Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(tapsnokle @ 2016 12 06, 20:06)
Kaip butu "nustatytas geno pokytis heterozigotineje bukleje" ? :4u:

Change of gene in the homozygous state is found.
Papildyta:
QUOTE(tapsnokle @ 2016 12 06, 20:06)
Kaip butu "nustatytas geno pokytis heterozigotineje bukleje" ? :4u:

Change of gene in the homozygous state is found.
Atsakyti
Merginos,Mastura reikalauja medicinos israso isversto i anglu kalba verysad.gif(As zuvus...Gal yra tarp jusu anglisciu?Sumokeciau 4u.gif Beje,man nerado MTHFR,nors anksciau homosisteinas buvo virs 13,dabar 7,66..B12 259-cia gal normaliai?Man rado F2 geno mutacija,kuri turi tik keli procentai populiacijos..gal 2 kokie-esu laabai reta mutante:)) AFS anksciau nerado,skystinanciu neskyre-va ir aiski turbut mano persileidimu priezastis..Tromboziu rizika su sia mutacija 3-4 kartus didesne,man rizikos veiksnys net ilgi skrydziai lektuvu.estrogenu turintys preparatai,chirurgines intervencijos,virsvoris ir.t.
Atsakyti
QUOTE(Sonata5 @ 2016 12 07, 20:42)
KriuKriu noriu jusu paklausti, o jus buvote tr tas 5 dienas kol isaugo blastukai wub.gif ACIU

Taip, buvau.
Norėjau jau po punkcijos kartu su vyru važiuot ir laukt namie nurodymų ar atsakymų. Bet neleido, nes galvojo gal kokį nesubrendusį sodins jei bus nepilnai daaugęs PGS tyrimui. Bet po tų kelių dienų visas blastutes surinko tyrimui, o nieko nekėlė. Tai tik sumokėjau ir važiavau namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 07 gruodžio 2016 - 23:24
QUOTE(KriuKriu @ 2016 12 08, 00:14)
Taip, buvau.
Norėjau jau po punkcijos kartu su vyru važiuot ir laukt namie nurodymų ar atsakymų. Bet neleido, nes galvojo gal kokį nesubrendusį sodins jei bus nepilnai daaugęs PGS tyrimui. Bet po tų kelių dienų visas blastutes surinko tyrimui, o nieko nekėlė. Tai tik sumokėjau ir važiavau namo.

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 12 07, 22:28)
Merginos,Mastura reikalauja medicinos israso isversto i anglu kalba :((As zuvus...Gal yra tarp jusu anglisciu?Sumokeciau :4u: Beje,man nerado MTHFR,nors anksciau homosisteinas buvo virs 13,dabar 7,66..B12 259-cia gal normaliai?Man rado F2 geno mutacija,kuri turi tik keli procentai populiacijos..gal 2 kokie-esu laabai reta mutante:))  AFS anksciau nerado,skystinanciu neskyre-va ir aiski turbut mano persileidimu priezastis..Tromboziu rizika su sia mutacija 3-4 kartus didesne,man rizikos veiksnys net ilgi skrydziai lektuvu.estrogenu turintys preparatai,chirurgines intervencijos,virsvoris ir.t.

Siusk az, isversiu. Nesu verteja, bet anglu k. yra darbine
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2016 12 08, 18:23)
Siusk az, isversiu. Nesu verteja, bet anglu k. yra darbine

Aciu Tau labai!!! wub.gif Jau sulaukiau pagalbos is kitos merginos!Jus nuostabios! wub.gif ..
Siandien buvau Santariskese del kitu bedu ir toks smagus gydytojas,pasmalsaves apie mano ivf sako:"as,kaip turintis tris vaikus,galiu atsakingai pareiksti,kad jusu vietoj as tiek del vaiku susiorganizavimo neaukociau":))Sako gerai pagalvok dar-neverta:)))
Atsakyti
Ar kas nors yra šiuo metu Tr? Stambule vėl sprogimai verysad.gif
Atsakyti
Kopijuoju euromergeles žinutę 4u.gif

