Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(tapsnokle @ 2016 11 24, 12:39)
Ačiū Tau labai!Nusipirkau B12 ir folatų viename,bet dabar galvoju,kad aš durna biggrin.gif -o jei gausiu B12 atsakyma,kad man jo uztenka blink.gif ..Kazin galima jo perdozuot? unsure.gif

Tapsnokle,
Rasiau Jums, pas koki gydytoja kreiptis. Cia nejuokinga- su tokiu homocisteinu tikrai neuzsiimkit savigyda.
Tas gydytojas, spie kuri Jums rasiau, paskiria dozes. Geriau imkit ir nueikit pas ji. Juk cia del Jusu pacios ir del Jusu busimu vaikiuku. Svarbu yra ir papildu kiekis pacioje tableteje. Man pvz paskirta 4 tabletes folato kasdien, kasdien B6, o B12--tik KARTA SAVAITEJ.Tikrai zinau, kad jo dideli kiekiai kazkam negerai. Valstybine genetike bijau kad nieko ir neskirs, cia reikia ismanancio zmogaus.
Atsakyti
Sveikos merginos. Esu naujoke jusu temuteje, bet senbuve laukiant vis praskrendancio pro sona gandro unsure.gif
Po nepavykusiu 2 IVF Lietuvoje, nusprendziau dar syki pabandyti laimes begaudant gandra ieskoti Stambule. Aciu Jums, kad yra si temute 4u.gif
Pries kelias dienas susiradau puslapi internete (rusu kalba) bookimed.com Kiek supratau, tai ten tarpininkai padeda tinkamai pasirinkti klinika. Tik paspaudus migtuka - suzinoti kaina - atskambino rusakalbis vadybininkas ir isvardino visas klinikas Stambule, kur galima atlikti IVF, taip pat ju statistikas ir kainas. Buvau nustebinta tokio operatyvumo blink.gif
Jis man isvardino 3 tinkamiausias, jo manymu, klinikas: "Anadolu", "Liv" ir "Medicana". Aiskino, kad ten yra didziausia teigiamo rezultato statistika. Kai as paklausiau apie "Memorial" klinika, jis teige, kad statistika tos klinikos yra daug prastesne. Bet susipazinusi su Jusu temute, pamaciau kad skaiciai byloja ka kita.. rolleyes.gif
Prasau Jusu pagalbos apsisprendziant pasirinkime. Laiko daug neturiu. Man jau beveik 40 metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 11 24, 11:39)
Ačiū Tau labai!Nusipirkau B12 ir folatų viename,bet dabar galvoju,kad aš durna biggrin.gif -o jei gausiu B12 atsakyma,kad man jo uztenka blink.gif ..Kazin galima jo perdozuot? unsure.gif

o kiek kainuoja tas folatas ir kokia doze? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2016 11 24, 13:42)
Sveikos merginos. Esu naujoke jusu temuteje, bet senbuve laukiant vis praskrendancio pro sona gandro  unsure.gif
Po nepavykusiu 2 IVF Lietuvoje, nusprendziau dar syki pabandyti laimes begaudant gandra ieskoti Stambule. Aciu Jums, kad yra si temute  4u.gif
Pries kelias dienas susiradau puslapi internete (rusu kalba) bookimed.com Kiek supratau, tai ten tarpininkai padeda tinkamai pasirinkti klinika. Tik paspaudus migtuka - suzinoti kaina - atskambino rusakalbis vadybininkas ir isvardino visas klinikas Stambule, kur galima atlikti IVF, taip pat ju statistikas ir kainas. Buvau nustebinta tokio operatyvumo  blink.gif
Jis man isvardino 3 tinkamiausias, jo manymu, klinikas: "Anadolu", "Liv" ir "Medicana". Aiskino, kad ten yra didziausia teigiamo rezultato statistika. Kai as paklausiau apie "Memorial" klinika, jis teige, kad statistika tos klinikos yra daug prastesne. Bet susipazinusi su Jusu temute, pamaciau kad skaiciai byloja ka kita..  rolleyes.gif
Prasau Jusu pagalbos apsisprendziant pasirinkime. Laiko daug neturiu. Man jau beveik 40 metu  unsure.gif

Sveika, 4u.gif as tikriausiai parašyčiau visoms klinikoms užklausimus su savo situacija ir tuomet issirinkciau- ir kaina galbut juk irgi ne paskutinėje vietoje. Kiek pagooglinau, abi tos negirdėtos klinikos kaip ir dideles, reiktu paieškoti kiek ilgai dirba, paziuret kas per gydytojai ir ar jie isvis specializuojasi ar pagarsėję ivf srity...
O memorial mergaiciu jau praminti takai bigsmile.gif
Linkiu teisingai pasirinkti ir greit buti nestuke.gif

