Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(KriuKriu @ 2016 12 27, 14:47)
Aha, Masturai parasiau 1cd. Nors man ji buvo is anksto pasakius, kad 2cd reikes eit echoskopuotis: kad patikrintų ar nera cistu, kiek folikulu uzuomazgu kiausidese ir kokio storio gleivinė. Viskas buvo tvarkoj, tada liepe gert estrofem ir echoskopija 31 diena.

O tau jau pradejo FET?  4u.gif

4u.gif dar ne....dar laukiu ateinancio ciklo, nes man du reikejo praleisti del hyper, tai dabar reik 3iu mm sulaukti ir jei viskas tvarkoje - pradeti fet pasiruosima wub.gif

Sekmes tau! labiai lauksiu tavo ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Esu visiška naujokė Supermamose, tad net ir naudotis dar neįgudusi smile.gif

Rašau, kad pasidalinčiau džiaugsmu. Rositos K. padrąsinti nukeliavome į Bahceci ir gruodžio pradžioje pasidarėme savo pirmą IVF. Pastoti bandėme 4 m. priežastys neaiškios, abejų duomenys geri, kad ir kokius tyrimus darėme. Įtarė man endometriozę, tačiau nepatvirtinta.

Taigi, rezultatai kol kas puikūs smile.gif
7 dpi HCG 45,82 9 dpi HCG 75,77 12 dpi HCG 294,9, 14 dpi 585.2, 16 dpi 1207. Dėl visa ko, pasidarysiu ir rytoj smile.gif

Kadangi esu naujokė IVF - nepasirūpinau nei Progestan nei Crinon į priekį, gal turite kuri užsilikusių?

Laikom kumščius ir mėgaujamės nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Aangeliukas @ 2016 12 27, 23:00)
Sveikutės smile.gif Esu visiška naujokė Supermamose, tad net ir naudotis dar neįgudusi smile.gif

Rašau, kad pasidalinčiau džiaugsmu. Rositos K. padrąsinti nukeliavome į Bahceci ir gruodžio pradžioje pasidarėme savo pirmą IVF. Pastoti bandėme 4 m. priežastys neaiškios, abejų duomenys geri, kad ir kokius tyrimus darėme. Įtarė man endometriozę, tačiau nepatvirtinta.

7 dpi HCG 45,82 9 dpi HCG 75,77 12 dpi  HCG 294,9, 14 dpi 585.2, 16 dpi 1207. Dėl visa ko, pasidarysiu ir rytoj smile.gif

Laikom kumščius ir mėgaujamės  nestuke.gif

Aangeliuke, nuostabios kaledined zinios!!! Sekmes, saugokit Mazyli ir save wub.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i Jus,nes reikia pagalbos.Man išrašė pasidaryti citokinus.Nesuprantu kas tai???Ar čia tas pats kas naturalūs kileriai,ar čia kitas tyrimas???Jūs čia praėjusios ugnį ir vandenį manau apie tai žinote.Būsiu begalo dėkinga,jei pasidalinsite.Gal ir kitoms"žalioms" kaip aš padės.
Atsakyti
Sveikos busimos ir jau esamos mamytes 4u.gif laikau uz visas kumstukus ir linkiu sekanciu vaisingu metu nestuke.gif ,lai nenusvyra nei vienai rankos eiti siuo nelengvu keliu ir pasiekti tiksla wub.gif stiprybes mergytes 4u.gif

O mums jau eina 21sav wub.gif wub.gif laukiuos identisku mergyciu wub.gif sveriam 347g.ir 402g.

Siunciu kiekvienai rozini dviguba virusiuka nestuke.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aangeliukas @ 2016 12 27, 23:00)

7 dpi HCG 45,82 9 dpi HCG 75,77 12 dpi  HCG 294,9, 14 dpi 585.2, 16 dpi 1207. Dėl visa ko, pasidarysiu ir rytoj smile.gif

Kadangi esu naujokė IVF - nepasirūpinau nei Progestan nei Crinon į priekį, gal turite kuri užsilikusių?

Laikom kumščius ir mėgaujamės  nestuke.gif

Kaip smagu skaityti tokias zinutes.. Sekmes Jums kuo didziausios! mirksiukas.gif smile.gif

As jau po punkcijos. Labai sunki dienele buvo, su trim leidziamom dozem nuskausminamuju, nepakeliamais skausmais, su vemimais rolleyes.gif Ispunktavo 37, o tai pasako apie savijauta smile.gif Sausio 1d. turiu pasirodyt giniui, o dabar vartosiu Rulida, Dostinexa, Endol(tik jei reiks nuo skausmo) leisiuos Cetrotide ir Clexane. Dziaugiuos, kad visa tai praeity, dabar laukiu rytojaus, suzinosim apie savo pupsikiukus.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aangeliukas @ 2016 12 27, 22:00)
Sveikutės