4. Tuo pačiu turiu didžiulį prašymą, atsiliepti poras ar moteris, galinčias, esant reikalui, pasidalinti savo išgyventa ar vis dar išgyvenama nevaisingumo gydymo istorija žiniasklaidoje, besigydančias ar besiruošiančias gydytis tiek Lietuvoje, tiek Lenkijoje, tiek Latvijoje ar net ir tolimesnėse šalyse. Jeigu pageidausite savo istoriją papasakoti anonimiškai, mes įsipareigojame užtikrinti anonimiškumą! Labai lauktume Jūsų laiškų Asociacijos el. paštu: info@vaisingumoasociacija.lt
Atsakyti
Tapsnokle, gerai, kad bent mthfr nėra, o gydymas abiem atvejais vienodas- visą nėštumą fraksiparinas ar panašūs skystinantys. Deja nesu tikra ar pripažins oficialiai tavo trombofiliją, kad skirti kompensuojamus vaistus. Prie Leideno faktoriaus berods skiria, o prie šios retos, kaip ir maniškės "proteino s trūkumo" greičiausiai neskirs, bet užklausk gyd. S. Gerai, kad radai priežąstį, dabar tikrai yra tikimybė sėkmingai susilaukti stebuklėlio.
Papildyta:
Joooo baisu tie sprogdinimai... sėkmės toms, kurios dabar ten gydosi ar ilsisi.

nestuke.gif vis pristojau su LEIDŽIAMO PROGESTERONO paieškom. Gal kuri turite atliekamo? Teks pereiti vien prie leidžiamo, tai pritrūksiu.

Šiandien jau 8 savaitės, tik teplioja jau antra savaitė. Džiaugiuosi kiekviena išgyventa diena ir ypač kol dar pykina, nes žinau, kad mažiukas vystosi. Pats ilgiausias laikas nuo pasimatymo iki pasimatymo. Kiek reikia stiprybės turėti, kai turi ne tik nevaisingumo problemų, bet ir nesėkmingų nėštumų. Jokiems Karbauskiams to nesuprast.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2016 12 12, 00:27)
Aš  nestuke.gif vis pristojau su LEIDŽIAMO PROGESTERONO paieškom. Gal kuri turite atliekamo? Teks pereiti vien prie leidžiamo, tai pritrūksiu.

Šiandien jau 8 savaitės, tik teplioja jau antra savaitė. Džiaugiuosi kiekviena išgyventa diena ir ypač kol dar pykina, nes žinau, kad mažiukas vystosi. Pats ilgiausias laikas nuo pasimatymo iki pasimatymo. Kiek reikia stiprybės turėti, kai turi ne tik nevaisingumo problemų, bet ir nesėkmingų nėštumų. Jokiems Karbauskiams to nesuprast.

Jei niekur daugiau nerasi, tai pas mane yra atliekama 1 dėžutė leidžiamo progesterono. Pati taip pat visą pirmą trimestrą tik leidžiamą vartojau, ta pati buvau parsivežusi ir dar iš mergaičių susirinkau smile.gif Po tiek badymų - užpakaliukas kaip rėtis lotuliukas.gif
Atsakyti
aukso pieva, ačiū, turėsiu omeny. Dabar kol kas yra atsiliepusių, tai gal kaip nors susivairuosiu.

Užpakaliukas, tai toks kiek graudoko vaizdo, bet būna ir blogiau. Kai jau guzai sušoka patepu medum ir kopūsto lapą dedu, tai bent tiek padeda, o dėl mėlynių nepergyvenu. Pilve irgi iš abiejų pusių jau matosi kur badoma, bet fraksiparinas visam nėštumui, tai to grožio nereikia tikėtis. Bet tai ne esmė, svarbu, kad tik vaikiukas sveikas gimtų.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2016 12 12, 16:28)

Užpakaliukas, tai toks kiek graudoko vaizdo, bet būna ir blogiau. Kai jau guzai sušoka patepu medum ir kopūsto lapą dedu, tai bent tiek padeda, o dėl mėlynių nepergyvenu. Pilve irgi iš abiejų pusių jau matosi kur badoma, bet fraksiparinas visam nėštumui, tai to grožio nereikia tikėtis. Bet tai ne esmė, svarbu, kad tik vaikiukas sveikas gimtų.

Susileidusi progesterona gerai ismasazuok. Man ismasazuojant (buvo vyro pareigos) guzu per tris menesius neatsiraso mirksiukas.gif
Atsakyti