QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 09, 07:13)
Taip, penktadieni isleido is ligonines, siandien einu pasirodyt dar ir rytoj turim skrydi atsikele, tikiuosi galesim grizti..
Savijauta gera, sunkumas ant krutines lengvas likes, pilvukas jau toks normalus pupsantis, nes vakar gi mmm parejo..!
Tai daug pilvo reikalu susitvarke. Manau, kad jau galiu sakyt pilnai sveika, nepaisant padariniu, kurie taip greit su diena nedings, visgi organizmas nusilpes. Dabar liks tik atsimaitinti, nugara pasisveikatint, nes nuo priaugto staiga didelio svorio ant pilvo ji tarsi suluzus
Zodziu, duodu sau laiko atsigauti iki kovo..
Dziaugiuosi uz tave, nes man net kunas pagaugais ejo, nuo minties kaip sunkiai tau ten...vien prisiminus savo hyper, kuri buvo tik "gelytes" lyginant su tavim
Sekmes stiprinant organizma, nes tikrai prireikia laiko atsigauti po tokiu organizmo soku, svarbiausia, kad viskas pasibaige ir neliko kazkokiu nepataisomu komplikaciju
Sekmes!
labiau praktinis klausimas, kuris gal ir kitoms besiruosiancioms bus naudingas
Tau teko paguleti ligonineje, - o kaip su saskaita? Ligonine mokejo ar jus? Nes, pvz, mums nereikejo uz saldyma blastuciu moketi ir kai dabar FET darysime uz ji taip pat nereiks moketi, kaip TR paaiskino -"medical case" pas mane buvo, nes PKS neturiu, tiesiog taip sureagavo mano org. Tai realiai teks mums susimoketi tik uz likusiu blastuciu laikyma ir jei darysime kazkada kita FET. Ar yra koks skirtumas su PKS? Ar jie taiko kazkokius kitokius ikainius ir mokejimo planus tokiu atveju?