QUOTE(Irėnė @ 2016 11 18, 17:29)
zinok blogai laidojam jau visas viltis
Irėne, o ką turkai sako šiuo klausimu? Negi nėra absoliučiai jokio sprendimo?
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2016 11 18, 12:04)
Noriu prasinesti, kad pries savaite mums gime musu stebuklas-mergaite 😍 Dabar pats sunkumas-pilvukas, pratinames prie namu, visos naktys be miego. Bet vat gylia nakti, laikydama ja ant ranku( padet i lova sirdis neleidzia), nejauciu jokio nuovargio. Nes per visus tuos 8 laukimo metus pasizadejau sau niekada nesiskusti, jei tik is auksciau gausiu proga tapti mama!!!
Druide, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus STEBŪKLIUKĖS!!! Aukit sveikos, gražios ir protingos!!!
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 18, 15:30)
As jau pakeliui namo
Is tu 4 embrionu visi 4 isgyveno iki 5 d. blastuciu. Na, vienas buvo atsilikes, bet paskui anuos pasivijo. Mastura labiau uz mane rankom plojo sako, taip nelabai buna, kad 100%. O as taip ramiau, nelabai zinau ta statistika Atliko PGS, tai vat, lauksim rezultatu ir parasys kaip del perkelimo. Tai dar nemazai rupesciu liko.
Is tu 4 embrionu visi 4 isgyveno iki 5 d. blastuciu. Na, vienas buvo atsilikes, bet paskui anuos pasivijo. Mastura labiau uz mane rankom plojo sako, taip nelabai buna, kad 100%. O as taip ramiau, nelabai zinau ta statistika Atliko PGS, tai vat, lauksim rezultatu ir parasys kaip del perkelimo. Tai dar nemazai rupesciu liko.
KriuKriu, pritrekentis jūsų blatučių rezultatas . Linkiu tokios pat sėkmės ir po PGS rezultatų
Papildyta:
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 20, 11:13)
Labas rytas mergaites, be galo esu dekinga siai temutei or atejau trumpam pasidziaugti su jumis 11.15 d. Susilaukeme savo stebuklelio mergaites linkiu visoms dideles stipribys ir tikejimo siame labai sunkiame kelyje.
Angelėli, nuostabios žinios . Po skaudžių išgyvenimų, sūpuojat savo STEBUKLĖLĘ!!! Tik didžiausios sėkmės ir laimės jums visiems trims būnant kartu