Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(LaMona @ 2016 11 27, 21:07)
Sveikinu  4u.gif
Ir gal tikrai galėtumėt Persikutei prisiduoti, kad jus suskaičiuotų, tai žiūriu apie jus 1 psl info nematyti  ax.gif

Esu esu pirmam psl. mirksiukas.gif tik gal ne iki galo info surasyta smile.gif Man buvo idetos 2 blastutes : 5AB ir 5BA. Pastojau su dvyniais, bet vienas nustojo vystytis kazkur 7 savaiteje. Bet jis nuo pradziu veliau implantavos , buvo mazesnis gerokai uz kita, tad zinojom, kad taip gali but. Taciau kitas super augo ir dabar turim dukryte 5 men wub.gif
Mums Memoriale dare IMSI, del mazo kiekio spermatazoidu ir kad Lietuvoje niekad neturejom blastuciu. Tr gavos daug blastuciu, manau, dar ir del labaratorijos ir embriologu aukstesnio lygio nei Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 11 27, 21:32)
Ji ten yra jau nuo 2015 m  mirksiukas.gif
Glue, gal pasikeitė tvarka, nes mes barti dėl vienos registracijos negavom  ax.gif

ax.gif nepastebejau. Atleiskit.

O dėl registracijos, tai ant ko ten registratūroje pataikai - mes vieną registraciją turėjom , bet du siuntimus. Viena ten ėmė burbuliuoti, kad kito nepriims, bet kita sakė jai baigti, nes vienam mūsų vis tiek pas gydytoją laikas paskirtas. Tai čia nuo žmonių priklauso
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 11 27, 21:58)
Ech...  doh.gif ziopliuke as  flirt.gif

Ir aš nepastebėjau ax.gif ne tik tu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Judesiuke @ 2016 11 27, 22:40)
Esu esu pirmam psl.  mirksiukas.gif  tik gal ne iki galo info surasyta smile.gif Man buvo idetos 2 blastutes : 5AB ir 5BA. Pastojau su dvyniais, bet vienas nustojo vystytis kazkur 7 savaiteje. Bet jis nuo pradziu veliau implantavos , buvo mazesnis gerokai uz kita, tad zinojom, kad taip gali but. Taciau kitas super augo ir dabar turim dukryte 5 men  wub.gif
Mums Memoriale dare IMSI, del mazo kiekio spermatazoidu ir kad Lietuvoje niekad neturejom blastuciu. Tr gavos daug blastuciu, manau, dar ir del labaratorijos ir embriologu aukstesnio lygio nei Lt  smile.gif

Sveikinimai didžiausi 4u.gif

Mes lt taip pat blastučių neturėjom ax.gif , o tr, kiek subrendusių kiaušialąsčių užauginau, tiek blastukų ir užaugino labė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 11 27, 21:24)
Vilniuje Santariskiu kl tai reikia tureti siuntimus abiems atskirus pas genetika ir registruotis ir 2 konsultacijoms vienas paskui kito, nes reikia 2 konsultaciju. As ir buvau uzsiregistravus vienai konsultacijai, tai nepatenkinta gyd prieme ir gavau velniu, nes reikia abiems dvygubai laiko ir siuntimai juk 2 ir 2 korteles uzves.  smile.gif
Papildyta:
hm...kas cia per tyrimas? genetikai daro? o koks jo tikslus pavadinimas????  blink.gif

Sveikos,
O mes buvom pas genetike Santariskese 2014 m gale ir velyva pavasari 2015 m, tai dar registruojantis pasake, kad uzregistruos abu, konsultacija buvo vienu metu ir reikejo abiem tik siuntimus tureti. Gal priklauso, ka tiria. Ar nuo genetikes:)
Atsakyti
Mes Santariškėse pas genetikę turėjom 2 siuntimus, bet vieną laiką konsultacijai. Jokių klausimų niekam nekilo, priėmė.
Atsakyti
mes taip pat kaip nefifi
Atsakyti
KriuKriu, kaip tu laikaisi? Gal jau kokiu ziniu is TR turite del PGS? 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, pasirašykime Pagalbinio apvaisinimo peticija
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 12 02, 14:49)
KriuKriu, kaip tu laikaisi? Gal jau kokiu ziniu is TR turite del PGS?  4u.gif

Ale kokią nuojautą tu turi kada klaust smile.gif
Pries pusvalandi paskambino telefonu, sake 2 is 4 praejo PGS testa. Tai dziaugiuos uz juos,kad neprazuvo. Turkai leido jau sekanti cikla ruostis.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 12 03, 12:16)
Pries pusvalandi paskambino telefonu, sake 2 is 4 praejo PGS testa. Tai dziaugiuos uz juos,kad neprazuvo. Turkai leido jau sekanti cikla ruostis.

KriuKriu! Geros naujienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 12 03, 18:56)
KriuKriu! Geros naujienos wub.gif

Tik tiek, kad ispuls tuo isodinimo periodu Nauji metai doh.gif doh.gif Nei bilietu pigesniu, nei viesbuciu turbut, o nieko is anksto negaliu uzsisakinet. O ir Lietuvos klinikose echoskopija turbut problema bus padaryt, juk sventes, iseigines. Na, bet bus dar matyt kaip cia kas pasisuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 03 gruodžio 2016 - 22:31
QUOTE(KriuKriu @ 2016 12 03, 12:16)

biggrin.gif Super naujienos! Uz tavo poryte stipruoliu! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2016 12 03, 22:29)
Tik tiek, kad ispuls tuo isodinimo periodu Nauji metai doh.gif doh.gif Nei bilietu pigesniu, nei viesbuciu turbut, o nieko is anksto negaliu uzsisakinet. O ir Lietuvos klinikose echoskopija turbut problema bus padaryt, juk sventes, iseigines. Na, bet bus dar matyt kaip cia kas pasisuks.

Nesijaudink, vienaip ar kitaip susiorganizuosi. Pvz: gal labiau apsimoka pirkti Turkish avialiniju su keitimu is anksciau ir paskui pasikeisti jei kazkas kitaip susidelios. Arba pasiklausk Masturos kuria ciklo diena +/- FET buna ir nuvaziuok anksteliau, o grisk po nauju ax.gif Turetum super ypatingus Naujus metus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 12 03, 22:29)

Mes sventeme ten ir kaledas ir naujus 4u.gif punkcija per kaledas, isodinimas per naujus biggrin.gif linkiu tokio paties rezultato bigsmile.gif nestuke.gif wub.gif tiesa sakant, kiekviens kaledos dabar mums su vyru ypatingos dar ir del sios priezasties wub.gif
Atsakyti