Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(nefifi @ 2016 10 28, 12:30)
Sveikos, ačiū už palaikymą  4u.gif
Šiandien 6stimuliacijos diena, pas mane iš dviejų folių likęs 1, 13,5mm.  Antras nepaaugo nei trupučio. Gleivinė tik 6mm. Punkciją planuoja antradienį, jei augs. Dozė padidinta iki 250 ir nuo šiandien jau ir cetrocide skyrė.
Klausiau Emre, kodėl AMH visgi ne kritinis (0,88), o visada teturiu 1-2 folius. Sako gal lab. klaida. Nes kai skaitau senas temas, su AMH 0,2 - 5 foliai. Kaip taip įmanoma? Na, čia turbūt gilesni dalykai.

nefifi, labai sergu už jūsų folių wub.gif. Linkiu tik sėkmės ir galutinio rezultato nestuke.gif. Taip pat suprantu, ką tenka išgyventi, kai nuėjus į ligoninę gydytojai "pradžiugina" tokiomis naujienomis. Laikykitės 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 10 28, 13:08)
Labukas! Aciu Jums uz palaikyma!  4u.gif

As siandien po vizito irgi: 4 stimuliacijos diena.  4u.gif  Siai dienai turim 7 potencialius foliukus 8-12 mm ir maziuku, bet ju neskaiciavo ir nematavo. Dar sake nusimato keli patikrinimai, tai dabar laukiu Masturos patvirtinimo del tolimesnes dozes ir cetrocide kada pradeti leistis, panasu, kad reiks siandien pradeti. Kol kas mane stimuliuoja 150 Gonaliu.

Ne prastas potencialas wub.gif 4u.gif, tai ir toliau auginkit
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 10 29, 12:04)
Sveikos,noriu paklaust:ar esat kas nors atsisake crinone ir naudoje tik leidziama progesterona?Turiu itarima,kad man crinone netinka,nes ne tik nepakelia prg,bet ir krenta kaip zeme kumscio dydzio gabalais ir issaukia kraujavima..manau pereit tik ant leidziamo..

Ir aš nuo 6 savaitės tik ant leidžiamo, jokio crinone (ir to dar paskui krito jis man geras 3 savaitės gabalais). Tyliai ir stipriai spaudžiam kumštukus už jus wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos as ne is turkaiciu, bet ieskau leidziamo progesterono Vilniuje,gal kuri turi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
o butinas santuokos liudijimas Turkijos klinikose, mes kazkaip nesusituoke gyvenam ir dabar pamaciau prie apraso, kad riekia liudijimo?
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2016 10 31, 22:02)
Sveikos merginos,
o butinas santuokos liudijimas Turkijos klinikose, mes kazkaip nesusituoke gyvenam ir dabar pamaciau prie apraso, kad riekia liudijimo?

Taip, butinas. Nemazai nesusituokusios mergaites, vien del to skuba i zaksa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2016 10 31, 23:02)
Sveikos merginos,

Į konsultaciją ir be santuokos liudijimo priima, bet ivf - tik susituokusiems. Net per fet tikrina ar dar neišsiskyrę.
Papildyta:
QUOTE(Alison @ 2016 10 31, 18:39)
Merginos as ne is turkaiciu, bet ieskau leidziamo progesterono Vilniuje,gal kuri turi?  4u.gif

Deficitas. Aš pati savo, kurį turėjau jau susileidau ir iš dviejų mergaičių supirkau. Bandykit tartis su mergaitėmis, kurios dabar tr, kad jos parvežtų. Kitą savaitę turėtų būtų grįžtančių. Jei extra atvejis, tai aš tik paskolinti iki to laiko truputį galėčiau, nes man pačiai dar jo trūksta.
Papildyta:
Rasiuk, kaip pilvelio gyventojas? Ką turėsit? Berniukas ar mergaitė?
Atsakyti
Dovanoji Proluton depo 4 ampules galioja iki 2020m, 8 tabletes prednizolono galio 2017.10, ir pilna pakeli progestan ovuliu galuoja 2017.12
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal kuri nors is vilnieciu netycia turite Estrofem likuciu? Man reiketu net 2 dezuciu. Jei turite kad ir 1 nereikalinga apypilne dezute, brukstelkit i AZ - gal kaip nors superkant is keliu susidarytu reikiamas kiekis. Aciu, sekmes visoms ir linkiu po nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 11 01, 03:47)
Į konsultaciją ir be santuokos liudijimo priima, bet ivf -  tik susituokusiems. Net per fet tikrina ar dar neišsiskyrę.
Papildyta:

Deficitas. Aš pati savo, kurį turėjau jau susileidau ir iš dviejų mergaičių supirkau. Bandykit tartis su mergaitėmis, kurios dabar tr, kad jos parvežtų. Kitą savaitę turėtų būtų grįžtančių. Jei extra atvejis, tai aš tik paskolinti iki to laiko truputį galėčiau, nes man pačiai dar jo trūksta.
Papildyta:
Rasiuk, kaip pilvelio gyventojas? Ką turėsit? Berniukas ar mergaitė?

