Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(rneringa @ 2016 11 02, 15:58)
Svarbiausia, kad laikas bėga, o vaikelis gražiai auga smile.gif. O tie pilveliai pas vienas būna didesni, pas kitas mažesni 4u.gif.
Vienos jau sūpuoja mažylius, kitos laukiasi kaip tu ir Murkė, o aš vienintelė iš praeitų metų gegužinukių kol kas neapdovanota likimo verysad.gif verysad.gif verysad.gif. Pergyvenam su vyru dėl to. Nežinau kurį kelia pasirinkti, ar kaip tėvai sako nustoti save kankinti ir pradėti ramiai gyventi, ar dar vis bandyti, nors ir nėra pas mane tų folių. Tai taip ir gyvenam be planų ir kažkokių tikslų. Aš gi jau 5 IVF pilnus turėjusi, pripumpuota daugybė hormonų, žlugusios viltys, išleista krūvos pinigų. toks ir gyvenimas verysad.gif

Na, jo, tos visos stimuliacijos taip ismusa organizma is veziu... blink.gif blink.gif blink.gif Kai pagalvoju, kitais metais geguze musu blastutems 2metukai, tai galvoju, kazin ar vyksim pasiimti dar vienos, matysim, kaip su vienu leliuku seksis, gal uzteksim vieno, ir jei noresim, ar spesim hmm.gif smile.gif
Sunku buti kito kailyje, bet siuo metu as manau, kad kovociau iki galo smile.gif
O niekada negalvojote apie donorine kiausialaste? Aisku, visada norisi savo - savo genu ir pan., bet, jei neiseina, tai gal pameginti kaip nors kitaip?
Atsakyti
rneringa, nežinau, kas yra "kova iki galo", bet aš visuomet esu pirmiausia už pačios moters sveikatá. Negali tiesiog imti ir pamiršti savo gyvenimo, kuris turi būti pilnavertis su vaikais ar be jú, negali pumpuotis hormonais ir pamiršti savo sveikatos. Turi būti nubrėžta bandymú riba. Pirmiausia moteris. Ir tik paskui mama.
Nesuprantu 10ies ivf bandymú prasmės, net jei 11k. būtú sėkmingas. Gal mano egoizmo lygis yra aukštesnis, bet paaukoti TIEK sveikatos... ne, gyventi man norisi ilgiau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 11 02, 14:17)
Mes ir labai džiaugiamės, jog turime savo princesę, o kaip bus, taip...

Mergytės, turiu 1 dėžutę Rulid , gal kam reikia, kas vyksta FET, rašykite..

Čia tas antibas, nuo kurio labai bloga? Aš taip pat dėžutę turiu. Jei kam reikia - kreipkitės
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 11 02, 16:58)
Svarbiausia, kad laikas bėga, o vaikelis gražiai auga smile.gif. O tie pilveliai pas vienas būna didesni, pas kitas mažesni 4u.gif.
Vienos jau sūpuoja mažylius, kitos laukiasi kaip tu ir Murkė, o aš vienintelė iš praeitų metų gegužinukių kol kas neapdovanota likimo verysad.gif verysad.gif verysad.gif. Pergyvenam su vyru dėl to. Nežinau kurį kelia pasirinkti, ar kaip tėvai sako nustoti save kankinti ir pradėti ramiai gyventi, ar dar vis bandyti, nors ir nėra pas mane tų folių. Tai taip ir gyvenam be planų ir kažkokių tikslų. Aš gi jau 5 IVF pilnus turėjusi, pripumpuota daugybė hormonų, žlugusios viltys, išleista krūvos pinigų. toks ir gyvenimas verysad.gif

