Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2016 12 25, 15:01)
Dovanu maise liko tik Gonal F 450 smile.gif

O jūs dabar IVF procese? wub.gif

Su šventėm sveikinu visas ir aš 4u.gif Linkiu visoms mums TO stebuklo, kurio taip norim - lengvos operacijos, sėkmingos stimuliacijos, teigiamo nėštumo testo, širdutės ekrane, spyrio į strėnas, greito gimdymo.. wub.gif wub.gif
Mergaitės, lai skruostais teka tik džiaugsmo ašaros nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 12 25, 20:48)
O jūs dabar IVF procese? wub.gif
Su šventėm sveikinu visas ir aš  4u.gif Linkiu visoms mums TO stebuklo, kurio taip norim - lengvos operacijos, sėkmingos stimuliacijos, teigiamo nėštumo testo, širdutės ekrane, spyrio į strėnas, greito gimdymo.. wub.gif wub.gif
Mergaitės, lai skruostais teka tik džiaugsmo ašaros  nestuke.gif

Procese, bet jau stimuliacija baigta siandien, o taip gavosi, kad visa dezute lieka nepradaryta, labai noreciau, kad kazkam praverstu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2016 12 25, 22:30)
Procese, bet jau stimuliacija baigta siandien, o taip gavosi, kad visa dezute lieka nepradaryta, labai noreciau, kad kazkam praverstu..  unsure.gif

Kokia stebuklinga diena punkcijai ir apvaisinimui wub.gif Kaip sekėsi? Linkiu grįžti 2 in 1 visiems 9 mėn nestuke.gif
Gal galiu įtraukti į pirmo puslapio info? Jei taip, kokios pas jus bėdos? Kiek ir kokias procedūras darėt LT/LV? ax.gif
Beje, jūs gydotės Memorial?
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 12 26, 20:18)
Kokia stebuklinga diena punkcijai ir apvaisinimui wub.gif Kaip sekėsi? Linkiu grįžti 2 in 1 visiems 9 mėn  nestuke.gif
Gal galiu įtraukti į pirmo puslapio info? Jei taip, kokios pas jus bėdos? Kiek ir kokias procedūras darėt LT/LV?  ax.gif
Beje, jūs gydotės Memorial?

Kad nukelia punkcija vis, lh vakar 0.3, siandien dar mazesnis.. Sianakt leisiuos Lucrina ir ovitreli, o is pradziu sake galesiu tik lucrina. Zodziu, krauja tiria ir tiria, vis laukiam, jau taip baisu, kad viskas butu gerai..

Taip, Memorial. Jei bus viskas ok, tai mums viska saldytu, galetumem pasiimti po dvieju men. Man pks, vyrui astenoteratozoospermija. LT darem 4iui, 2ivf ir 3fet.
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2016 12 26, 20:21)
Kad nukelia punkcija vis, lh vakar 0.3, siandien dar mazesnis.. Sianakt leisiuos Lucrina ir ovitreli, o is pradziu sake galesiu tik lucrina. Zodziu, krauja tiria ir tiria, vis laukiam, jau taip baisu, kad viskas butu gerai..

Taip, Memorial. Jei bus viskas ok, tai mums viska saldytu, galetumem pasiimti po dvieju men. Man pks, vyrui astenoteratozoospermija. LT darem 4iui, 2ivf ir 3fet.

Oj kiek aš dar neišmanau.. blink.gif nežinojau, kad LH gali įtakoti punkcijos laiką.
Laikom kumščius! Viskas bus gerai, juk stebuklų metas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2016 12 26, 21:21)

Tamsi Bijūne, kaip jūsų reikalai klostosi? Ar jau buvo punkcija? Didžiausios sėkmės 4u.gif laiko kumščius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 12 27, 09:30)
Tamsi Bijūne, kaip jūsų reikalai klostosi? Ar jau buvo punkcija? Didžiausios sėkmės 4u.gif laiko kumščius smile.gif

Rytoj turetu buti, o siandien eisiu dar krauja priduot, nori paziuret ar nuo lucrino, ovitrelio susileidimo lygiai po 12h pakils lh. Turbut nakti nuo lucrino spaudimas sukilo, karstis muse karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2016 12 27, 09:55)
Rytoj turetu buti, o siandien eisiu dar krauja priduot, nori paziuret ar nuo lucrino, ovitrelio susileidimo lygiai po 12h pakils lh. Turbut nakti nuo lucrino spaudimas sukilo, karstis muse  karsta.gif

Kokių tik nebūna sudėtingų situacijų. Aš pirmą kartą girdžiu, kad IVF metu nepakyla LH..
Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Su sventem visas! smile.gif

Kriu Kriu, kaip tu laikaisi? Kaip tavo savijauta? Kada tavo hcg diena? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 12 27, 13:58)
Su sventem visas! smile.gif

Kriu Kriu, kaip tu laikaisi? Kaip tavo savijauta? Kada tavo hcg diena?  wub.gif

Su šventėm visas! Tegul laimė ir sėkmė aplanko 4u.gif 4u.gif

Aš dar tik fet procese, kažkodėl užvėlavo mmm beveik savaitę. Tai tik nuo 12.24 dienos estrofem pradėjau gert, 31d eisiu stebėt kaip gleivinė auga. Tai kol kas niekas neaišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 12 27, 14:30)
Su šventėm visas! Tegul laimė ir sėkmė aplanko  4u.gif  4u.gif

Aš dar tik fet procese, kažkodėl užvėlavo mmm beveik savaitę. Tai tik nuo 12.24 dienos estrofem pradėjau gert, 31d eisiu stebėt kaip gleivinė auga. Tai kol kas niekas neaišku smile.gif

Aiskuma, laikau kumscius uz jus!!! 4u.gif o tu su kuo kontaktavai dabar? su Mastura, ar su kuo kitu? ir iskart jiems parasei nuo mm pradzios? biski pradejau jaudintis del to FET, nes neesu dar susidurusi su juo ax.gif
Papildyta:
Tamsi Bijūne, sekmes ir saldaus sapno tau ryt!!! Lauksim ziniu kiek foliuku ir kaip jiems seksis 4u.gif
P.s. man nuo Lucrino bei hyper visokie pojuciai lindo lauk irgi ... rolleyes.gif laikykis, nebe daug liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 12 27, 15:37)
Aiskuma, laikau kumscius uz jus!!!  4u.gif o tu su kuo kontaktavai dabar? su Mastura, ar su kuo kitu? ir iskart jiems parasei nuo mm pradzios? biski pradejau jaudintis del to FET, nes neesu dar susidurusi su juo  ax.gif

Aha, Masturai parasiau 1cd. Nors man ji buvo is anksto pasakius, kad 2cd reikes eit echoskopuotis: kad patikrintų ar nera cistu, kiek folikulu uzuomazgu kiausidese ir kokio storio gleivinė. Viskas buvo tvarkoj, tada liepe gert estrofem ir echoskopija 31 diena.

O tau jau pradejo FET? 4u.gif
Atsakyti