LaMona, nezinom ka turesim, mes nelabai ir klausim, pirmas vaikelis, tai nelabai yra skirtumo kas bus smile.gif Suzinosim, kai gims - bus siurprizas wub.gif
Negaliu patiketi, kad dar nepilna savaitele ir jau bus pusiaukele!!! Laikas taip lekia!!!
O kaip tu laikaisi?? Kiek jums dabar jau laiko? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaliuke* @ 2016 11 01, 10:22)
Sveikos, merginos, gal kuri nors is vilnieciu netycia turite Estrofem likuciu? Man reiketu net 2 dezuciu. Jei turite kad ir 1 nereikalinga apypilne dezute, brukstelkit i AZ - gal kaip nors superkant is keliu susidarytu reikiamas kiekis. Aciu, sekmes visoms ir linkiu po  nestuke.gif

As turiu likusiu visokiu vaistuku, bet mes ne LT gyvenam..
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 01, 11:14)
Dovanoji Proluton depo 4 ampules galioja iki 2020m, 8 tabletes prednizolono galio 2017.10, ir pilna pakeli progestan ovuliu galuoja 2017.12

Aš visur prolutono ieškau. Man būtų kaip tik. Tik reikia pasidomėti ar tr mergaitės dar nenupirko. O kokiame Jūs mieste?
Papildyta:
QUOTE(Zaliuke* @ 2016 11 01, 11:22)
Sveikos, merginos, gal kuri nors is vilnieciu netycia turite Estrofem likuciu? Man reiketu net 2 dezuciu. Jei turite kad ir 1 nereikalinga apypilne dezute, brukstelkit i AZ - gal kaip nors superkant is keliu susidarytu reikiamas kiekis. Aciu, sekmes visoms ir linkiu po  nestuke.gif

Pusę dėžutės turiu
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 11 01, 11:30)
LaMona, nezinom ka turesim, mes nelabai ir klausim, pirmas vaikelis, tai nelabai yra skirtumo kas bus  smile.gif Suzinosim, kai gims - bus siurprizas  wub.gif
Negaliu patiketi, kad dar nepilna savaitele ir jau bus pusiaukele!!! Laikas taip lekia!!!
O kaip tu laikaisi?? Kiek jums dabar jau laiko?  mirksiukas.gif
Papildyta:

As turiu likusiu visokiu vaistuku, bet mes ne LT gyvenam..

O tai jums tuoj 20sav?
Mes, ačiū, gerai. Man 17sav. Mums taip pat lytis nesvarbi, bet dėl įdomumo vieną kartą paklausiau. Tai mūsų berniukas bus. Tai dabar tik nervinuosi, nes tr liepė prg iki 24 sav vartoti. Poliklinikoj gązdina, kad prg berniuko vaisingumui pakenks
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 11 01, 10:36)
Aš visur prolutono ieškau. Man būtų kaip tik. Tik reikia pasidomėti ar tr mergaitės dar nenupirko. O kokiame Jūs mieste?
Papildyta:

Pusę dėžutės turiu
Papildyta:

O tai jums tuoj 20sav?
Mes, ačiū, gerai. Man 17sav.  Mums taip pat lytis nesvarbi, bet dėl įdomumo vieną kartą paklausiau. Tai mūsų berniukas bus. Tai dabar tik nervinuosi, nes tr liepė prg iki 24 sav vartoti. Poliklinikoj gązdina, kad prg berniuko vaisingumui pakenks

Jo, jau kita 1dieni 20savaiteliu wub.gif
O kodel taip ilgai tai liepe ji naudoti?? hmm.gif As tai leidausi ji iki 16sav.bet jau mazindama nuo 12-14savaites po truputi.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 11 01, 11:50)
Jo, jau kita 1dieni 20savaiteliu  wub.gif
O kodel taip ilgai tai liepe ji naudoti?? hmm.gif As tai leidausi ji iki 16sav.bet jau mazindama nuo 12-14savaites po truputi.

Man dėl hematomos. Ir dar tokiomis nejuokingomis dozėmis: progestano po dvi per dieną, o dabar į prolutano po vieną per savaitę paskyrė
Atsakyti