4u.gif stiprybės
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 11 02, 17:16)
Na, jo, tos visos stimuliacijos taip ismusa organizma is veziu...  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Kai pagalvoju, kitais metais geguze musu blastutems 2metukai, tai galvoju, kazin ar vyksim pasiimti dar vienos, matysim, kaip su vienu leliuku seksis, gal uzteksim vieno, ir jei noresim, ar spesim hmm.gif  smile.gif
Sunku buti kito kailyje, bet siuo metu as manau, kad kovociau iki galo  smile.gif
O niekada negalvojote apie donorine kiausialaste? Aisku, visada norisi savo - savo genu ir pan., bet, jei neiseina, tai gal pameginti kaip nors kitaip?

rasiux, nesupyk, bet kartais tavo pamąstymai muša iš vėžių unsure.gif mergaitėms širdys plyšta, kad negali susilaukt vaikučių, o tu garsiai svarstai, ar važiuosi esamų pasiimt... unsure.gif suprantu, kad visų nesugimdysi, nes daug turi, bet gal geriau pasilikti sau sprendimą, ką su likusiais planuojat daryt... unsure.gif
atsiprašau, nenorėjau įskaudint, tiesiog savo nuomonę išsakiau ax.gif sėkmės nešiojant pilvinuką 4u.gif
Papildyta:

rneringa console.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 11 01, 13:43)
Sveikos,merginos,

Net ranka nekyla rašyti,bet mums nepavyko ir antrąkart.Žirniukas pabėgo...
Turkai aiškina,jog didžiausia tikimybė,kad embrioniukai buvo defragmentuoti.
Todėl noriu pasakyti,jog pasitaupykite pinigėlių ir pasidarykite PGD.Nors mums ir nesiūlė daryti,bet rezultatai byloja,ką kita.
Sėkmės visoms šiame kelyje ir nenuleiskite rankų,eidamos savo svajonės link  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip liūdna cray.gif cray.gif Labai užjaučiu.. hcg auga, lauki širdelės, o ji neužplaka.. verysad.gif net ir po PGD taip būna. Bet vis tiek patariu jį darytis, skausmo mums ir taip pakanka, reikia daugiau vilties.
Stiprybės jūsų šeimai, džiaukitės princese ir nenustokit svajoti apie broliuką ar sesutę wub.gif

rneringa 4u.gif linkiu surasti sau tinkamiausią sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 11 02, 13:17)
Mes ir labai džiaugiamės, jog turime savo princesę, o kaip bus, taip...

Mergytės, turiu 1 dėžutę Rulid , gal kam reikia, kas vyksta FET, rašykite..

Rulid man reiketu blush2.gif kelias tabletes turiu, bet ju man neuzteks
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 11 02, 19:59)
Rulid man reiketu  blush2.gif  kelias tabletes turiu, bet ju man neuzteks

Ai, aš tai zitroteką, o ne rulidą turiu. Man pačiai rulidą kita mergaitė buvo atidavusi
Atsakyti
Merginos,kurios turejot per dideli homocisteina,ka jus vartojot,kad ji sumazint? 4u.gif Kazka per migla pamenu apie B grupes vitaminu papildus ir dar kazka,ko nera Lietuvoje.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 11 02, 18:11)
rasiux, nesupyk, bet kartais tavo pamąstymai muša iš vėžių unsure.gif mergaitėms širdys plyšta, kad negali susilaukt vaikučių, o tu garsiai svarstai, ar važiuosi esamų pasiimt... unsure.gif suprantu, kad visų nesugimdysi, nes daug turi, bet gal geriau pasilikti sau sprendimą, ką su likusiais planuojat daryt... unsure.gif
atsiprašau, nenorėjau įskaudint, tiesiog savo nuomonę išsakiau ax.gif sėkmės nešiojant pilvinuką 4u.gif
Papildyta:

rneringa console.gif

Atsiprasau, jei netaip ka pasakiau, nenorejau... 4u.gif Tiesiog pamastymai.. Tikriausiai ne vietoje ir ne laiku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 02 lapkričio 2016 - 21:45
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 11 02, 18:16)
Na, jo, tos visos stimuliacijos taip ismusa organizma is veziu...  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Kai pagalvoju, kitais metais geguze musu blastutems 2metukai, tai galvoju, kazin ar vyksim pasiimti dar vienos, matysim, kaip su vienu leliuku seksis, gal uzteksim vieno, ir jei noresim, ar spesim hmm.gif  smile.gif
Sunku buti kito kailyje, bet siuo metu as manau, kad kovociau iki galo  smile.gif

