Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(rasiux1984 @ 2017 01 07, 18:57)
Dirba jie ir savaitgaliais  mirksiukas.gif
Sekmes jusu seimynai  4u.gif

Dirba, bet as kai ruosiausi, tai kazkaip sake geriau darbo dienos kad gautusi.. Na, bet jei patys paskiria pirma vizita penktadieni, tai sudelios viska ir atliks, bet kokiu atveju sustyguos kaip reikiant 4u.gif

Millano, kas cia beliko iki tos konsultacijos, kol sniegas Tr nutirps, jau ir ateis laikas skrist biggrin.gif

Parodyciau tiesiogiai kaip Stambulas sniegynuose atrodo, bet nemoku ikelti nuotrauku ax.gif rolleyes.gif

KriuKriu, kaip apmaudu del FET.. Isivaizduoju, kaip susinervinai, as isproteciau turbut, nes kantrybes turiu tik tiek, kiek man pasako, kad reikia palaukti ir ne daugiau.. Niekas nevyksta veltui, matyt kitas menuo visom prasmem ir visais rodikliais bus tinkamesnis bebekiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 08, 16:13)

Parodyciau tiesiogiai kaip Stambulas sniegynuose atrodo, bet nemoku ikelti nuotrauku  ax.gif  rolleyes.gif                 

Kaip tu, T. Bijune? Kaip tavo savijauta? Is parasymo suprantu, kad dar TR? Kada zada tave isleisti namo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 08, 15:26)
Labai ačiū, steka, už patarimus  :4u: oj kiek tų vitaminų aš išbandžius, kad turbūt nesutilptų čia surašyti  :oh: Tik akupunktūros nesu bandžiusi, nes pagal atsiliepimus manęs neįtikino jos nauda..

Oj, Persikute, labai tave suprantu. Akupunkturos poveikis visdelto buvo pripazintas tradicines medicinos ir dokumentuotas tyrimais. Bet is savo patirties galiu pasakyti, kad vistik dalykai, kuriu tradicine medicina nepripazista, is tiesu yra abejotini. As, pavyzdziui, su savo homocisteinu, anot cia sklandanciu teoriju, nei is toli negaleciau pasvajoti apie nestuma. Taciau jau perkopiau antro nestumo puse. Ir siaip, vadovaujuosi principu "geriau jau ismegint, nei gailetis, kad kazko nepadariau ir jau yra per velu kazka keisti". Megink nors ir menesi, gal pavyks! Sekmes didziausios, lauksiu kol su gerom naujienom pasitrauksi is sios temutes ;-)
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Noriu paklausti,ar kas nors is jusu vaziavo vienos i TR? Man niekaip su vyru neiseina suderint, tai planuoju vaziuot viena keletui dienu... bet taip bijau, kad numirsiu is baimes 😄 as isvis tokia nelabai keliaunininke,o dar vienai,o dar Stambule,tai jau cia man didelis issukis 🙈 Ar kas nors vaziavote vienos? 🙄
Atsakyti
Gal nesupyksit, kad patrukdysiu ne į temą.
Gal kas parduodate lenkiško FRAKSIPARINO? Rašykite až
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 08, 23:38)
Sveikos, mergaites,
Noriu paklausti,ar kas nors is jusu vaziavo vienos i TR?  Man niekaip su vyru neiseina suderint, tai planuoju vaziuot viena keletui dienu... bet taip bijau, kad numirsiu is baimes 😄 as isvis tokia nelabai keliaunininke,o dar vienai,o dar Stambule,tai jau cia man didelis issukis 🙈 Ar kas nors vaziavote vienos? 🙄

As vaziavau ir grizau viena, ir dar vaziuosiu sekanti karta viena, nes vyrui darbas ir buvo atvaziaves tik savaitei. Nieko baisaus, tik stengiaus, kad gyvenciau centre, o ne kokiam uzkampyje. Turkai, kiek susiduriau, normalus. Prisigerusiu ar agresyviu moterims nebuna. Tik ikyrus kokiam turguj kai nori butinai parduot, ber kitur tokiu ikyriu nera. O pazistamas turkas sake, kad sukciai taksistai, uzsieniecius kaip reikiant apmokestina, todel vengti taxi.
Jei kas konkreciau domintu, atsakyciau asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 08, 20:45)
Kaip tu, T. Bijune? Kaip tavo savijauta? Is parasymo suprantu, kad dar TR? Kada zada tave isleisti namo? 4u.gif

Taip, penktadieni isleido is ligonines, siandien einu pasirodyt dar ir rytoj turim skrydi atsikele, tikiuosi galesim grizti..
Savijauta gera, sunkumas ant krutines lengvas likes, pilvukas jau toks normalus pupsantis, nes vakar gi mmm parejo..! bigsmile.gif Tai daug pilvo reikalu susitvarke. Manau, kad jau galiu sakyt pilnai sveika, nepaisant padariniu, kurie taip greit su diena nedings, visgi organizmas nusilpes. Dabar liks tik atsimaitinti, nugara pasisveikatint, nes nuo priaugto staiga didelio svorio ant pilvo ji tarsi suluzus rolleyes.gif Zodziu, duodu sau laiko atsigauti iki kovo.. ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
Norėjau paklausti ,gal kam Turkijoje darė ilgą protokolą.Kitose šalyse jis plačiai taikomas moterims virš 35 metų ir toms kurių kiaušialasčių kokybė prasta.Rezultatai geresni ,daugiau nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 09, 07:13)
Taip, penktadieni isleido is ligonines, siandien einu pasirodyt dar ir rytoj turim skrydi atsikele, tikiuosi galesim grizti..
Savijauta gera, sunkumas ant krutines lengvas likes, pilvukas jau toks normalus pupsantis, nes vakar gi mmm  parejo..!  bigsmile.gif Tai daug pilvo reikalu susitvarke. Manau, kad jau galiu sakyt pilnai sveika, nepaisant padariniu, kurie taip greit su diena nedings, visgi organizmas nusilpes.  Dabar liks tik atsimaitinti, nugara pasisveikatint, nes nuo priaugto staiga didelio svorio ant pilvo ji tarsi suluzus  rolleyes.gif  Zodziu, duodu sau laiko atsigauti iki kovo.. ax.gif  biggrin.gif

