleivinės storį ir paprašyti nuotraukų, kurias nuskenavus nusiunčiau.
Kraujo tyrimą darytis liepė tik 15cd., kuris parodė kažkokią LH nesąmonę. Jie iki šiol nesutinka, kad taip galėjo rodyt, o laboratorija nesutinka, kad gali būti kažkokia klaida
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2017 01 10, 10:38)
Labas rytas!
Via Medikoj Kaune, kur yprastai ir 12h gali susinoti kraujo atsakymus, kazkas atsitiko, tad PRL ir E2 ats pasake tik apie 15h. Zodziu,'nuorodos is Masturos atejo tik 17:30. Aisku, as dar nebuvau gerus jokio estrofem.
Tai ji pasake, kad ta diena sugerti bent 2 tabletes estrofem kas 4-5 val.
Via Medikoj ir man taip išpuolė, pasirodo, kad laborantas penktadienį tik nuo 15val dirbo, o ne nuo ryto. Turėjau problemų, nes atsakymų iki 17 val nebuvo ir Mastura mane žiauriai skubino, kas 15min gaudavau velnių, nes jiems jau buvo laikas baigt darbus ir išeit namo, o laukė mano atsakymų. Tai kitą kartą, žiūrint kokia diena išpuls ir koks darbo laikas, bet rimtai į kokį Vilnių teks lėkt, kad iki pietų padarytų.