Manyčiau, pirmiausia sulaukite ateinančio Žmogeliuko į pasauly, o tada jau mąstysite toliau.
O aš kartais pamąstau apie donorines, bet kažkaip man viskas darosi sudėtinga ir atrodo beprotiškai brangu verysad.gif.
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 11 02, 18:31)
rneringa, nežinau, kas yra "kova iki galo", bet aš visuomet esu pirmiausia už pačios moters sveikatá. Negali tiesiog imti ir pamiršti savo gyvenimo, kuris turi būti pilnavertis su vaikais ar be jú, negali pumpuotis hormonais ir pamiršti savo sveikatos. Turi būti nubrėžta bandymú riba. Pirmiausia moteris. Ir tik paskui mama.
Nesuprantu 10ies ivf bandymú prasmės, net jei 11k. būtú sėkmingas. Gal mano egoizmo lygis yra aukštesnis, bet paaukoti TIEK sveikatos... ne, gyventi man norisi ilgiau 4u.gif

Nefifi, visos mes esame skirtingos, todėl ir prioritetai skiriasi. Aš tikrai žinau, kad noriu turėti vaikelių, o gyvenimas be jų neturi prasmės. Vieni žmonės sako, kad nori ilgai gyventi, o aš rinkčiausi trumpesnį gyvenimą, bet su vaikai. Atsiprašau už savo negatyvias mintis, bet kažkoks sunkus emocine prasme ruduo...
Atsakyti

RNeringa, neįsprausk savęs į jokius rėmus. Suprantu, kad ateina tokių minčių, kaip vienintelė iš gegužinukių.. ir nors biologinis laikrodis tiksi ir nei vienai su amžium nėra lengviau, nereikia dėti savęs į jokias lentynėles, kaip pastoti iki tada ir tada.. nuo to tik sunkiau, nes dar ir tai ribai artėjant darosi vis beviltiškiau.. verysad.gif

Ir sprendimas sunkus, kuriuo keliu eiti. Bet linkiu priimti vienokį ar kitokį sprendimą, nes tuo momentu labai palengvėja, žinai kryptį. Kiekvienai savas kelias. Kam sustoti po vieno bandymo ir eiti kita linkme, kam ir 10 neatrodo riba. Tai labai asmeniška. Norisi tik palinkėti ištvermės ir stiprybės iki kol nuspręsite. O labiausiai – kad jūsų svajonės išsipildytų vienokiu ar kitokiu būdu.
Visada tyliai laikysiu kumštukus už Jūsų šeimyną 4u.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 11 03, 10:40)
Ir sprendimas sunkus, kuriuo keliu eiti. Bet linkiu priimti vienokį ar kitokį sprendimą, nes tuo momentu labai palengvėja, žinai kryptį. Kiekvienai savas kelias. Kam sustoti po vieno bandymo ir eiti kita linkme, kam ir 10 neatrodo riba. Tai labai asmeniška. Norisi tik palinkėti ištvermės ir stiprybės iki kol nuspręsite. O labiausiai – kad jūsų svajonės išsipildytų vienokiu ar kitokiu būdu.
Visada tyliai laikysiu kumštukus už Jūsų šeimyną  4u.gif
Laikykis  4u.gif

Murkyte, ačiū Tau už palaikymą ir paguodą 4u.gif, tas krypties pasirinkimas ir yra svarbiausias momentas. Tik kad tokie sprendimai lengvai nepriimami.
Kaip Tavo kleckiukas pilvelyje auga?
Atsakyti