Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

Labukas smile.gif, vis neprisiruošiu parašyti blush2.gif . Beveik prieš metus, pradėjome planuoti savo kelionę su šia tema, tai negaliu neparašyti ir pasidžiaugti, kad jau sūpuojam savo ilgai lauktą stebukliuką wub.gif wub.gif wub.gif . Gimė išsvajotas sūnelis heart.gif . Dėkoju visoms, kas tuo metu palaikė ir džiaugėsi kartu su manimi nestuke.gif . Linkiu visoms kuo greičiau sulaukti gerų naujienų nestuke.gif nestuke.gif ir laikom keturis kumštukus už jus visas wub.gif wub.gif , kurios jau procese ir už tas kurios dar tik ruošiasi. Visoms jums sėkmės begalinės, šitame sunkiame kelyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mayfly, nuoširdūs sveikinimai wub.gif ačiū, kad pasidalinai tokia džiugia žinia wub.gif

Kramune, aš irgi skridau viena, vyras atskrido tik kai jo reikėjo jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 09, )
Kramune, aš irgi skridau viena, vyras atskrido tik kai jo reikėjo jau  ax.gif

Persikute,pamenu tave bigsmile.gif
Mes IVF buvom su vyru,o dabar zadu vaziuoti FET. Ir ispuola vienai verysad.gif tai taip bijau :(na, matysim.
O koks viesbutis yra arciausiai Memorial?ar yra arciau uz BigBoxa??
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 09, 15:07)
Persikute,pamenu tave  bigsmile.gif
Mes IVF buvom su vyru,o dabar zadu vaziuoti FET. Ir ispuola vienai verysad.gif tai taip bijau :(na, matysim.
O koks viesbutis yra arciausiai Memorial?ar yra arciau uz BigBoxa??

Aš į FET irgi viena skridau, ir visai nebuvo baisu biggrin.gif kad ten labai trumpam skrendi, nėra kada bijoti - klinika, parduotuvė, viešbutis ir jau namo!
Aš gydausi Bahceci, tad neatsakysiu tau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 09, 12:32)
Profesore neeme uz palata su maitinimu (abiems), uz jos ir kitu gydytoju darba, echo kasdien. Musu saskaita buvo vaistai, tyrimai. Hiper gydymas gavosi virs 1600eur. Be nuolaidos buvo paskaiciave 12.600 liru...
Mums apie hiper/visko uzsaldyma buvo nuo pirmo vizito pasakyta, suplanuota, kad transferio nebus. Pirma imoka 650eur, punkcijos diena (icsi) - 1660eur., 5d. uz saldyma 600eur, o FET irgi teks susimoket normaliai kaip supratau  unsure.gif

Siandien vel paeme krauja - tiria estradioli, albumina, vel 40 ar 50 liru. Cia visko net nesuskaiciuojam, nes vyras pradzioj nieko nezymejo, kol as kazkiek neatsigavau ir nepradejau rasytis.. Dabar jau daug ko neatsimenam net :/

Matai, kaip, sakyciau kaip privacioje ligonineje dar labai nebrangiai issisukot ax.gif svarbiausia dabar tavo sveikata mirksiukas.gif Sveik! Lauksim ziniu pavasari bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 09, 15:07)
Persikute,pamenu tave  bigsmile.gif

Jei gerai įžiūriu, nėra tavęs pirmame puslapyje.. unsure.gif
Galiu įtraukti? Trumpai parašyki, kokios bėdos poroj, kiek ir kokias procedūras darėt ne Turkijoj, kada buvot Memorial.
4u.gif

O kada važiuoji pasiimti snaigutės? Papinkinsiu tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 08, 23:38)
Sveikos, mergaites,
Noriu paklausti,ar kas nors is jusu vaziavo vienos i TR?  Man niekaip su vyru neiseina suderint, tai planuoju vaziuot viena keletui dienu... bet taip bijau, kad numirsiu is baimes 😄 as isvis tokia nelabai keliaunininke,o dar vienai,o dar Stambule,tai jau cia man didelis issukis 🙈 Ar kas nors vaziavote vienos? 🙄

