Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

DruiDe, Angelas sargas, džiaugiuosi už jūsų laimę. Tegu auga sklandžiai jūs vaikiukai.
Papildyta:
QUOTE(tapsnokle @ 2016 11 19, 02:11)
Glamour,koki cia gena tu tyrei Latvijoj? unsure.gif

MTHFR ir dar keletą,susijusių su trombofilijom. Tiksliau trombofilijos paketą. Jie tyrė iš seilių, taigi galima su jais susitarti, kad atsiųsti pastu, nebutina vaziuoti. dirba sestadienbiais, jei susitari is anksto.

Beje, aš vis dar IEŠKAU LEIDŽIAMO PROGESTERONO bei UTROGESTANO ir pigesnio fraksiparino. Aš iš Klaipėdos. Kas turite, rašykite až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 21 lapkričio 2016 - 16:36
QUOTE(Glamour @ 2016 11 21, 17:29)
DruiDe, Angelas sargas, džiaugiuosi už jūsų laimę. Tegu auga sklandžiai jūs vaikiukai.
Papildyta:

MTHFR ir dar keletą,susijusių su trombofilijom. Tiksliau trombofilijos paketą. Jie tyrė iš seilių, taigi galima su jais susitarti, kad atsiųsti pastu, nebutina vaziuoti. dirba sestadienbiais, jei susitari is anksto.

O tai ju tyrimas skiriasi kuom nors nuo daromu Santariškėse?Aš šį geną ir kitus trombofilijos tyrimus dariausi ten.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 11 21, 12:21)
Na taip tikrai primityvu smile.gif tas kaip ir aisku, bet ....
Matai atvejis atvejui nelygus. Kaip pati rasai 'esant pavargusioms kiausidems', o pas mane jos nepavarge, tiesiog AMH 0,01. o tai reiskia, kad rezervas nulinis smile.gif

Kai buvau tr, tai tokią moterį ten buvau sutikusi, kuriai visai foliai neaugo. Nerado nė vieno, kai kreipėsi į Memorialą ivf daryti. Tai gaila, kad ta mergaitė nieko nesigilino ką su ja gydytojai daro, tai aš jos klausiau koks jos amh, bet ji nežinojo kas tas amh. Bet esmė tokia, kad jai skyrė trims ciklams kt ir tada rado folių, dabar jai 21-22 savaitės nėštumo.
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2016 11 21, 12:21)
Na taip tikrai primityvu smile.gif tas kaip ir aisku, bet ....
Matai atvejis atvejui nelygus. Kaip pati rasai 'esant pavargusioms kiausidems', o pas mane jos nepavarge, tiesiog AMH 0,01. o tai reiskia, kad rezervas nulinis smile.gif

Kai buvau tr, tai tokią moterį ten buvau sutikusi, kuriai visai foliai neaugo. Nerado nė vieno, kai kreipėsi į Memorialą ivf daryti. Tai gaila, kad ta mergaitė nieko nesigilino ką su ja gydytojai daro, tai aš jos klausiau koks jos amh, bet ji nežinojo kas tas amh. Bet esmė tokia, kad jai skyrė trims ciklams kt ir tada rado folių, dabar jai 21-22 savaitės nėštumo.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 11 21, 18:51)

Viskas ok. Kartoju atvejis atvejui nelygu ;)
Man turkai kt grieztai neskyre ;)
Atsakyti
Turiu progestan, galioja iki 2017.03 atiduosiu uz savikaina su roziniu virusiuku..
Gal kam reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 11 21, 18:51)

LaMona, čia lietuvaitės tokia istorija?
Atsakyti
Mergytės 4u.gif

Jei jau čia eina kalba apie KT, turiu jų 1 mėnesiui, gal kam reiks, rašykit až, parašysiu pavadinimą, pasitarsit su savo gydytoju ar tokie tiks konkrečiai jums, atiduosiu nemokamai. Pirkau sau, bet nusprendžiau, kad aš jų TIKRAI nenaudosiu, nes man visai nelogiškai atrodė naudoti KT prieš FET (suprantu, jei darytų pilną IVF, bet kažkaip prieš IVF turkai nereikalavo, o ir K. sakė tą patį, kad čia pasenęs metodas ir logikos naudojimo prieš FET mažai). Niekada aš neturėjau problemų nei su foliais (nežiūrint, kad mano AMH žemas), nei su gleivine, nei su kibimu, tai kam ta chemija buvo reikalinga konkrečiai man, aš nežinau.

Dar turiu Zitrotek, jei kam aktualu, irgi atiduočiau.

Turiu dar Fraxiparino 4 pilnas dėžutes, pirkau Lenkijoj, atiduosiu Lenkiškom kainom.

Visoms mergytėms linkiu didžiausios sėkmės stebuklo siekimo kelyj mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu Rulid ir Prednol, padovanočiau Klaipėdoj.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Labai reikia leidziamo progesterono, mano draugei pirmadieni darys 3 ivf ir jis labai reikalingas smile.gif nes 2 ivf buvo sekmingas, ji pastojo, bet prarado leliuka, butent del progesterono trukumo, neisisavino jai skirto progesterono i maksti unsure.gif
Labai prasau padekit, kas turite parduoti 4u.gif ji gyvena Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 22, 09:26)
LaMona, čia lietuvaitės tokia istorija?

Ne. Ta moteris kirgizė. Priimamajame Memorialo susipažinau su ja. Aš jos kontaktą turiu ir mes susirašinėjam karts nuo karto.
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2016 11 22, 10:45)
Labukas  4u.gif

Labai reikia leidziamo progesterono, mano draugei pirmadieni darys 3 ivf ir jis labai reikalingas  smile.gif nes 2 ivf buvo sekmingas, ji pastojo, bet prarado leliuka, butent del progesterono trukumo, neisisavino jai skirto progesterono i maksti  unsure.gif
Labai prasau padekit, kas turite parduoti  4u.gif  ji gyvena Vilniuje smile.gif

Sveikos merginos, turiu dar leidžiamo progesterono Progestan ( su rožiniu virusu:). Galioja iki 2017.11 ir 2018.01.
Turiu 5 dėžutes po 5 ampules ( 5.50eur/dėž.) , ir 1 dėžutę su 4 ampulėmis ( 4.4 eur dėž.). Esu vilnietė, bet esanti reikalui galiu persiųsti per paštomatą į kitą miestą.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 11 22, 11:47)
Ne. Ta moteris kirgizė. Priimamajame Memorialo susipažinau su ja. Aš jos kontaktą turiu ir mes susirašinėjam karts nuo karto.

LaMona, gal galėtumėte jos paklausti koks pagrindinis jos gydytojas Memorial buvo. Kiek jai metų? Koks prieš IVF buvo vaistų planas ir kokias vaistų dozes IVF metu skyrė? Labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti