Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

O man kokia nesamonė šį mėnesį gavos verysad.gif Nutraukė FET, lauksiu kito ciklo.
Nebuvo jokio dominuojančio folikulo, kad galėtų ovuliuoti, o kraujo tyrimai LH rodo 37. Turkai sako, kad čia kažkokia klaida, nes echoskopinės apžiūros ir kraujo rezultatai nesutampa, LH neturi būti toks didelis. Tai kaip čia suprast, kas įvyko?...

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 06, 18:25)
O man kokia nesamonė šį mėnesį gavos verysad.gif Nutraukė FET, lauksiu kito ciklo.
Nebuvo jokio dominuojančio folikulo, kad galėtų ovuliuoti, o kraujo tyrimai LH rodo 37. Turkai sako, kad čia kažkokia klaida, nes echoskopinės apžiūros ir kraujo rezultatai nesutampa, LH neturi būti toks didelis. Tai kaip čia suprast, kas įvyko?...

Sveika,
O turkai Tau sake ir LH reikia daryti?.. O dominuojancio folio ir neturejo buti- tam ir geriamas estrofem, geriant estrofem retai kada buna dominuojantis folis- tada reikia ovitreli susileisti. Pas mane irgi nebuvo lapkriti dominuojancio folio, bet turkai man tik estradioli ir progesterona du kartus sake matuot. O gleivine kaip?
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2017 01 06, 21:38)
Sveika,
O turkai Tau sake ir LH reikia daryti?.. O dominuojancio folio ir neturejo buti- tam ir geriamas estrofem, geriant estrofem retai kada buna dominuojantis folis- tada reikia ovitreli susileisti. Pas mane irgi nebuvo lapkriti dominuojancio folio, bet turkai man tik estradioli ir progesterona du kartus sake matuot. O gleivine kaip?

Aha, LH liepe darytis. Dominuojancio taip ir supratau, kad turejo nebut. Taciau LH uzkilo tarytum jis butu buves. Jie man sako, kad gal klaida kraujo tyrime. Bet kad ner kaip zinot, tai del visa ko atsauke visai.
Ir gleivine pradejo mazeti, nuo 6,5 ciklo pradzioj iki 5,7 mm, nors pagal estrofem programa turetu dideti iki pat ikelimo.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 07, 00:18)
Aha, LH liepe darytis. Dominuojancio taip ir supratau, kad turejo nebut. Taciau LH uzkilo tarytum jis butu buves. Jie man sako, kad gal klaida kraujo tyrime. Bet kad ner kaip zinot, tai del visa ko atsauke visai.
Ir gleivine pradejo mazeti, nuo 6,5 ciklo pradzioj iki 5,7 mm, nors pagal estrofem programa turetu dideti iki pat ikelimo.

Aisku..Idomiai kazkaip unsure.gif Dar paziurejau, 2o echo pas mane buvo 8,7 mm, paskutinio 10mm. Bet nebuvau tikra, nes gine vis kartojo,'kad "nieko nesimato ir negali tiksliai ismatuoti" unsure.gif Arba man sakydavo, na, koks 7-8mm, tai juk skirtumas yra tas milimetras.
Na, tieksimes, kad tokie visi nesklandumai Jums su Persikute tik i gera, ir kad po visu situ nesamoniu su gleivinem, kai jau augs jos, tai uztikrinai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 06, 17:25)

Hm... blink.gif nenusimink, islauksi savo momento 4u.gif as manau, kad kartais aplinkybes susiklosto taip kaip turi buti ir reik tik pasiduoti tam srautui ax.gif ziurek, gal dar karteli teks mums TR susitikti ar prasilenkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Mergaites smile.gif
Jungiuos ir as i Jusu gretas:)
Jau seniai esu tyli skaitytoja Turkaiciu temutes:)
Ir pagaliaus Vasario 10 vaziuojam pirmaj konsultacijai i Memorial:)
Turejom 2 ISCI latvijoj, ir viena pavasari Lenkijos ir nei vieno kibimo pes sios 3 kartus nebuvo:(
Musu problemos pas mane PKS o pas vyra Oligoastenospermija.
Tikiuosi priimsit i savo gretas smile.gif
Turiu klausimeli mums konsultacija paskirta vasario 10 tai bus penktadenis bet jei jie nespes kazkokiu dar tyrimu padaryt ar jie dirba ir klinika sestadeni?
Mes vakar vakare parasiau Masturai bet kolkas dar negavau atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2017 01 07, 11:40)
Jau seniai esu tyli skaitytoja Turkaiciu temutes:)
Ir pagaliaus Vasario 10 vaziuojam pirmaj konsultacijai i Memorial:)
Turejom 2 ISCI latvijoj, ir viena pavasari Lenkijos ir nei vieno kibimo pes sios 3 kartus nebuvo:(
Musu problemos pas mane PKS o pas vyra Oligoastenospermija.
Tikiuosi priimsit i savo gretas  smile.gif
Turiu klausimeli mums konsultacija paskirta vasario 10 tai bus penktadenis bet jei jie nespes kazkokiu dar tyrimu padaryt ar jie dirba ir klinika sestadeni?