Dziaugiuosi uz tave, nes man net kunas pagaugais ejo, nuo minties kaip sunkiai tau ten...vien prisiminus savo hyper, kuri buvo tik "gelytes" lyginant su tavim unsure.gif Sekmes stiprinant organizma, nes tikrai prireikia laiko atsigauti po tokiu organizmo soku, svarbiausia, kad viskas pasibaige ir neliko kazkokiu nepataisomu komplikaciju 4u.gif Sekmes!

labiau praktinis klausimas, kuris gal ir kitoms besiruosiancioms bus naudingas smile.gif Tau teko paguleti ligonineje, - o kaip su saskaita? Ligonine mokejo ar jus? Nes, pvz, mums nereikejo uz saldyma blastuciu moketi ir kai dabar FET darysime uz ji taip pat nereiks moketi, kaip TR paaiskino -"medical case" pas mane buvo, nes PKS neturiu, tiesiog taip sureagavo mano org. Tai realiai teks mums susimoketi tik uz likusiu blastuciu laikyma ir jei darysime kazkada kita FET. Ar yra koks skirtumas su PKS? Ar jie taiko kazkokius kitokius ikainius ir mokejimo planus tokiu atveju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenija @ 2017 01 09, 09:00)
Norėjau paklausti ,gal  kam Turkijoje darė ilgą protokolą.Kitose šalyse jis plačiai taikomas moterims virš 35 metų ir toms kurių kiaušialasčių kokybė prasta.Rezultatai geresni ,daugiau  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Sveika,

Kai mes buvom 2014 lapkriti TR, buvo, kam taike ilga protokola, moterims virs 35 metu. Man irgi pradziai sake ilga norintys taikyti, as, zinoma, pasitikejau turkais ir pasitikiu, bet buvau visiskai pries ilga protokola, nes bent jau tuo metu kai mes buvo moterims, kam taike ilga protokola,'labai kiausides prastai sureaguodavo- budavo po 1-2 folius, buvo kam net turejo nutraukti stimuliacija ilgo protokolo metu, nes folis gaudavos tik 1.
Bet aisku, kiekvienas atvejis skirtingas, man susidare ispudis, kad ilgas protokolas labiau tinka, kam pks.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 09, )
Jei kas konkreciau domintu, atsakyciau asmeniskai.

Parašiau a.ž. 😊
Papildyta:
Man taike ilga protokola, jie kiekvienu atveju sprendzia individualiai. Kodel butinai vyresnems moterims ir su prastom kiausialastem? Nemanau. Man buvo 30 metu, kiausialastes puikios,viskas idealu. Ilgas protokolas maziau kenksmingas.

Meegaites, klausimas-kuris viesbutis arciau Memorial?Big Box ar Tempo? Bog Boxe mes gyvenom, zinau, kur jis. O Tempo toliau ar arciau?
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 09, 11:03)
labiau praktinis klausimas, kuris gal ir kitoms besiruosiancioms bus naudingas smile.gif Tau teko paguleti ligonineje, - o kaip su saskaita? Ligonine mokejo ar jus? Nes, pvz, mums nereikejo uz saldyma blastuciu moketi ir kai dabar FET darysime uz ji taip pat nereiks moketi, kaip TR paaiskino -"medical case" pas mane buvo, nes PKS neturiu, tiesiog taip sureagavo mano org. Tai realiai teks mums susimoketi tik uz likusiu blastuciu laikyma ir jei darysime kazkada kita FET. Ar yra koks skirtumas su PKS? Ar jie taiko kazkokius kitokius ikainius ir mokejimo planus tokiu atveju?  ax.gif

Profesore neeme uz palata su maitinimu (abiems), uz jos ir kitu gydytoju darba, echo kasdien. Musu saskaita buvo vaistai, tyrimai. Hiper gydymas gavosi virs 1600eur. Be nuolaidos buvo paskaiciave 12.600 liru...
Mums apie hiper/visko uzsaldyma buvo nuo pirmo vizito pasakyta, suplanuota, kad transferio nebus. Pirma imoka 650eur, punkcijos diena (icsi) - 1660eur., 5d. uz saldyma 600eur, o FET irgi teks susimoket normaliai kaip supratau unsure.gif

Siandien vel paeme krauja - tiria estradioli, albumina, vel 40 ar 50 liru. Cia visko net nesuskaiciuojam, nes vyras pradzioj nieko nezymejo, kol as kazkiek neatsigavau ir nepradejau rasytis.. Dabar jau daug ko neatsimenam net :/
Atsakyti