Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

Laba diena mergaites smile.gif

Pirmiausia, sveikinu visas nestuke.gif wub.gif Ir linkiu stiprybes vis dar beminancioms si sunku kelia wub.gif wub.gif

Musu stebukliukas jau isvydo si pasauli (spalio 8d. sulaukeme nuostabios mergytes) smile.gif Ir turiu uzsilikusiu vaistuku, kuriu mums greitu laiku neprireiks smile.gif Tad noreciau juos parduoti (zinoma pigiau nei pati Tr. pirkau). Rasykite AZ jei kuriai is jusu reikia Crinone (2.5 dezutes) ir 12 dezuciu leidziamo progestan. Ryt busiu kaune, galiu atvezti. Arba galiu siusti i kitus miestus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2016 12 12, 21:15)
Pirmiausia, sveikinu visas  nestuke.gif  wub.gif  Ir linkiu stiprybes vis dar beminancioms si sunku kelia  wub.gif  wub.gif
Musu stebukliukas jau isvydo si pasauli (spalio 8d. sulaukeme nuostabios mergytes) smile.gif

Didziausi sveikinimai! wub.gif aukit sveikos ir laimingos! Tokios dziugios naujienos tikros vilties kibirksteles ir palaikymas nepasiduoti bei nenuleisti ranku! Sekmes Jums! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Meiles_kibirkštele, džiaugiuosi už tave, nuoširdžiausi sveikinimai. Laimės džiaugsmo ir sveikatos Jūsų šeimynėlei.
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2016 12 12, 22:15)
Pirmiausia, sveikinu visas  nestuke.gif  wub.gif  Ir linkiu stiprybes vis dar beminancioms si sunku kelia  wub.gif  wub.gif
Musu stebukliukas jau isvydo si pasauli (spalio 8d. sulaukeme nuostabios mergytes) smile.gif Ir turiu uzsilikusiu vaistuku, kuriu mums greitu laiku neprireiks smile.gif Tad noreciau juos parduoti (zinoma pigiau nei pati Tr. pirkau). Rasykite AZ jei kuriai is jusu reikia Crinone (2.5 dezutes) ir 12 dezuciu leidziamo progestan. Ryt busiu kaune, galiu atvezti. Arba galiu siusti i kitus miestus  4u.gif

Gražiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus STEBUKLIUKĖS wub.gif wub.gif. Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif .
Atsakyti
https://www.adme.ru/...e-kote-1371965/

Cia visoms katinu myletojoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2016 12 15, 13:46)

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,nuo rugsejo stebejau jus ,is La monos suzinojau apie si foruma ir Turkija,turiu dukra , naturaliai buvau pastojusi ,o dabar 1,5 metu laukiam gandru,per ta laika turejau persileidimus-5 sav,7 sav ir 4 sav ,pati pastodavau,perejau visus kelius Lietuvoje ir visus imanomus tyrimus padariau, niekas nesudaro jokios priezasties,net 2 iui pasidariau vk,bet su jus prieziura tai aisku ir nepavyko nei vienas verysad.gif ...Rugseji apsilankem memoriale,pasiule padaryti HSG Echomare,nes dar tik sito nebuvau dariusi,taigi aptiko gimdoje polipa,grizau i Lietuva ,pasalinau,sia savaite planavau skristi IVF ,bet praeita sestadieni nuejau pasidaryt bendra kraujo tyrima ir tuo paciu pasidariau HCG 23cd -buvo jau 16 IU/L :)nepatikrinau kazkodel PGN...si antradieni ejau pas gyne,pamate 3mm puslele 26cd ,buvau laiminga be galo,tuo paciu padarem HCG ir PGN ir cia buvo ne kas -PGN -8, o HCH nukrito iki 9 verysad.gif ..pagalvojau gal kita labe,del to taip skyriasi...aciu Lamonai jinai iskarto man perleido leidziamo progestano,susileidau uzvakar,vakar pasidariau tyrimus...nieko gero-HCG-3,PGN-187,paskambinau Masturai,sake kai prasides mm,atvaziuot ,dary sitame cikle...bet dabar galvoju ,kol neiseis tas progesteronas tai ir neprasides mm,gal kam taip buvo nutike su progesteronu,gal galit patart kaip ji greiciau isvalyt is organizmo?Aciu uz komentarus!
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2016 12 15, 23:07)
Sveikos merginos,nuo rugsejo stebejau jus ,is La monos suzinojau apie si foruma ir Turkija,turiu dukra , naturaliai buvau pastojusi ,o dabar 1,5 metu laukiam gandru,per ta laika turejau persileidimus-5 sav,7 sav ir 4 sav ,pati pastodavau,perejau visus kelius Lietuvoje ir visus imanomus tyrimus padariau, niekas nesudaro jokios priezasties,net 2 iui pasidariau vk,bet su jus prieziura tai aisku ir nepavyko nei vienas verysad.gif ...Rugseji apsilankem memoriale,pasiule padaryti HSG Echomare,nes dar tik sito nebuvau dariusi,taigi aptiko gimdoje  polipa,grizau i Lietuva ,pasalinau,sia savaite planavau skristi IVF ,bet praeita sestadieni nuejau pasidaryt bendra kraujo tyrima ir tuo paciu pasidariau HCG 23cd -buvo jau 16 IU/L :)nepatikrinau kazkodel PGN...si antradieni ejau pas gyne,pamate 3mm puslele 26cd ,buvau laiminga be galo,tuo paciu padarem HCG ir PGN ir cia buvo ne kas -PGN -8, o HCH nukrito iki 9 verysad.gif ..pagalvojau gal kita labe,del to taip skyriasi...aciu Lamonai jinai iskarto man perleido leidziamo progestano,susileidau uzvakar,vakar pasidariau tyrimus...nieko gero-HCG-3,PGN-187,paskambinau Masturai,sake kai prasides mm,atvaziuot ,dary sitame cikle...bet dabar galvoju ,kol neiseis tas progesteronas tai ir neprasides mm,gal kam taip buvo nutike su progesteronu,gal galit patart kaip ji greiciau isvalyt is organizmo?Aciu uz komentarus!