P.s. O kokia sako tas vadybininkas memorial statistika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarosziedai: 24 lapkričio 2016 - 16:41
QUOTE(Akutina @ 2016 11 24, 13:42)
Sveikos merginos. Esu naujoke jusu temuteje, bet senbuve laukiant vis praskrendancio pro sona gandro  unsure.gif
Po nepavykusiu 2 IVF Lietuvoje, nusprendziau dar syki pabandyti laimes begaudant gandra ieskoti Stambule. Aciu Jums, kad yra si temute  4u.gif
Pries kelias dienas susiradau puslapi internete (rusu kalba) bookimed.com Kiek supratau, tai ten tarpininkai padeda tinkamai pasirinkti klinika. Tik paspaudus migtuka - suzinoti kaina - atskambino rusakalbis vadybininkas ir isvardino visas klinikas Stambule, kur galima atlikti IVF, taip pat ju statistikas ir kainas. Buvau nustebinta tokio operatyvumo  blink.gif
Jis man isvardino 3 tinkamiausias, jo manymu, klinikas: "Anadolu", "Liv" ir "Medicana". Aiskino, kad ten yra didziausia teigiamo rezultato statistika. Kai as paklausiau apie "Memorial" klinika, jis teige, kad statistika tos klinikos yra daug prastesne. Bet susipazinusi su Jusu temute, pamaciau kad skaiciai byloja ka kita..  rolleyes.gif
Prasau Jusu pagalbos apsisprendziant pasirinkime. Laiko daug neturiu. Man jau beveik 40 metu  unsure.gif

Aš galvoju, kad tas vadybininjas sutartis sudaręs, todėl tik tas iš siūlo. O Bachiachi ir Memorialui vadybininkų nereikia, nes yra "supermama" smile.gif . Bent jau Memoriale nuolat 2-10 porų iš lt vienu metu būna. Be to Memorialas kažkokią nominaciją (pirmą vietą) dėl darbo su užsieniu ar gal darbo tarptautiniu lygiu 2015 metais gavo. Aš labai esu patenkinta jų teikiamų paslaugų kokybe. Jei tiesą sakant, man atrodo, kad pagal paslaugų teikiamą kokybę kaina tikrai turėtų būti didesnė, nei jie prašo. Kitose klinikose nebuvau. Bet, kiek supratau, kad Bachiachi skirtingus darbo metodus taiko - kuo daugiau folių augina ir šviežių niekada nesodina. Tai jau čia kliniką reikia rinktis įvertinus savo nepastojimo priežastį. Tikrai žinau, kad mažarezervėms geriau Memorial. O, jei būtų pks, tai aš pagalvočiau kas geriau - Bachiachi ar Memorial. Medicanos rezultatai kažkaip neblizga lietuvių tarpe, o tos kitos dvi klinikos visiškai negirdėtos. Mergaitės, neapsigaukit - Stambule daug klinikų ir esu girdėjusi, kad ne visos visas procedūras daro, ne visos kraują ir folius proceso metu stebi ir dozes koreguoja. Išsiklausinėkite ką tos klinikos daro.

Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2016 11 24, 09:13)
Aš irgi pritariu, kad šį tyrimą svarbu pasidaryti, tik va LT medikai mano priešingai. Savo kailiu patyriau, kad dėl 1 nesivystančio niekas čia tų tyrimų nemokamai nedaro, nes nurašo natūraliai gamtos atrankai. Net ir mokamus tyrimus aš turėjau "išsimušti", bet buvo pasakyta, kad jei jie bus normos ribose, pas tą gydytoją daugiau negrįžčiau, nes ji man neturi ką pasakyti. Šiai dienai turiu pasidarius visus kraujo krešumo tyrimus, visi jie normos ribose, tačiau yra tokių, kur arčiau vienos ar kitos ribos ir vis tiek norėtųsi gydytojo komentaro, tik nebežinau kur man kreiptis  frusty.gif

Vilniuj, tai sakyčiau pas Kryžauskaitę geriau eiti. O Klp nžn. Tiesą sakant man pačiai dėl krešumo dabar reikia pas kokį gydytoją regintis skubiai. Planuoju į Kauną. Kaži pas tokį E.Vaitkų gerai būtų eiti? Ar kuri žinote Kaune su krešumo bėdomis dirbantį gydytoją?
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 11 24, 09:55)
Ačiū už nuomones.
Susidariau sąrašėlį - MHTFR geną, AFS, ASA.  Ką dar?
Vyrui hormonus.
Mastura biškutį aptingus, uždaviau visokių klausimų, atsirašinėja už vėlavimus, tai jau va laukiu išsamaus atsakymo beveik savaitę. Jau nekart esu pagalvojus, kad visai norėčiau dirbti kaip Masturos darbą rolleyes.gif