Aangeliuk, nuoširdžiausi sveikinimai yahoo.gif aukit, stiprėkit, ir džiaukitės wub.gif
Ir kad jau pasipasakojai, tikiuosi, nesupyksi, kad įtraukiau į pirmos žinutės statistiką ax.gif nes taip norisi kuo daugiau laimingų pabaigų einančioms šiuo sunkiu keliu 4u.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 12 28, 15:02)
Siunciu kiekvienai rozini dviguba virusiuka nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Kokia laimė wub.gif wub.gif už visus vargus angelai atsiuntė jums dvigubą džiaugsmą pilvelyje nestuke.gif
Virusiuką čiumpu, jei dar niekas nespėjo bigsmile.gif

QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2016 12 28, 19:00)
Dziaugiuos, kad visa tai praeity, dabar laukiu rytojaus, suzinosim apie savo pupsikiukus.. 

Oho! blink.gif na ir kiekis!! šaunuolė mamuk 4u.gif Svarbiausia, kad atsigauni. Dabar laikom kumščius už mažylius - lai myluojasi stipriai stipriai wub.gif

Papildyta:

Dėl vaistukų - Crinone yra LT pirkti, tiesiog nueik į kurią nors nevaisingumo kliniką ir gydytoja išrašys receptą.
Progestan nėra LT, bet yra Lenkijoj dvigubai mažesnė norma (bet ar tai bėda? mirksiukas.gif ) Prieš kelis puslapius šioje temoje merginos kaip tik apie tai diskutavo.
Taip pat gali paklaustinėti merginų IVF temutėje - kartais ten plepančios perleidžia likučius.
Ir nesijaudink, linkiu, kad tau jo papildomai neprireiktų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 28 gruodžio 2016 - 19:29
32 were mature and 23 were fertilised by ICSI. Pulkelis.. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas , atsilikus nuo visu naujienu pas jus ;
Bet labai noriu pasveikint angelas sargas ir meiles kibirkstele wub.gif 4u.gif dziaugiuosi del jusu , aukit sveikos.

Ir vism kitom stiprybes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 12 28, 16:02)
Sveikos busimos ir jau esamos mamytes 4u.gif  laikau uz visas kumstukus ir linkiu sekanciu vaisingu metu nestuke.gif ,lai nenusvyra nei vienai rankos eiti siuo nelengvu keliu ir pasiekti tiksla wub.gif stiprybes mergytes 4u.gif

O mums jau eina 21sav wub.gif  wub.gif  laukiuos identisku mergyciu wub.gif  sveriam 347g.ir 402g.

Siunciu kiekvienai rozini dviguba virusiuka nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Tai jums isodino viena snaigute ir turite dviguba dziaugsma pilvuke? bigsmile.gif wub.gif Sveikatos ir kuo lengvesnio nestumo toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 12 28, 15:02)
Sveikos busimos ir jau esamos mamytes 4u.gif  laikau uz visas kumstukus ir linkiu sekanciu vaisingu metu nestuke.gif ,lai nenusvyra nei vienai rankos eiti siuo nelengvu keliu ir pasiekti tiksla wub.gif stiprybes mergytes 4u.gif

O mums jau eina 21sav wub.gif  wub.gif  laukiuos identisku mergyciu wub.gif  sveriam 347g.ir 402g.

Nekantriojji! Nuostabios zinios! Aukit, aukit ir dar karta aukit! wub.gif wub.gif gaudau ir as rozini virusiuka ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2016 12 29, 08:57)
32 were mature and 23 were fertilised by ICSI. Pulkelis.. bigsmile.gif

WOW! bigsmile.gif Kad tik kuo daugiau augtu ir taptu blastukais wub.gif tik galiu isivaizduoti, kaip tu ten su tiek istverei.... unsure.gif dabar svarbiausia atsigauti ir sustipreti. Kiek tau rekomenduoja ciklu pralesiti pries FET?
Papildyta:

Sekmes ir toliau taip puikiai augti! wub.gif Visgi tie Turkai nerealus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 12 29, 13:01)
Nekantriojji! Nuostabios zinios! Aukit, aukit ir dar karta aukit!  wub.gif  wub.gif  gaudau ir as rozini virusiuka  ax.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
WOW!  bigsmile.gif  Kad tik kuo daugiau augtu ir taptu blastukais  wub.gif tik galiu isivaizduoti, kaip tu ten su tiek istverei.... unsure.gif dabar svarbiausia atsigauti ir sustipreti. Kiek tau rekomenduoja ciklu pralesiti pries FET?
Papildyta:
Sekmes ir toliau taip puikiai augti!  wub.gif Visgi tie Turkai nerealus  4u.gif

Man nuo pat pirmos stimuliacijos dienos pasake, kad nori uzauginti daugiau, o su mano amh neisvengs hyper, tai nuo pradzios ir sake po dvieju ciklu smile.gif O jausmas tai jo, sunku buvo visa savaite iki punkcijos, lingavau kaip nestuke prie palanges, tryniau pilva isvien.
Atsakyti