Dirba jie ir savaitgaliais mirksiukas.gif
Sekmes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2017 01 07, 18:57)
Dirba jie ir savaitgaliais  mirksiukas.gif
Sekmes jusu seimynai  4u.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Tikiuosi labai kad pas juos tikrai bus rezultatas nestuke.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą smile.gif
Bet gal ir gerai, jau man būtų reikėję skrist sekmadienį ir ko gero būčiau užstrigus kur pakeliui link Stambulo. Perskaičiau paskutines naujienas, kad Stambulas paralyžuotas, atšaukta 500 skrydžių, per naktį prisnigo 40 cm sniego ir vis nenustoja snigti.
Papildyta:
QUOTE(Millano @ 2017 01 07, 14:40)

Tikiuosi priimsit i savo gretas  smile.gif

Sveika smile.gif
Jei jau paskyrė, tai suplanuota ir viskas bus gerai smile.gif Jie nepalieka pacientų ant ledo.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 08, 01:31)
Ačiū už palaikymą smile.gif
Bet gal ir gerai, jau man būtų reikėję skrist sekmadienį ir ko gero būčiau užstrigus kur pakeliui link Stambulo. Perskaičiau paskutines naujienas, kad Stambulas paralyžuotas, atšaukta 500 skrydžių, per naktį prisnigo 40 cm sniego ir vis nenustoja snigti.

Matai... Matyt viskas pagal didesni plana mirksiukas.gif nes butu labia abidna uzstrikti orouoste ar neisskristi su pasiruosusia gleivine.
Papildyta:
QUOTE(Millano @ 2017 01 07, 19:30)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Tikiuosi labai kad pas juos tikrai bus rezultatas  nestuke.gif

Sekmes Millano! Tikek ir pasitikek TR - jie tikrai saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 02, 19:08)
Siandien uzsalde 15 snaigiuku. 4 top ir 11 good.  4u.gif

Žiūriu, kad dar nepasveikinau su šauniu būriu clap.gif Linkiu kuo greičiau pasiimti ir mėgautis pilvuku nestuke.gif

QUOTE(steka @ 2017 01 03, 18:35)
Persikute, merginos uzsienyje mini Selena, L-Arginine, cinka, vitamina C ir Q10, kaip veiksmingus papildus gleivinei auginti. Taip pat proteinu dieta bei elektroakupunktura.
Laikom 2 didelius ir 4 mazus kumstukus uz sekme! ;-)

Labai ačiū, steka, už patarimus 4u.gif oj kiek tų vitaminų aš išbandžius, kad turbūt nesutilptų čia surašyti doh.gif Tik akupunktūros nesu bandžiusi, nes pagal atsiliepimus manęs neįtikino jos nauda.. Be to, šias procedūras reikia atlikti bent 3 mėnesius, kad realus poveikis būtų, o aš ekperimentams laiko jau nelabai turiu unsure.gif

QUOTE(rneringa @ 2017 01 05, 13:39)
Ewilgirl, dėkoju už supratingumą  4u.gif. Tikiuosi ir mes kada nors sulauksim tos laimingos valandos. Juk kitoms iš pirmo karto pavyksta, o mes vis beldžiamės ir beldžiamės į vartus. Gal pagaliau kada kas susimils ir atidarys juos mums smile.gif

Mergaitės, labai labai linkiu jums sėkmės! kada nors turi pasisekti ir tokioms kaip mes - kurios bando n kartų wub.gif

QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 06, 17:25)

oj, kaip gaila, mergyt.. sad.gif kaip suprantu tą jausmą.. kai visiškai negali nieko planuoti, kontroliuoti ir net svajoti, nes už tave nusprendžia organizmas, ir neaišku dėl kokių priežasčių bash.gif Bet gal tikrai tai tik į gerą, labai to linkiu!

QUOTE(Millano @ 2017 01 07, 13:40)

Smagu, kad jungiesi, įtraukiau į sąrašą. Linkiu grįšti 2in1 wub.gif
Atsakyti

Sekmes Millano! Tikek ir pasitikek TR - jie tikrai saunuoliai 4u.gif
[/quote]
Aciu 😊Turkais tikrai labai tikiu nes jei jau pas juos jokio kibimo nebus tai jau busiu rami kad viska isbandziau ir galvosim apie isivaikinima.
Papildyta:

Smagu, kad jungiesi, įtraukiau į sąrašą. Linkiu grįšti 2in1 wub.gif

Aciu Persikute 😊 As irgi labai noreciau grist 2 in1😊
Atsakyti