Kariotipų nepamiršote?
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 11 24, 10:44)
as irgi jos ats laukiu apie dvi savites  unsure.gif kazkaip keistai, anksciau dienos begyje viska atsakydavo. Gal mes jau nebe prioritetiniai pacientai  rolleyes.gif kol kas man neskubu, bet ziuresim, tikiuosi FET klausimais pasitemps, kai ateis laikas  ax.gif

Jaučiu ji ten vos spėja suktis
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 11 24, 16:40)
Sveika,  4u.gif as tikriausiai parašyčiau visoms klinikoms užklausimus su savo situacija ir tuomet issirinkciau- ir  kaina galbut  juk irgi ne paskutinėje vietoje. Kiek pagooglinau, abi tos negirdėtos klinikos kaip ir dideles, reiktu paieškoti kiek ilgai dirba, paziuret kas per gydytojai ir ar jie isvis specializuojasi ar pagarsėję ivf srity...
O memorial mergaiciu jau praminti takai bigsmile.gif
Linkiu teisingai pasirinkti ir greit buti  nestuke.gif

P.s. O kokia sako tas vadybininkas memorial statistika?

Aciu, kad atrasei smile.gif
Vadybininkas vardina 40 proc. sekmingu apvaisinimu "Memoriale". Tuo tarpu "Medicana","Liv" ir "Anodulu", po 65 proc.
As panasei, kaip tu pasiulei ir pasielgiau. Po jo skambucio perziurejau klinikas. Jos patikimai atrodo, bet neradau jokiu lietuvaiciu susidurusiu su jom. Apart "Medicana", bet ir statistika Lietuvoje jos nera ipatinga unsure.gif Taigi, parasiau laiskus i "Memorial" ir"BAHCECI" klinikas. IS "Bahceci" po pusvalandzio atrase, taigi jau antra diena susirasinejame, bet is "Memorial" jokiu ziniu nera. Tikriausiai beda yra ta, kad rasau rusiskai.. Bet, deja, su anglu kalba sunkiai draugauju unsure.gif
Kaina turi didele reiksme. Nemazai pinigu ismesta tam reikalui Lietuvoje. Vos spejom su skolomis atsiskaityti... blink.gif Bet svarbiausia yra rezultatas.. O as vis dar tikiuosi, kad jis taps kada nors teigiamu 4u.gif
Kaip manote, ar gausiu atsakyma is "Memorial" klinikos? Kreipiausi i rusakalbi atstova. Ir dar, mergaites, gal galite parasyti dabartine IVF kaina :Memorial" ir "Bahceci"klinikose?
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2016 11 24, 17:25)
Kaip manote, ar gausiu atsakyma is "Memorial" klinikos? Kreipiausi i rusakalbi atstova. Ir dar, mergaites, gal galite parasyti dabartine IVF kaina :Memorial" ir "Bahceci"klinikose?

Sveika, as kai jiems parasiau pirma karta nurodytais tiesioginiais kontaktais, tai negavau jokio atsakymo. Tada nuejau i ju pagrindini puslapi ir uzpildziau anketa ir iskart dienos begyje gavau Masturos laiska, kur persiunciau visa pries tai siusta informacija smile.gif O toliau bendravimas vyko labai sklandziai.

Del pasirinkimo, as tik Memorial buvau ir labai esu patenkinta visa ju prieziura, bei dabartiniais rezultatais, nors dar neturejau transferio del hyper. Jusu vietoje pasidomeciau siais dalykais:
-kokius metodus taiko kiekviena klinika jusu problemos atveju; kaip priziuri ir seka stimuliacija
-kokie tyrimai yra svarbus pries IVF
-ar augina iki blastocistu
-kokius IVF daro
-ar daro PGD/PGS, nes pas jusyra amziaus faktorius
-kas i kaina ieina (nes pvz: Memorial echo ir kraujas bei vizitai -iskyrus pirmaji- iskaiciuota i bendra IVF kaina)
-ar suteikia transferi is oro uosto ir atgal (Memorial suteikia nemokamai mirksiukas.gif )

Beje jus nepaminejote kokios pas jus bedos 4u.gif gal atsirastu mergaite su panasia patirtim is forumo ir galetu jums daugiau patarti ax.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu, kad atrasei  smile.gif
Vadybininkas vardina 40 proc. sekmingu apvaisinimu "Memoriale". Tuo tarpu:

