QUOTE(Akutina @ 2016 11 24, 13:42)
Sveikos merginos. Esu naujoke jusu temuteje, bet senbuve laukiant vis praskrendancio pro sona gandro
Po nepavykusiu 2 IVF Lietuvoje, nusprendziau dar syki pabandyti laimes begaudant gandra ieskoti Stambule. Aciu Jums, kad yra si temute
Pries kelias dienas susiradau puslapi internete (rusu kalba) bookimed.com Kiek supratau, tai ten tarpininkai padeda tinkamai pasirinkti klinika. Tik paspaudus migtuka - suzinoti kaina - atskambino rusakalbis vadybininkas ir isvardino visas klinikas Stambule, kur galima atlikti IVF, taip pat ju statistikas ir kainas. Buvau nustebinta tokio operatyvumo
Jis man isvardino 3 tinkamiausias, jo manymu, klinikas: "Anadolu", "Liv" ir "Medicana". Aiskino, kad ten yra didziausia teigiamo rezultato statistika. Kai as paklausiau apie "Memorial" klinika, jis teige, kad statistika tos klinikos yra daug prastesne. Bet susipazinusi su Jusu temute, pamaciau kad skaiciai byloja ka kita..
Prasau Jusu pagalbos apsisprendziant pasirinkime. Laiko daug neturiu. Man jau beveik 40 metu
Aš galvoju, kad tas vadybininjas sutartis sudaręs, todėl tik tas iš siūlo. O Bachiachi ir Memorialui vadybininkų nereikia, nes yra "supermama"
. Bent jau Memoriale nuolat 2-10 porų iš lt vienu metu būna. Be to Memorialas kažkokią nominaciją (pirmą vietą) dėl darbo su užsieniu ar gal darbo tarptautiniu lygiu 2015 metais gavo. Aš labai esu patenkinta jų teikiamų paslaugų kokybe. Jei tiesą sakant, man atrodo, kad pagal paslaugų teikiamą kokybę kaina tikrai turėtų būti didesnė, nei jie prašo. Kitose klinikose nebuvau. Bet, kiek supratau, kad Bachiachi skirtingus darbo metodus taiko - kuo daugiau folių augina ir šviežių niekada nesodina. Tai jau čia kliniką reikia rinktis įvertinus savo nepastojimo priežastį. Tikrai žinau, kad mažarezervėms geriau Memorial. O, jei būtų pks, tai aš pagalvočiau kas geriau - Bachiachi ar Memorial. Medicanos rezultatai kažkaip neblizga lietuvių tarpe, o tos kitos dvi klinikos visiškai negirdėtos. Mergaitės, neapsigaukit - Stambule daug klinikų ir esu girdėjusi, kad ne visos visas procedūras daro, ne visos kraują ir folius proceso metu stebi ir dozes koreguoja. Išsiklausinėkite ką tos klinikos daro.
Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2016 11 24, 09:13)
Aš irgi pritariu, kad šį tyrimą svarbu pasidaryti, tik va LT medikai mano priešingai. Savo kailiu patyriau, kad dėl 1 nesivystančio niekas čia tų tyrimų nemokamai nedaro, nes nurašo natūraliai gamtos atrankai. Net ir mokamus tyrimus aš turėjau "išsimušti", bet buvo pasakyta, kad jei jie bus normos ribose, pas tą gydytoją daugiau negrįžčiau, nes ji man neturi ką pasakyti. Šiai dienai turiu pasidarius visus kraujo krešumo tyrimus, visi jie normos ribose, tačiau yra tokių, kur arčiau vienos ar kitos ribos ir vis tiek norėtųsi gydytojo komentaro, tik nebežinau kur man kreiptis
Vilniuj, tai sakyčiau pas Kryžauskaitę geriau eiti. O Klp nžn. Tiesą sakant man pačiai dėl krešumo dabar reikia pas kokį gydytoją regintis skubiai. Planuoju į Kauną. Kaži pas tokį E.Vaitkų gerai būtų eiti? Ar kuri žinote Kaune su krešumo bėdomis dirbantį gydytoją?
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 11 24, 09:55)
Ačiū už nuomones.
Susidariau sąrašėlį - MHTFR geną, AFS, ASA. Ką dar?
Vyrui hormonus.
Mastura biškutį aptingus, uždaviau visokių klausimų, atsirašinėja už vėlavimus, tai jau va laukiu išsamaus atsakymo beveik savaitę. Jau nekart esu pagalvojus, kad visai norėčiau dirbti kaip Masturos darbą
Kariotipų nepamiršote?
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 11 24, 10:44)
as irgi jos ats laukiu apie dvi savites
kazkaip keistai, anksciau dienos begyje viska atsakydavo. Gal mes jau nebe prioritetiniai pacientai
kol kas man neskubu, bet ziuresim, tikiuosi FET klausimais pasitemps, kai ateis laikas
Jaučiu ji ten vos spėja suktis