Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

Mergyčkos,gal turit kas parduot tų folatų ar kaip ten jie vadinas-kur mažina homisisteina 4u.gif
Atsakyti
tapsnokle, tikrai tų folatų ir reikiamos formos B12 vitaminų yra PC Panorama, odos estetikos klinikoje (1 aukštas)
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 22, 14:33)
LaMona, gal galėtumėte jos paklausti koks pagrindinis jos gydytojas Memorial buvo. Kiek jai metų? Koks prieš IVF buvo vaistų planas ir kokias vaistų dozes IVF metu skyrė? Labai dėkoju  4u.gif

Ok paklausiu. Bet dėl vaistų aš jos jau klausinėjau, tai ji man sakė, kad gegužės mėn Memoriale jai nė vieno folio nerado. Tai išrašė kontraceptikų. Bet ji jų tr nenusipirko, grįžo į Kirgiziją ir ten tokių nerado vaistų, todėl jai Kirgizijoje gydytojas tų vaistų analogą paskyrė ir ji tris ciklus juos vartojo. Liepos mėn, kai aš tik stimuliavausi, jai jau punkciją darė ir išpunktavo 7 kiaušialąstes. Vartojo ji vaistus regividon. Kitų klausimų paklausiu jos.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 11 22, 18:11)
Ok paklausiu. Bet dėl vaistų aš jos jau klausinėjau, tai ji man sakė, kad gegužės mėn Memoriale jai nė vieno folio nerado. Tai išrašė kontraceptikų. Bet ji jų tr nenusipirko, grįžo į Kirgiziją ir ten tokių nerado vaistų, todėl jai Kirgizijoje gydytojas  tų vaistų analogą paskyrė ir ji tris ciklus juos vartojo. Liepos mėn,  kai aš tik stimuliavausi, jai jau punkciją darė ir išpunktavo 7 kiaušialąstes. Vartojo ji vaistus regividon. Kitų klausimų paklausiu jos.

Ačiū LaMona 4u.gif.
O gal pas tą merginą policistinės kiaušidės? Nes prie Regividon rašo, kad juos reikia vartoti kai ciklas nereguliarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 22, 17:28)
Ačiū LaMona 4u.gif.
O gal pas tą merginą policistinės kiaušidės? Nes prie Regividon rašo, kad juos reikia vartoti kai ciklas nereguliarus ax.gif

Tai, kad, kai aš su ja kalbėjau, tai ji man sakė, kad dėl amžiaus jos kiaušidėse folių nebuvo. Stambule ji buvo su savo 6 metų dukrele. Sakė, kad dukra po ivf, tada folių dar buvo, o dabar, kai planuoti pradėjo, tai nerado nė vieno
Atsakyti
Sveikos mergaites, 4u.gif

Gavau PGD atsakymus ir deja is 4 blastuku, tik 1 pasirodo yra genetiskai geras. Labai galimas daiktas, kad mano visi persileidimai ir buvo del sios priezasties. Kai dariaus IVf memorial, jie man kategoriskai nerekomendavo daryti PGD, nes sake del mano amziaus, labai mazai sansu, kad jie gali buti blogi. O va rezulatas...
Todel jeigu tik turit galimybe, darykite PGD, karves tikrai nekainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 11 22, 22:25)
Sveikos mergaites,  4u.gif

Gavau PGD atsakymus ir deja is 4 blastuku, tik 1 pasirodo yra genetiskai geras. Labai galimas daiktas, kad mano visi persileidimai ir buvo del sios priezasties. Kai dariaus IVf memorial, jie man kategoriskai nerekomendavo daryti PGD, nes sake del mano amziaus, labai mazai sansu, kad jie gali buti blogi. O va rezulatas...
Todel jeigu tik turit galimybe, darykite PGD, karves tikrai nekainuoja smile.gif

Suprantu, kad viltis buvo turėti kuo daugiau gerų blastučių, bet turite tą VIENINTELĘ, kuri linkiu kad virstų nuostabiu KŪDIKĖLIU wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 11 22, 22:25)
Sveikos mergaites,  4u.gif

O koks tavo amzius,jei kategoriskai neleidzia PGD? unsure.gif
Merginos,patarkit,kokiu tyrimu prasytis pas genetike del persileidimu?Darem kol kas tik kariotipus..
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 11 23, 09:11)
Merginos,patarkit,kokiu tyrimu prasytis pas genetike del persileidimu?Darem kol kas tik kariotipus..

Kai dariaus memorial buvo 30
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 11 23, 10:11)

Berods dar gali nemokamai padaryti tuos kraujo krešėjimo (Antifosfolipidiniam sindromui nustatyti), mums dar padarė suderinamumo iš kraujo.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 11 23, 13:33)
suderinamumo iš kraujo.

Kaip vadinasi šis tyrimas tiksliai?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 23, 15:32)
Kaip vadinasi šis tyrimas tiksliai?

Kaip supratau, čia tas ASA tyrimas - antikūnai prieš spermos antigenus. Ar šis tyrimas daromas persileidimo priežastims ar apskritai nepastojimo? Lygiai tas pats klausimas ir dėl AFS. Nes AFS indikacijos yra persileidimai.
Atsakyti