Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

As pasimetime...jei cia nemokamai darys IVF-aisku saunu sutaupyti 5000 ir daugiau euru...bet....kokybe prieziuros tai ne ta.....KA DARYYYYT? hmm.gif

Jei turi galimybę netaupyt - netaupyk!   :4u: Bet tiems kas niekaip niekaip negali sau leisti skristi į TR - tai atsiveria galimybės.

Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 12 06, 18:34)
Sveika,
Na, jei nenustatyta, vadinasi, panasu, kad nera!

Gal ju buna ivairiu rusiu..nesuprantu kodel tada mano homisisteinas virs normos...ir dar rastas F2 geno pokytis heterozigotineje bukleje..ka tas reiskia?....teks eit pas Serapina..
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 12 06, 18:39)
Gal ju buna ivairiu rusiu..nesuprantu kodel tada mano homisisteinas virs normos...ir dar rastas F2 geno pokytis heterozigotineje bukleje..ka tas reiskia?....teks eit pas Serapina..

Laba,

As neseniai is Serapino, tai galiu truputi papasakoti smile.gif
Man nustate MTHFR gene heterozigotine 677C>T mutacija, taciau ja turi 43%populiacijos, tad dideles itakos neturi, nes mutaves genas tik vienoj chromosomoj. O homocisteinas pas mane buvo 8,97, kaip jis sake ne per ausktas, bet leidziantis itarti, kad mutacija bus. Patare pavartoto folatus (ne folio rugsti) ir B6 ir B12 grupes kursa.
F2 genas bus susijes su kresejimu, bet pakomentuoti placiau negaliu..

Buvau is anksciau nusipirkusi folio rugsties po 800mg pakuote, tad jei kam reikalinga, mielai padovanociau (nepradaryta), nes man nebereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelina_hope: 06 gruodžio 2016 - 19:44
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 12 06, 20:43)

F2 genas bus susijes su kresejimu,

Dekui Tau!Dar noriu paklaust:ar turkai supranta lietuviskus mediku israsus?Gal kas galetu man isverst i anglu kelias isvadas? 4u.gif Kaip butu "nustatytas geno pokytis heterozigotineje bukleje" ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 12 06, 18:03)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tapsnokle" data-cid="71274527" data-time="1481022398">
<div>
<p>As pasimetime...jei cia nemokamai darys IVF-aisku saunu sutaupyti 5000 ir daugiau euru...bet....kokybe prieziuros tai ne ta.....KA DARYYYYT? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Jei turi galimybę netaupyt - netaupyk!   4u.gif Bet tiems kas niekaip niekaip negali sau leisti skristi į TR - tai atsiveria galimybės.

</p>

Visiskai pritariu ! Merginos, jei tik galite, netaupykite savo sveikatos saskaita. Juk svarbu sėkmingas ivf, o ne kad nemokamas. Organizmą tai vaistais daužysit. Kiaušides irgi riba turi. 4u.gif

Paskaitau komentarus po delfi ir kt straipsniuose, nu kas pas mus per zmones...bukumo viršūne. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 12 06, 10:37)

Aha, bet nubalsavo tai už konservatyvųjį variantą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 12 06, 22:25)

Jo.. cia labai "graziai" visiems pakiso "kate maise".... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 12 06, 20:06)
Dekui Tau!Dar noriu paklaust:ar turkai supranta lietuviskus mediku israsus?Gal kas galetu man isverst i anglu kelias isvadas? 4u.gif Kaip butu "nustatytas geno pokytis heterozigotineje bukleje" ? 4u.gif

"Patient is heterozygous for MTHFR gene"
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 12 07, 00:40)
"Patient is heterozygous for MTHFR gene"

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 12 06, 22:25)

Nepraraskim vilties, pataisos dar bus svarstomos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 12 06, 21:06)

Aš nusivežiau laporoskopiją, genetinius tyrimus ir vestuvių liudijimą neišverstus. Man Mastura sakė, kad nesvarbu, supranta biggrin.gif

Neaišku ką ten pagal kontekstą norima pasakyt, bet gal Observation of a gene mutation in the heterozygous state was performed
arba
A genetic change in the heterozygous state was observed.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 07 gruodžio 2016 - 19:29
QUOTE(KriuKriu @ 2016 12 07, 19:57)
Aš nusivežiau laporoskopiją, genetinius tyrimus ir vestuvių liudijimą neišverstus. Man Mastura sakė, kad nesvarbu, supranta  biggrin.gif

Neaišku ką ten pagal kontekstą norima pasakyt, bet gal Observation of a gene mutation in the heterozygous state was performed
arba
A genetic change in the heterozygous state was observed.

KriuKriu noriu jusu paklausti, o jus buvote tr tas 5 dienas kol isaugo blastukai wub.gif ACIU
Atsakyti