QUOTE(rneringa @ 2016 11 02, 15:58)
Svarbiausia, kad laikas bėga, o vaikelis gražiai auga . O tie pilveliai pas vienas būna didesni, pas kitas mažesni .
Vienos jau sūpuoja mažylius, kitos laukiasi kaip tu ir Murkė, o aš vienintelė iš praeitų metų gegužinukių kol kas neapdovanota likimo . Pergyvenam su vyru dėl to. Nežinau kurį kelia pasirinkti, ar kaip tėvai sako nustoti save kankinti ir pradėti ramiai gyventi, ar dar vis bandyti, nors ir nėra pas mane tų folių. Tai taip ir gyvenam be planų ir kažkokių tikslų. Aš gi jau 5 IVF pilnus turėjusi, pripumpuota daugybė hormonų, žlugusios viltys, išleista krūvos pinigų. toks ir gyvenimas
Vienos jau sūpuoja mažylius, kitos laukiasi kaip tu ir Murkė, o aš vienintelė iš praeitų metų gegužinukių kol kas neapdovanota likimo . Pergyvenam su vyru dėl to. Nežinau kurį kelia pasirinkti, ar kaip tėvai sako nustoti save kankinti ir pradėti ramiai gyventi, ar dar vis bandyti, nors ir nėra pas mane tų folių. Tai taip ir gyvenam be planų ir kažkokių tikslų. Aš gi jau 5 IVF pilnus turėjusi, pripumpuota daugybė hormonų, žlugusios viltys, išleista krūvos pinigų. toks ir gyvenimas
Na, jo, tos visos stimuliacijos taip ismusa organizma is veziu... Kai pagalvoju, kitais metais geguze musu blastutems 2metukai, tai galvoju, kazin ar vyksim pasiimti dar vienos, matysim, kaip su vienu leliuku seksis, gal uzteksim vieno, ir jei noresim, ar spesim
Sunku buti kito kailyje, bet siuo metu as manau, kad kovociau iki galo
O niekada negalvojote apie donorine kiausialaste? Aisku, visada norisi savo - savo genu ir pan., bet, jei neiseina, tai gal pameginti kaip nors kitaip?