Užjaučiu dėl visų problemų 4u.gif Man buvo prasidėje mmm po nesėkmingo IVF, kad ir daug progesterono. Nieko čia baisaus dėl jo. Man atrodo, nieko daryti nereikia, tik laukti.
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2016 12 15, 23:07)
paskambinau Masturai,sake kai prasides mm,atvaziuot ,dary sitame cikle...bet dabar galvoju ,kol neiseis tas progesteronas tai ir neprasides mm,gal kam taip buvo nutike su progesteronu,gal galit patart kaip ji greiciau isvalyt is organizmo?Aciu uz komentarus!

Skaudu, kai tenka išgyventi didelius nusivylimus verysad.gif.
Aš kaip suprantu Jūsų atveju viskas tvarkoje su pačiu pastojimu, tik dėl kažkokių tai priežasčių neužsilaiko nėštumas. Tai gal IVF visai nereikia, o tiesiog reikia bandyti išsiaiškinti priežastis kodėl nutrūksta nėštumas, jas pašalinti ir pastojusi natūraliai išnešiosite. Ar darėte visus tyrimus dėl krešumo, genetinius, homocisteino ir pan.?
O progesterono manyčiau nereikia šalinti, jis pats sumažės, tiesiog reikia laiko.
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2016 12 12, 22:15)
Musu stebukliukas jau isvydo si pasauli (spalio 8d. sulaukeme nuostabios mergytes) smile.gif

Meiles kibirkštele, sveikinimai didžiausi su nuostabiausia gyvenimo dovana wub.gif 4u.gif Aukit sveikutes wub.gif wub.gif wub.gif

Marga2, labai liūdna.
Žinokit pritariu mergaitėm, kad jei nepasidarėt, dar pasidaryti krešumo, homocisteino tyrimus. Juk jūs pastojat, tik gaila, kad pabėga taip greit verysad.gif
Mano draugė turi mergyte (su pastojimu ir išnešiojimu bėdu nebuvo pirmą sykį), o vat kai sugalvojo antrą vaikiuką, tai taip pat buvo, kad nėštumai nutrūkdavo tai 8, tai 12 sav. Ir ką jus manot, rado AFS. Tikiuosi Jums turkų neprireiks 4u.gif 4u.gif

Mmm ir taip turi ateiti, nieko nedarykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 16 gruodžio 2016 - 12:31
Sveikuted wub.gif wub.gif
As extra atveju, draugei reik PROGESTAN-pagelbekit gal kuri turit atliekamo dezite ar dvi?? help.gif help.gif i a.z. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 16 gruodžio 2016 - 12:49
Kaip suprantu jau Elis grizo i darba bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti