Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(elenija @ 2017 01 03, 08:52)
Jei ne paslaptis kiek tau metų,kad toks AMH???
Stiprybės ir sveikatėlės.
Būs viskas gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

28 tuoj. Man pks, todel amh uzkiles.
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 02, 19:08)
Neleidzia, Najuju nakti nemiegojau visai, vemiau is tuscio skrandzio, net seiliu nebuvo.  Taaaip blogai jauciausi.. Skysciai uz gimdos, skrandzio, plonosiose zarnose, pilvas +20cm. Guliu dabar, bando insktus priverst geriau dirbt, tai varo per abi rankas isvien, lasina. Profesore priziuri, visi ant adatu sustatyti, tad sake greit atsistosiu ant koju. Jauciuosi tai siaubingai, ypac del tu vandenu zarnose.. Nieko, atstatys.

Siandien uzsalde 15 snaigiuku. 4 top ir 11 good.  4u.gif

Laikykis! Uzjauciu labai del tokiu komplikaciju.... ne duok diev.... unsure.gif Linkiu tau kuo greiciau atsigauti 4u.gif bet bent jau burys tai super saunus wub.gif su kuriuo tikrai galesi pamirsti IVF "malonmus" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 02, 15:23)
Variantai du - sodinti į tokio storio arba vėl laukti naujo ciklo ir tikėtis, kad pavyks užauginti daugiau  unsure.gif

Persikute, suprantu, kad situacija ne iš gerųjų, bet mane jau iš visų beviltiškų dalykų pradeda imti juodasis humoras. Aš tau siūlau savo gimdą, o jūs man pora savo blastukų smile.gif. Gal ir nejuokinga, bet užknisa visos tokios situacijos. Pas mane gimdos gleivinės storis daugiau nei reikia, bet nėra ką sodinti. O pas jus situacija, kai yra ką sodinti, bet sudėtinga situacija su gimdos gleivine 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 01 02, 20:08)
Neleidzia, Najuju nakti nemiegojau visai, vemiau is tuscio skrandzio, net seiliu nebuvo.  Taaaip blogai jauciausi.. Skysciai uz gimdos, skrandzio, plonosiose zarnose, pilvas +20cm. Guliu dabar, bando insktus priverst geriau dirbt, tai varo per abi rankas isvien, lasina. Profesore priziuri, visi ant adatu sustatyti, tad sake greit atsistosiu ant koju. Jauciuosi tai siaubingai, ypac del tu vandenu zarnose.. Nieko, atstatys.

Siandien uzsalde 15 snaigiuku. 4 top ir 11 good.  4u.gif

Labai linkiu sveikatytės ir kuo greičiau grįžti į normalią būseną. 4u.gif.
O komanda tai gausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal žinot kokioj klinikoj Kaune daro hormonų (estradiolis, progesteronas, LH )tyrimus greitai, per kelias valandas? Turkams reiks greito atsakymo. Kiek apskambinau, tai iš ankstaus ryto padavus, tik vakare atsakymai gale darbo arba kitą dieną doh.gif doh.gif Sako, veža į laboratorijas, o ne vietoj. Ką daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 03 sausio 2017 - 18:30
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 02, 14:23)
Variantai du - sodinti į tokio storio arba vėl laukti naujo ciklo ir tikėtis, kad pavyks užauginti daugiau  :unsure:

Persikute, merginos uzsienyje mini Selena, L-Arginine, cinka, vitamina C ir Q10, kaip veiksmingus papildus gleivinei auginti. Taip pat proteinu dieta bei elektroakupunktura.
Laikom 2 didelius ir 4 mazus kumstukus uz sekme! ;-)
Atsakyti

KriuKriu, pabandykite Via Medicoj. Paskutini karta, kai dariausi, gavau ats 12h, krauja pridaviau 8h.

Atsakyti
Rneringa, oj kaip as jus suprantu console.gif
Pas mane situacija tokia, kad ir foliu mazai ir gleivine sunkiai auga
Atsakyti

Aš irgi norejau siūlyti Via Medica. Ten 2 kartus daro tyrimus.

KriuKriu, pabandykite Via Medicoj. Paskutini karta, kai dariausi, gavau ats 12h, krauja pridaviau 8h.

Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 03, 19:19)
Gal žinot kokioj klinikoj Kaune daro hormonų (estradiolis, progesteronas, LH )tyrimus greitai, per kelias valandas? Turkams reiks greito atsakymo. Kiek apskambinau, tai iš ankstaus ryto padavus, tik vakare atsakymai gale darbo arba kitą dieną  doh.gif  doh.gif Sako, veža į laboratorijas, o ne vietoj. Ką daryt?

Viamedicoje Sukilėlių pr. atsakymas per 3 val. As ten darydavausi.
Atsakyti
[quote=Tamsi Bijūnė,2016 12 31, 15:12]
Dziugu, kad mazyle sauniai auga smile.gif Saunuole jus, kad ieskojot ir atradot laimes formule! Lengvo likusio nestumo nestuke.gif

Nekantrioji, kaip is laimingos pasakos.. Uz vargus jums stebukla atsiunte wub.gif

wub.gif 4u.gif tikrai taip
Atsakyti
Visas su Naujais Metais tegul sie metai atnesa kiekvienai po stebukleli 4u.gif ,turiu progesterono 5 dezutes,galioja iki vasario men.gal kam reikia rasykit i az.visoms didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2017 01 03, 20:09)
Rneringa, oj kaip as jus suprantu  console.gif 
Pas mane situacija tokia, kad ir foliu mazai ir gleivine sunkiai auga

Ewilgirl, dėkoju už supratingumą 4u.gif. Tikiuosi ir mes kada nors sulauksim tos laimingos valandos. Juk kitoms iš pirmo karto pavyksta, o mes vis beldžiamės ir beldžiamės į vartus. Gal pagaliau kada kas susimils ir atidarys juos mums smile.gif
Atsakyti