Laba, aš taip per antrą IVF buvau savaitę beveik viena. Nieko ten baisaus. Jei labai baisu, tai nereikia vaikščioti visur, o pasirinkti maršrutą klinika - viešbutis. Į/iš oro uostą paprašyk mašinytės smile.gif.
Sėkmės ir nėra taip baisu kaip atrodo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mayfly @ 2017 01 09, 14:26)
Labukas smile.gif, vis neprisiruošiu parašyti blush2.gif . Beveik prieš metus, pradėjome planuoti savo kelionę su šia tema, tai negaliu neparašyti ir pasidžiaugti, kad jau sūpuojam savo ilgai lauktą stebukliuką  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Gimė išsvajotas sūnelis heart.gif . Dėkoju visoms, kas tuo metu palaikė ir džiaugėsi kartu su manimi  nestuke.gif . Linkiu visoms kuo greičiau sulaukti gerų naujienų  nestuke.gif  nestuke.gif  ir laikom keturis kumštukus už jus visas  wub.gif  wub.gif , kurios jau procese ir už tas kurios dar tik ruošiasi. Visoms jums sėkmės begalinės, šitame sunkiame kelyje  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mayfly, nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif. Nuostabu sūpuoti savo STEBUKLĄ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 09, 16:56)
Jei gerai įžiūriu, nėra tavęs pirmame puslapyje..  unsure.gif
Galiu įtraukti? Trumpai parašyki, kokios bėdos poroj, kiek ir kokias procedūras darėt ne Turkijoj, kada buvot Memorial.
4u.gif

O kada važiuoji pasiimti snaigutės? Papinkinsiu tave wub.gif

Persikute,esu esu as itraukta i sarasiuka ir pagerinusi klinikos rezultatus :geda si karta rasau is drauges username,nes tiek prigyriau TR visiems, apskelbiau visoms sunkumu turincioms poroms, tai dabar visi aplink pazista 😁 noriu niekam nezinant isvaziuoti FET, o tai tuoj pasklis pletkai... :geda gali sita nare papinkint,kai vaziuosim,nebent kazkam kazko reiketu parvezti,padesiu mielai. Bet info nerasyk jokios..as jau esu irasyta 😊
Atsakyti
Ačiū visoms mergaitėms, ir čia atrašiusioms, ir į až atsiliepusioms 😊 ačiū už padrąsinimus visoms 4u.gif praėjo nemažai laiko nuo mano pirmo vizito TR, pasikeitė visos narės forume, daug temų praėjot,bet viena išliko-visų nuoširdumas,neabejingumas ir pagalba wub.gif
Mergaitės,niekada nepraraskit vilties! Per tiek metų tiek beviltiškų istorijų su laimingomos pabaigomis žinau, kad galiu pasakyti-stebuklų tikrai būna ir jie vyksta ir įvyks ne kažkam,o būtent jums 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

o sakykit ar kas vaziavo i konsultacija viena, o vyras tik atvaziavo kita diena savo spermograma priduoti? 4u.gif niekaip nesigauna sureguliuoti visko, baisoka ir man vienai keliauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 01 09, 17:51)
Laba diena,

o sakykit ar kas vaziavo i konsultacija viena, o vyras tik atvaziavo kita diena savo spermograma priduoti?  4u.gif  niekaip nesigauna sureguliuoti visko, baisoka ir man vienai keliauti unsure.gif

Na va,to paties klausiu 😂😄😄 kada jus vaziuojat?gal sutaps mums laikas?ir as viena zadu vaziuoti 😊 ir man baisoka ir ne truputi 😂
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 01 09, 17:51)
Laba diena,

o sakykit ar kas vaziavo i konsultacija viena, o vyras tik atvaziavo kita diena savo spermograma priduoti?  4u.gif  niekaip nesigauna sureguliuoti visko, baisoka ir man vienai keliauti unsure.gif

Važiavau ir į konsultaciją viena, pataupėm ant bilietų. O jiems vyras ir nereikalingas smile.gif Visus - ir savo, ir vyro tyrimų dokumentus, vestuvių liudijimo bei pasų kopijas, bei veidų nuotraukas turėjau su savim. Spermogramą, kraujo tyrimai, hormonų ir t.t. Lietuvoj padaryta buvo prieš išvažiuojant ir jiems tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 09 sausio 2017 - 17:20