Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Pagre @ 2017 01 10, 01:34)

Labas rytas!
Pagre, del klausimo, kur uzdavei jau naujoj temutej. Man, pvz, kai jau reikejo FET, mmm atejo kaip tik savaitgali, nepadejo nei vit C nei kitokios priemones, tad pirmad gavosi 3cd, na, bet leido startuot. Duomenys echo velavo del ivairiu priezasciu, Via Medikoj Kaune, kur yprastai ir 12h gali susinoti kraujo atsakymus, kazkas atsitiko, tad PRL ir E2 ats pasake tik apie 15h. Zodziu,'nuorodos is Masturos atejo tik 17:30. Aisku, as dar nebuvau gerus jokio estrofem.

Tai ji pasake, kad ta diena sugerti bent 2 tabletes estrofem kas 4-5 val. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 10 sausio 2017 - 09:40

As skana nusiunciau irgi gerokai po pietu, Eli iskart dave atsakyma, kad viskas ok ir liepe gert Estrofem. Hormonus pasakiau visai velai vakare, apie 18 val., tai parode daktarams, patvirtino, kad viskas ok ir nieko nekeiciam. 😊

Atsakyti

Krown, turi omeny - 2017 pabaigoje? Smagu, kad tokia jauna, o jau didžiulė šeima, ir dar snaigutės laukia 4u.gif Taip, persikute, jau nuo rugsejo pradesiu rimtai dometis ir kaip jau ten iseis ar nuo spalio ar kiek veliau, bet pradesim vel mint kelius i Stambula 😉 na man labai patiko buti tik mama, o savo snaiguciu nepaliksiu, jeigu bus lemta ir visos taps realiais vaikais tai ir ketvirtas kazkada laikas ateis!

Atsakyti

Krown, nu super pasiryzimas! O man sitam reikejo susikaupti..ir snaigiuku palikt nesinori,ale ir vaiku komanda namie irgi sunku..😊 bet visada vaikysteje svajojau apie didele seima..tai bandysim ir mes pabaigt igyvendint svajones 😊

Atsakyti

Kramune, 10 Sau 2017 - 10:45, parašė: Krown, nu super pasiryzimas! O man sitam reikejo susikaupti..ir snaigiuku palikt nesinori,ale ir vaiku komanda namie irgi sunku..😊 bet visada vaikysteje svajojau apie didele seima..tai bandysim ir mes pabaigt igyvendint svajones 😊
Linkiu kuo didziausios sekmes! Kiek turit snaiguciu ir kiek planuojat deti? :wub:
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2017 01 10, 09:38)
Labas rytas!
Pagre, del klausimo, kur uzdavei jau naujoj temutej. Man, pvz, kai jau reikejo FET, mmm atejo kaip tik savaitgali, nepadejo nei vit C nei kitokios priemones,  tad pirmad gavosi 3cd, na, bet leido startuot. Duomenys echo velavo del ivairiu priezasciu, Via Medikoj Kaune, kur yprastai ir 12h gali susinoti kraujo atsakymus, kazkas atsitiko, tad PRL ir E2 ats pasake tik apie 15h. Zodziu,'nuorodos is Masturos atejo tik 17:30. Aisku, as dar nebuvau gerus jokio estrofem.

Tai ji pasake, kad ta diena sugerti bent 2 tabletes estrofem kas 4-5 val.  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif

Jei kam aktualu kur greit padaro tyrimus VL, tai radau, kad Grybo diagnostikos centre (per 2 val) arba Geromedoje iki 12 dienos ( tik cia reiktu pasiskambinti, nes ne visada turi LH reegentu ir gali siusti tyrimus kitur ta diena, kas uztruktu). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 10, 11:40)
Aciu  mirksiukas.gif

Jei kam aktualu kur greit padaro tyrimus VL, tai radau, kad Grybo diagnostikos centre (per 2 val) arba Geromedoje iki 12 dienos ( tik cia reiktu pasiskambinti, nes ne visada turi LH reegentu ir gali siusti tyrimus kitur ta diena, kas uztruktu).  ax.gif

Santariškės irgi iki 11-12h atsiunčia, jei ryte priduodi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 10, 12:12)
Santariškės irgi iki 11-12h atsiunčia, jei ryte priduodi smile.gif

Super, aciu smile.gif

O gal galit pasidalinti pas kokia gyd jus tikrinates visus reikalus del FET? Kas jau isbandyta ir tinkama TR gydytojams ax.gif Nes staigiai patekti kai reik ant 2 cd gali buti siek tiek komplikuota rolleyes.gif bent jau pas K. tai buna visada uzimta ir sausakimsa.... o susiplanuoti is anksto irgi sudetinga ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2017 01 10, 12:53)
Super, aciu smile.gif