Reikia zinoti, kokios cia amžiaus grupes toje ju statistikoje. Gal jie tik iki 30m priima pvz.
Arba ima tik su gera prognoze ir nesiima sunkesniu atveju...
Be to, kaip mums patikrinti,jog jie realia statistika skelbia? unsure.gif
O teoriniai rezultatai kuo arciau 40m, tuo maziau visur nuostabus, taciau tikrai nereikia nusiminti, man pačiai 40m jau beldziasi biggrin.gif
O kleckiukui jau beveik 4 men dėka memorial. 4u.gif
Ir nors memorial tikrai puiki klinika, mes pataikėm pvz ant Semros kojos traumos, kai ji nedirbo, Elis išėjo paankstintai i dekretą ir mes tokie biski našlaičiai ten lakstėm turkiskai kalbinami. Taciau viskas gavosi super wub.gif
Atsakymą manau tikrai gausi, gali pakartoti keliais emailas,kur jie internete skelbia.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 11 24, 17:23)

Jaučiu ji ten vos spėja suktis

Tikrai! ji saunuole! neturiu jai jokiu priekaistu, tik pastebejau, kad kazkaip po visko nelabai gavau is jos ats, bet ir nelabai ikyrejau biggrin.gif Man ji labai patiko ax.gif
Atsakyti
Aciu, kad atrasei  smile.gif
Vadybininkas vardina 40 proc. sekmingu apvaisinimu "Memoriale". Tuo tarpu "Medicana","Liv" ir "Anodulu", po 65 proc.
As panasei, kaip tu pasiulei  ir pasielgiau. Po jo skambucio perziurejau klinikas. Jos patikimai atrodo, bet neradau jokiu lietuvaiciu susidurusiu su jom. Apart "Medicana", bet ir statistika Lietuvoje jos nera ipatinga  unsure.gif  Taigi, parasiau laiskus i "Memorial" ir"BAHCECI" klinikas. IS "Bahceci" po pusvalandzio atrase, taigi jau antra diena susirasinejame, bet is "Memorial" jokiu ziniu nera. Tikriausiai beda yra ta, kad rasau rusiskai.. Bet, deja, su anglu kalba sunkiai draugauju  unsure.gif 
Kaina turi didele reiksme. Nemazai pinigu ismesta tam reikalui Lietuvoje. Vos spejom su skolomis atsiskaityti... blink.gif  Bet svarbiausia yra rezultatas.. O as vis dar tikiuosi, kad jis taps kada nors teigiamu  4u.gif

Masturai į Memorialą geriausiai rašyti. Jai rusiškai geriau, nei angliškai. Jai rusų kalba - antra po gimtosios ir ji ją nuo darželio laikų moka. Tik iš Pagrės posto supratau, kad Mastura dabar labai užsiėmusi ir ilgai neatrašo. Aš pati žinau, kad ten dabar lietuvaitės kaip tik važiuoja, tai turbūt su jomis Masturai daug reikalų. Ji vienintelė Memoriale, kiek suprantu, šiuo momentu su lietuvėmis dirba. Tai ji darbais užsivertusi.
Atsakyti
[quote=LaMona,2016 11 24, 18:23]
Aš galvoju, kad tas vadybininjas sutartis sudaręs, todėl tik tas iš siūlo. O Bachiachi ir Memorialui vadybininkų nereikia, nes yra "supermama" smile.gif .
Lygiai ta pati pagalvojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 11 24, 18:12)

Beje jus nepaminejote kokios pas jus bedos  4u.gif gal atsirastu mergaite su panasia patirtim is forumo ir galetu jums daugiau patarti  ax.gif

Sekmes  4u.gif

Bedos musu neaiskios. 20 metu nesusilaukiam vaikuciu. Kiausintakiai pratekami, ovuliacija vyksta kaip laikrodis. Daktarai nerado priezasciu. Siule laukti ir kad viskas bus savaime.. Taip ir bego laikas. 36 metu nusprendem griebtis IVF, paaiskejo, kad suprastejo vyro sperma. Todel abu kartus taikem IVF+ICSI. Viskas ejosi sklandziai. Abu kartus ispunktavo po 10-12 kiausialasciu is ju gavosi po 4 puikios kokybes embrionus. Pirma karta isodina 2, o du palikome augti iki blastuciu - jos nustojo vystytis, embriono stadijoj. Antra IVF nusprendeme nerizikuoti ir 2-a diena isodinome visus 4 i gimda. Bet ir pirmas IVF ir antras, pasibage nesekme. Priezasciu nera. Laiko ju ieskoti taip pat unsure.gif
Mano AMH pries du metus buvo labai net geras 4.0, daktarai stebejosi.. Tikimybe sekmingo IVF buvo gan didele - bet.. Tikiuso, kad AMH smarkiai nenukrito per 2 metus, nors ka gali zinoti.. unsure.gif
Mes vis labiau linkstame link "Memorial", bet gaila, kad taip sudetinga su jais susisiekti.
P.S. Merginos, kokios kainos "Memoriale" siai dienai?
Atsakyti