Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 01 09, 17:56)
Na va,to paties klausiu 😂😄😄 kada jus vaziuojat?gal sutaps mums laikas?ir as viena zadu vaziuoti 😊 ir man baisoka ir ne truputi 😂

jus kiek suprantu FET vaziuojat, tai jau viskas tiksliau mirksiukas.gif
kiek suprantu sausi jau vaziuojat? 4u.gif
mes su MB sprendziam kaip geriau ir tada Masturai reikes parasyt.
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 09, 18:16)
Važiavau ir į konsultaciją viena, pataupėm ant bilietų. O jiems vyras ir nereikalingas smile.gif Visus - ir savo, ir vyro tyrimų dokumentus, vestuvių liudijimo bei pasų kopijas, bei veidų nuotraukas turėjau su savim. Spermogramą, kraujo tyrimai, hormonų ir t.t. Lietuvoj padaryta buvo prieš išvažiuojant ir jiems tiko.

o GN vietoj daretes? rolleyes.gif
Atsakyti
J01, taip,FET vaziuoju sausio gale rolleyes.gif
O GN mums liepe pasidaryti LT, bet as nespejau,nuvaziavau vieton,sako tikrai nereikia GN,nes viskas puiku pas mane. Tai ir nebereikejo isvis daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 09 sausio 2017 - 17:46
QUOTE(J01 @ 2017 01 09, 18:33)

o GN vietoj daretes?  rolleyes.gif

Liepė GN pasidaryti ir atsivežti. Tai ir dariausi Kaune, į klinikos kompetenciją neatsižvelgus, nusivežiau tokią pajuodusią nuotrauką. Ir tik išraše pažymėta, kad kiaušintakiai nepratekami. Emre sako, kokį čia šlamštą padarė, kad nieko nesimato, ir tik 1 kadrą nufotkino? Nu nieko sau, tai kaip aš matysiu kas kitoj pusėj?..
Buvo dar dienos metas, kokia 14-15 valanda. Nusivedė į laboratoriją, liepė tuoj pat kartoti pas juos iš naujo, padarė 9 ar tai 12 kadrų, kad kas 2 sekundes matytų kaip kontrastas bėga. Po jų nufotkinimo viskas tada matėsi idealiai. Kainavo 250 eurų.

Po to grįžus net net nunešiau i LT gydyklą tas nuotraukas palyginimui parodyt, ką jie nufotografuoja moterims ir ką turkai. Sako: tai, taip, aš matau skirtumą... bet jie turi aparatūrą geresnę... Mes, matot, rentgenu fotografuojam, o jie magnetinį rezonansą daro... neturim mes tokios įrangos...

Tai va, tuom ir baigėsi, reiktų pasiklausinėti kas normalią įrangą turi, kad darytų nuotraukas kaip turkai ir nesidarytų gėdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 09 sausio 2017 - 18:29
Po tų GN vaizdų liepė nedelsiant daryti laparoskopiją, nes aptiktas nedidelis hidrosalpingsas ir tik tada atvažiuoti IVF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 09 sausio 2017 - 18:40
Kramune, supratau mirksiukas.gif linkiu sėkmės Stambule wub.gif pranešk po to, kad atnaujinčiau tavo tikrą info bigsmile.gif

J01, tu irgi slapukė ar visgi nauja mūsų temoje? ax.gif Prašom į sąrašėlį.

Merginos, nauja tema jau sukurta - drąsiai plepėkime vos tik ši užsidarys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Del prtokolo tai man irgi toli grazu iki 35 metu, kiausialastes geros ir neturiu pks, o taike ilgaji protokola, ir dar gana didelemis dozemis ( 275 pradejom baigem 225 gonalio), Turejau 10 kiausialasciu, 8 subrendusios, 5 apsivaisino, 4 ju AA, 5ta tik geros bukles, netinkama saldyti 4u.gif savo snaiguciu vaziuoti planuoju ant ziemos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 09, 21:11)
Kramune, supratau  mirksiukas.gif linkiu sėkmės Stambule  wub.gif pranešk po to, kad atnaujinčiau tavo tikrą info  bigsmile.gif
J01, tu irgi slapukė ar visgi nauja mūsų temoje?  ax.gif Prašom į sąrašėlį.
Merginos, nauja tema jau sukurta - drąsiai plepėkime vos tik ši užsidarys  4u.gif

Sitam skyreli nesu buvus, pasiskaitinedavau ir tiek ax.gif bet siaip esu senbuve, tik SM senokai nesinaudojau mirksiukas.gif jau man butu 6 procedura, delto visokiu minciu kyla, nerimo, klausimu, ar to man reikia ir pan, cia turbut kai viskas arteja, tai panikuoti pradedu...o, bet, taciau, manau TR man pades tapti dar karta nestuke.gif mirksiukas.gif
Kolkas i saraseli nesiregistruosiu, kai jau apsispresim del TR tada prasysiuos wub.gif Aciu, kad priimat ir kvieciat mirksiukas.gif
Siaip gera mintis butu vaziuoti vienai, MB LT tyrimus pasidarytu ir viskas, rasysiu Masturai laiska 4u.gif
Atsakyti
J01, linkiu pagaliau atrasti laimę, o turkai tikrai gali prie to prisidėti mirksiukas.gif

Krown, turi omeny - 2017 pabaigoje? Smagu, kad tokia jauna, o jau didžiulė šeima, ir dar snaigutės laukia 4u.gif

Mergaitės, beje, gal kuri bendraujat su Lalabamba, Book2u - gal jos jau supuoja mažylius? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 09, 19:55)
J01, linkiu pagaliau atrasti laimę, o turkai tikrai gali prie to prisidėti  mirksiukas.gif

Krown, turi omeny - 2017 pabaigoje? Smagu, kad tokia jauna, o jau didžiulė šeima, ir dar snaigutės laukia 4u.gif
Mergaitės, beje, gal kuri bendraujat su Lalabamba, Book2u - gal jos jau supuoja mažylius? wub.gif

Man rodoss, kad Lalabamba jau turetu supuoti savo mazyli/mazyle, Murke berods taip pat ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 09, 18:39)

KriuKriu, noriu taves paklauati kaip tu siuntei Masturai info de Fet? Kokias nuotraukas skano ar pan? Noriu pasiruosti ir zinoti ko gydytojos prasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 01 09, 23:00)
Man rodoss, kad Lalabamba jau turetu supuoti savo mazyli/mazyle, Murke berods taip pat  ax.gif  wub.gif

Murke tikrai dar nepagimdė, dar pilvelyje vaikelis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 09, 21:55)
J01, linkiu pagaliau atrasti laimę, o turkai tikrai gali prie to prisidėti  mirksiukas.gif

Labamamba jau supuoja berniuka man rodos lapkricio.gale turi savo stebukleli wub.gif
Atsakyti