O gal galit pasidalinti pas kokia gyd jus tikrinates visus reikalus del FET? Kas jau isbandyta ir tinkama TR gydytojams  ax.gif  Nes staigiai patekti kai reik ant 2 cd gali buti siek tiek komplikuota  rolleyes.gif bent jau pas K. tai buna visada uzimta ir sausakimsa.... o susiplanuoti is anksto irgi sudetinga ax.gif

Turiu omenyje Vilniu rolleyes.gif
Atsakyti
Aš eidavau pas Žiobakienę. Po pirmo vizito ji davė savo kontaktus ir aš jai asmeniškai jau rašydavau ir sakydavau, kada noriu ateiti, ir ji visada priimdavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2017 01 10, 12:07)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kramune" data-cid="71349958" data-time="1484037910">Kramune, 10 Sau 2017 - 10:45, parašė: Krown, nu super pasiryzimas! O man sitam reikejo susikaupti..ir snaigiuku palikt nesinori,ale ir vaiku komanda namie irgi sunku..😊 bet visada vaikysteje svajojau apie didele seima..tai bandysim ir mes pabaigt igyvendint svajones 😊</blockquote> Linkiu kuo didziausios sekmes! Kiek turit snaiguciu ir kiek planuojat deti? wub.gif

Ačiū!
Turim 3 šaldytus. O kiek kelsim, nežinau..gal 1? Neįsivaizduoju..gal daktarų klausysiu. Labai norim sėkmės, bet bijau,kad dvigubai nepasisektų ax.gif tiesą sakant nesėkmės ir dvigubos sėkmės bijau vienodai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 10 sausio 2017 - 13:08
QUOTE(Pagre @ 2017 01 10, 01:34)
KriuKriu, noriu taves paklauati kaip tu siuntei Masturai info de Fet? Kokias nuotraukas skano ar pan? Noriu pasiruosti ir zinoti ko gydytojos prasyti  ax.gif

Po IVF man Mastura sakė palaukti 1 ciklą, o po to kito 2cd pasidaryti echoskopiją. Tai taip ir dariau, ar nėra cistų, pamatuoti gleivinės storį (nesvarbu, kad mėnesinės) ir suskaičiuoti kairės bei dešinės pusės mažiukus folius. Surašiau Masturai į žinutę (aš jai mobiliaku per WhatsApp programėlę rašau, taip greičiau) ir pradėjo FET. Paskyrė vartoti estrofem ir echo liepė darytis 9 cd., 12cd, 15cd tik jau atidžiai matuoti folių dydį mm, gleivinės storį ir paprašyti nuotraukų, kurias nuskenavus nusiunčiau.
Kraujo tyrimą darytis liepė tik 15cd., kuris parodė kažkokią LH nesąmonę. Jie iki šiol nesutinka, kad taip galėjo rodyt, o laboratorija nesutinka, kad gali būti kažkokia klaida smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2017 01 10, 10:38)
Labas rytas!
Via Medikoj Kaune, kur yprastai ir 12h gali susinoti kraujo atsakymus, kazkas atsitiko, tad PRL ir E2 ats pasake tik apie 15h. Zodziu,'nuorodos is Masturos atejo tik 17:30. Aisku, as dar nebuvau gerus jokio estrofem.

Tai ji pasake, kad ta diena sugerti bent 2 tabletes estrofem kas 4-5 val.  4u.gif

Via Medikoj ir man taip išpuolė, pasirodo, kad laborantas penktadienį tik nuo 15val dirbo, o ne nuo ryto. Turėjau problemų, nes atsakymų iki 17 val nebuvo ir Mastura mane žiauriai skubino, kas 15min gaudavau velnių, nes jiems jau buvo laikas baigt darbus ir išeit namo, o laukė mano atsakymų. Tai kitą kartą, žiūrint kokia diena išpuls ir koks darbo laikas, bet rimtai į kokį Vilnių teks lėkt, kad iki pietų padarytų.
Atsakyti
Aciu Jums uz visa pasidalinta info. 4u.gif
Siek tiek jauciuosi ramiau kiek galima, bet po paskutinio apsilankymo pas K. ji pakomentavo, kad tik nepersistenktu su gleivine, kadangi pas mane paskutini cikla gleivine buvo 12-13 mm jau 9 cd. Labai tikiuosi, kad TR suziures viska ir agal tie reikalai kitaip vyksta, kai pasiruosimo cikle buni ax.gif nu bus matyt neuzilgo rolleyes.gif
Atsakyti