Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(LaMona @ 2016 11 26, 13:47)
Aš, tai daryčiau taip: nueičiau pas šeimos gydytoją siuntimų pas genetiką, nueičiau pas genetiką ir, nesulaukus ats, startuočiau su ivf tr.

Merginos, o registruotis pas genetikus kiekvienam atskirai? Ar kad gauti kariotipu patikrinima abiems, uzteks nueiti man vienai? Uzsiregistravau, o dabar mastau... Gal reikejo ir vyra uzregistruoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2016 11 27, 12:00)
Merginos, o registruotis pas genetikus kiekvienam atskirai? Ar kad gauti kariotipu patikrinima abiems, uzteks nueiti man vienai? Uzsiregistravau, o dabar mastau... Gal reikejo ir vyra uzregistruoti?  unsure.gif

Reikia abiem talonus viena po kito emiau
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2016 11 27, 11:00)
Merginos, o registruotis pas genetikus kiekvienam atskirai? Ar kad gauti kariotipu patikrinima abiems, uzteks nueiti man vienai? Uzsiregistravau, o dabar mastau... Gal reikejo ir vyra uzregistruoti?  unsure.gif

Labas, užsiregistravau pas vieną genetikę, abu su vyru pasiėmėm siuntimus iš šeimos gydytojų ir nuėjom kartu. Priėmė mus abu vienu metu (kaip porą) ir abiems padarė kariotipo tyrimus.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2016 11 27, 11:00)

Taip taip. Abu po siuntimą turite turėti ir tam pačiam laikui abu regintis turite
Papildyta:
QUOTE(elenija @ 2016 11 27, 09:40)
Turiu klausimėlį????Mano vyrui įtarinėja varikocele.Kiek skaičiau,kad ją operuoja iki 35 metų,o maniškiui jau beveik 39.Ar galima daryti IVF jei yra ši liga.???
Ar atliekant IVF neturi reikšmės?Gal tada reikia vyrui IMSI ar kaip ten vadinasi,o ne iš spermos ,nes kaip praeina per tuos takus sperma jau būna pažeista.Taip mums aiškino gydytojas.RUošiuosi IVF po naujųjų,o čia bast dar vienas siurprizas smile.gif Gal kam taip buvo,gal galit pasidalinti ką darėte.Spermos tyrimas kaip ir normos ribose,bet prie mažiausios ribos.
Būsiu dėkinga pasidalinusioms.Šitas klubas-tai didelė gelbėtojų komanda visas 24 valandas. Didžiausio sekmės visom ir kiekvienai atskirai. 4u.gif  4u.gif

Čia turbūt klausiate dėl tesos? Turbūt, jei spermiukų pakanka, tai tesos nedaro. O imsi visada gerai, nes pačių pačiausius per imsi atrenka. Man tr todėl ir patinka, kad, jei proceso metu gydytojai pamato, kad geriau kitaip daryti, tai ir daro kitaip, kad tik pavyktų. Mums turėjo icsį daryti, o transferio dieną sužinojome, kad padarė imsį . Ir nieko papildomai mokėti nereikėjo. O lt imsį išvis mažai kur daro
Atsakyti
Merginos raset del kryzminio poros suderinamumo tyrimo pas genetikus, tai galiu pasakyt is savo patirties, jis pas mus buvo neigiamas (kaip genetike sake, naturaliai nepastociau nuo vyro savo). Kadangi turejom du nepavykusius IVF, mastem gal tai itakojo, nes nebudavo net kibimo. Kaip zinot turkai i tai nekreipia demesio ir jie buvo teisus, nes is pirmo kart pas juos pavyko mums, jokiu papildu nenaudojau.
Papildyta:
QUOTE(elenija @ 2016 11 27, 10:40)
Turiu klausimėlį????Mano vyrui įtarinėja varikocele.Kiek skaičiau,kad ją operuoja iki 35 metų,o maniškiui jau beveik 39.Ar galima daryti IVF jei yra ši liga.???
Ar atliekant IVF neturi reikšmės?Gal tada reikia vyrui IMSI ar kaip ten vadinasi,o ne iš spermos ,nes kaip praeina per tuos takus sperma jau būna pažeista.Taip mums aiškino gydytojas.RUošiuosi IVF po naujųjų,o čia bast dar vienas siurprizas smile.gif Gal kam taip buvo,gal galit pasidalinti ką darėte.Spermos tyrimas kaip ir normos ribose,bet prie mažiausios ribos.
Būsiu dėkinga pasidalinusioms.Šitas klubas-tai didelė gelbėtojų komanda visas 24 valandas. Didžiausio sekmės visom ir kiekvienai atskirai. 4u.gif  4u.gif

