Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Krown @ 2016 12 16, 15:05)
Kaip suprantu jau Elis grizo i darba  bigsmile.gif  wub.gif

O Mastura kažin yra? Ar grįžus Elis, Mastura jau nedirba? Gal kas žinote?
Atsakyti

Yra, kaip Elis sake kad ji su rusais daugiau dirba todel ji reikalinga 😊

Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 12 16, 17:30)
<p>Yra, kaip Elis sake kad ji su rusais daugiau dirba todel ji reikalinga 😊</p>

O Krown Jūs vėl į Stambulą ruošiatės?
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 12 16, 12:29)
Meiles kibirkštele, sveikinimai didžiausi su nuostabiausia gyvenimo dovana  wub.gif  4u.gif Aukit sveikutes  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Marga2, labai liūdna.
Žinokit pritariu mergaitėm, kad jei nepasidarėt, dar pasidaryti krešumo, homocisteino tyrimus. Juk jūs pastojat, tik gaila, kad pabėga taip greit verysad.gif
Mano draugė turi mergyte (su pastojimu ir išnešiojimu bėdu nebuvo pirmą sykį), o vat kai sugalvojo antrą vaikiuką,  tai taip pat buvo, kad nėštumai nutrūkdavo tai 8, tai 12 sav. Ir ką jus manot, rado AFS.  Tikiuosi Jums turkų neprireiks  4u.gif  4u.gif

Mmm ir taip turi ateiti, nieko nedarykit smile.gif

Aciu mergaites uz patarimus! Tikrinau ir AFS ir kariotipus,ir Trombofilinius pas Kryzauskaite,viskas gerai !Sevda pasake gali but del amziaus ...reik butinai daryt PGD,siandien buvau pas gine gleivine nuo progesterono 14mm,sako kad ateciau nors savaite anksciau gal butumem isgelbeje...kas ten zino,mm pasake prasides per 3 dienas...skrisiu i Turkija viena,nes vyras komandiruotej,paskui prisijungs!Gal kas is mergaiciu ruosiasi kita savaite i Turkija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 16 gruodžio 2016 - 22:04

O Krown Jūs vėl į Stambulą ruošiatės?

Ne, kol kas dar ne, musu snaigiuku saldymo laikas eina i pabaiga, tai kalbejausi su Elis del pratesimo  :4u: bet savu vaiku ten tikrai nepaliksiu, kai busiu pasiruosi mausiu ju parsivezt  :wub: turim du uzsaldytus tai abu vel det nesirysiu ko gero, bet po viena jeigu bus lemta gimt abiems parsivesiu kai laikas ateis 😉 

Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif
Visai aprimo kelionės, vis neturiu ko spalvinti ax.gif ar visos slepiatės? Gal bent viena slapukė gali man a.ž. parašyti?
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 12 18, 08:27)
Visai aprimo kelionės, vis neturiu ko spalvinti  ax.gif ar visos slepiatės? Gal bent viena slapukė gali man a.ž. parašyti?

Iš tiesų labai aprimusi temutė. Galėtų kas nors įnešti kokio aktyvaus veiksmo, turėtume ką palaikyti ir linkėti kalėdinio stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 12 18, 08:27)
Visai aprimo kelionės, vis neturiu ko spalvinti  ax.gif ar visos slepiatės? Gal bent viena slapukė gali man a.ž. parašyti?

Sveikos, moterytes!
Ateinu inesti vilties ir tikejimo stebuklais si stebuklu meta.
Lapkricio pradzioje buvome FET Stambule, labai sunkiai sekes issiruosti i kelione, kazkaip sunkiai radau, kas ismatuotu folius ir buvo siaip vusokiu nesklandumu, tai tylejau:) MV jau sake, kad gal cia zenklas, kad nevaziuoti.

Bet:
7dpi-- HCG 71,34; prog.37,88.
11dpi--HCG 728,6; prog.44,28.

Baimiu daug, nes pirma turkiska stebukla sunkiai nesiojau, teko gulet ligninej ne viena karta, po CP dukra gime del preklampsijos 29sav. Tai zinau, kad visko buna ir tiesiog dziaugiuosi kiekviena diena. Dabar mano pilvinukui kazkur 9 sav. Dejo viena snaigute, buvau jau beveik ikalbejus deti 2, bet turku vedama statistika, su dvynukais dag perisleidimu, o ir preklampsijos rizika didesne, todel daktare "vetavo" mano nora ir dejo 1.
Del bendros info pasakysiu, kad apie FET galvojau jau isejusi is KMUK po cp:) Ruosiausi tam, geriau papildus, stengiaus sveikai maitintis, kartojau tyrimus, "valiau organizma", ejau i akupunktura, ruosiausi dvasiskai ax.gif

Esu labai dekinga SM narytems uz informacija ir pagalba. Atradus MTHFR buvo kelios mergytes, padejusos, padovanojusios reikalingus papildus pradziai, suteikusios informacijos.

Labai prasau dar pagalbos del LEIDZIAMO PROGESTERONO. Niekaip jis nekyla pas mane, nezinau kodel, nes per ivf buvo bedeliu, bet reikiama lygi palaikiau pagrinde su crinone ir 2 leidziamom ampulem i sav. Si karta per FET dabar, 9a nestumo savaite, progesteronas 80. Nera kritinis, bet vis tiek turetu buti didesnis.
Labai prasau, jei kas galit parduoti nors kokia ampulyte ar dvi, buciau dekinga.

Visoms sekmes savo planuose ir tikejimo stebuklais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 12 20, 21:55)
Sveikos, moterytes!
Lapkricio pradzioje buvome FET Stambule, labai sunkiai sekes issiruosti i kelione, kazkaip sunkiai radau, kas ismatuotu  folius ir buvo siaip vusokiu nesklandumu, tai tylejau:) MV jau sake, kad gal cia zenklas, kad nevaziuoti. 

Bet:
7dpi-- HCG 71,34; prog.37,88.
11dpi--HCG 728,6; prog.44,28.
Visoms sekmes savo planuose ir tikejimo stebuklais  4u.gif

Nica79, kaip dziaugiuosi!! wub.gif Laikau kumscius uz tave 4u.gif Sis kartas bus lengvesnis mirksiukas.gif
Buckis tavo megytei nuo mano jaunikaicio biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane yra saldytuve pradeta dezute su 3 ampulem, galioja iki 2017.02. Jeigu tik reiketu kazkaip tau perduociau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 12 21, 09:59)
Pas mane yra saldytuve pradeta dezute su 3 ampulem, galioja iki 2017.02. Jeigu tik reiketu kazkaip tau perduociau  mirksiukas.gif

Labutis,
As dziaugiuosi irgi uz mus, mus visas wub.gif Ir kad jau is 2014 m lapkricio beveik visos supuoja savo mazylius.. Tikiuosi, kad sis kartas bus kitoks man unsure.gif Paimsiu progesterona, parasiau Tau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 12 20, 20:55)
Sveikos, moterytes!

Sveikinimai, Nicute! bigsmile.gif wub.gif ramaus ir sklandaus nestumo tau linkiu 4u.gif
Atsakyti