QUOTE(Persikute123 @ 2016 12 18, 08:27)
Sveikos mergaitės
Visai aprimo kelionės, vis neturiu ko spalvinti
ar visos slepiatės? Gal bent viena slapukė gali man a.ž. parašyti?
Sveikos, moterytes!
Ateinu inesti vilties ir tikejimo stebuklais si stebuklu meta.
Lapkricio pradzioje buvome FET Stambule, labai sunkiai sekes issiruosti i kelione, kazkaip sunkiai radau, kas ismatuotu folius ir buvo siaip vusokiu nesklandumu, tai tylejau:) MV jau sake, kad gal cia zenklas, kad nevaziuoti.
Bet:
7dpi-- HCG 71,34; prog.37,88.
11dpi--HCG 728,6; prog.44,28.
Baimiu daug, nes pirma turkiska stebukla sunkiai nesiojau, teko gulet ligninej ne viena karta, po CP dukra gime del preklampsijos 29sav. Tai zinau, kad visko buna ir tiesiog dziaugiuosi kiekviena diena. Dabar mano pilvinukui kazkur 9 sav. Dejo viena snaigute, buvau jau beveik ikalbejus deti 2, bet turku vedama statistika, su dvynukais dag perisleidimu, o ir preklampsijos rizika didesne, todel daktare "vetavo" mano nora ir dejo 1.
Del bendros info pasakysiu, kad apie FET galvojau jau isejusi is KMUK po cp:) Ruosiausi tam, geriau papildus, stengiaus sveikai maitintis, kartojau tyrimus, "valiau organizma", ejau i akupunktura, ruosiausi dvasiskai
Esu labai dekinga SM narytems uz informacija ir pagalba. Atradus MTHFR buvo kelios mergytes, padejusos, padovanojusios reikalingus papildus pradziai, suteikusios informacijos.
Labai prasau dar pagalbos del LEIDZIAMO PROGESTERONO. Niekaip jis nekyla pas mane, nezinau kodel, nes per ivf buvo bedeliu, bet reikiama lygi palaikiau pagrinde su crinone ir 2 leidziamom ampulem i sav. Si karta per FET dabar, 9a nestumo savaite, progesteronas 80. Nera kritinis, bet vis tiek turetu buti didesnis.
Labai prasau, jei kas galit parduoti nors kokia ampulyte ar dvi, buciau dekinga.
Visoms sekmes savo planuose ir tikejimo stebuklais