Varikocele IVF itakos tikrai neturi. Ja isoperavus gali pageret spermos kokybe, bet nera garantijos. Tiksliau su amzium operacijos naudingumas mazeja, tik del " estetinio grozio " operuojama smile.gif Rasau is savo seimos patirties ax.gif
Ir kaip mums aiskino, kad ji gali itakoti kiekybe, bet ne kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2016 11 27, 18:10)
Merginos raset del kryzminio poros suderinamumo tyrimo pas genetikus, tai galiu pasakyt is savo patirties, jis pas mus buvo neigiamas (kaip genetike sake, naturaliai nepastociau nuo vyro savo). Kadangi turejom du nepavykusius IVF, mastem gal tai itakojo, nes nebudavo net kibimo. Kaip zinot turkai i tai nekreipia demesio ir jie buvo teisus, nes is pirmo kart pas juos pavyko mums, jokiu papildu nenaudojau.

Sveikinu su sekmingu bandymu wub.gif gal galit pasidalinti pas kuriuos TR daret ir kokios prbl buvo bei koki gydyma taike, jei galit? 4u.gif Gal pagelbesit mergaitems, kurios iesko info ir bando apsisprest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 11 27, 19:30)
Sveikinu su sekmingu bandymu  wub.gif gal galit pasidalinti pas kuriuos TR daret ir kokios prbl buvo bei koki gydyma taike, jei galit?  4u.gif Gal pagelbesit mergaitems, kurios iesko info ir bando apsisprest ax.gif

Šiek tiek info yra pirmoje žinutėje 4u.gif

Judesiuke: I vizitas 2015.05.20 Memorial, IVF 2015 10 HCG: 5dpi 15.18, 8dpi 167.8 užšaldė 3 blastutes (sunkiai pratekami kiaušintakiai, oligozoospermija; 2IVF LT)
Atsakyti
Papildyta:

Varikocele IVF itakos tikrai neturi. Ja isoperavus gali pageret spermos kokybe, bet nera garantijos. Tiksliau su amzium operacijos naudingumas mazeja, tik del " estetinio grozio " operuojama smile.gif Rasau is savo seimos patirties  ax.gif
Ir kaip mums aiskino, kad ji gali itakoti kiekybe, bet ne kokybe.

Sveikinu 4u.gif
Ir gal tikrai galėtumėt Persikutei prisiduoti, kad jus suskaičiuotų, tai žiūriu apie jus 1 psl info nematyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 11 27, 11:28)
Labas, užsiregistravau pas vieną genetikę, abu su vyru pasiėmėm siuntimus iš šeimos gydytojų ir nuėjom kartu. Priėmė mus abu vienu metu (kaip porą) ir abiems padarė kariotipo tyrimus.

4u.gif

Vilniuje Santariskiu kl tai reikia tureti siuntimus abiems atskirus pas genetika ir registruotis ir 2 konsultacijoms vienas paskui kito, nes reikia 2 konsultaciju. As ir buvau uzsiregistravus vienai konsultacijai, tai nepatenkinta gyd prieme ir gavau velniu, nes reikia abiems dvygubai laiko ir siuntimai juk 2 ir 2 korteles uzves. smile.gif
Papildyta:
Merginos raset del kryzminio poros suderinamumo tyrimo pas genetikus

hm...kas cia per tyrimas? genetikai daro? o koks jo tikslus pavadinimas???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 11 27, 20:24)
Vilniuje Santariskiu kl tai reikia tureti siuntimus abiems atskirus pas genetika ir registruotis ir 2 konsultacijoms vienas paskui kito, nes reikia 2 konsultaciju. As ir buvau uzsiregistravus vienai konsultacijai, tai nepatenkinta gyd prieme ir gavau velniu, nes reikia abiems dvygubai laiko ir siuntimai juk 2 ir 2 korteles uzves.  smile.gif
Papildyta:
hm...kas cia per tyrimas? genetikai daro? o koks jo tikslus pavadinimas????  blink.gif

Kryžminė dermė. Mes ją darėmės Santariškėse trečiame aukšte P korpuse sumokėję apie 40€. Santaruose genetikai jo nebedaro. Kaune genetikai dar daro, kaip esu girdėjusi
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 11 27, 20:07)
Sveikinu  4u.gif
Ir gal tikrai galėtumėt Persikutei prisiduoti, kad jus suskaičiuotų, tai žiūriu apie jus 1 psl info nematyti  ax.gif

Ji ten yra jau nuo 2015 m mirksiukas.gif

Glue, gal pasikeitė tvarka, nes mes barti dėl vienos registracijos negavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 11 27, 20:04)
Šiek tiek info yra pirmoje žinutėje 4u.gif

Judesiuke: I vizitas 2015.05.20 Memorial, IVF 2015 10 HCG: 5dpi  15.18, 8dpi 167.8  užšaldė 3 blastutes (sunkiai pratekami kiaušintakiai, oligozoospermija; 2IVF LT)

Ech... doh.gif ziopliuke as flirt.gif
Atsakyti