Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Irėnė @ 2016 11 18, 17:29)
zinok blogai biggrin.gif laidojam jau visas viltis  mirksiukas.gif

Irėne, o ką turkai sako šiuo klausimu? Negi nėra absoliučiai jokio sprendimo?
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2016 11 18, 12:04)
Noriu prasinesti, kad pries savaite mums gime musu stebuklas-mergaite 😍 Dabar pats sunkumas-pilvukas, pratinames prie namu, visos naktys be miego. Bet vat gylia nakti, laikydama ja ant ranku( padet i lova sirdis neleidzia), nejauciu jokio nuovargio. Nes per visus tuos 8 laukimo metus pasizadejau sau niekada nesiskusti, jei tik is auksciau gausiu proga tapti mama!!!

Druide, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus STEBŪKLIUKĖS!!! Aukit sveikos, gražios ir protingos!!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 18, 15:30)
As jau pakeliui namo smile.gif
Is tu 4 embrionu visi 4 isgyveno iki 5 d. blastuciu. Na, vienas buvo atsilikes, bet paskui anuos pasivijo. Mastura labiau uz mane rankom plojo smile.gif sako, taip nelabai buna, kad 100%. O as taip ramiau, nelabai zinau ta statistika smile.gif Atliko PGS, tai vat, lauksim rezultatu ir parasys kaip del perkelimo. Tai dar nemazai rupesciu liko.

KriuKriu, pritrekentis jūsų blatučių rezultatas wub.gif. Linkiu tokios pat sėkmės ir po PGS rezultatų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 20, 11:13)
Labas rytas mergaites, be galo esu dekinga siai temutei or atejau trumpam pasidziaugti su jumis 11.15 d. Susilaukeme savo stebuklelio mergaites  wub.gif linkiu visoms dideles stipribys ir tikejimo siame labai sunkiame kelyje.

Angelėli, nuostabios žinios wub.gif wub.gif. Po skaudžių išgyvenimų, sūpuojat savo STEBUKLĖLĘ!!! Tik didžiausios sėkmės ir laimės jums visiems trims būnant kartu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 21, 11:43)
Irėne, o ką turkai sako šiuo klausimu? Negi nėra absoliučiai jokio sprendimo?

jie siulo tik cikloproginova.
geriau, nepadejo.

angelas sargas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 21 lapkričio 2016 - 11:10
QUOTE(Irėnė @ 2016 11 21, 12:08)
jie siulo tik cikloproginova.
geriau, nepadejo.

kontraceptikus bandei?
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 11 21, 12:37)
kontraceptikus bandei?

nu o jie prie ko?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 11 21, 11:56)
nu o jie prie ko?

Kaip žinia, FSH rodo organizmo pastangas išauginti folikulus. Vartojant KT hipofizė nebedirba šio darbo, dėl to net ir FSH normos vartojant KT yra nuo 0 iki 4mIU. Esant pavargusioms kiaušidėms, logiška skirti kelių mėnesių KT kursą, kad bent laikinai smegenys nebestimuliuotų kiaušidžių ir pailsėtų. Atsiprašau už primityvų paaiškinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 21, 13:03)
Kaip žinia, FSH rodo organizmo pastangas išauginti folikulus. Vartojant KT hipofizė nebedirba šio darbo, dėl to net ir FSH normos vartojant KT yra nuo 0 iki 4mIU. Esant pavargusioms kiaušidėms, logiška skirti kelių mėnesių KT kursą, kad bent laikinai smegenys nebestimuliuotų kiaušidžių ir pailsėtų. Atsiprašau už primityvų paaiškinimą smile.gif

Na taip tikrai primityvu smile.gif tas kaip ir aisku, bet ....
Matai atvejis atvejui nelygus. Kaip pati rasai 'esant pavargusioms kiausidems', o pas mane jos nepavarge, tiesiog AMH 0,01. o tai reiskia, kad rezervas nulinis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2016 11 18, 12:04)
Labas rytas.
Kadangi ne visai atitinku siai temai, bet jauciu begalini nora pardasinti ir nepasiduoti, tiketi ir judeti pirmyn. Noriu prasinesti, kad pries savaite mums gime musu stebuklas-mergaite 😍 Dabar pats sunkumas-pilvukas, pratinames prie namu, visos naktys be miego. Bet vat gylia nakti, laikydama ja ant ranku( padet i lova sirdis neleidzia), nejauciu jokio nuovargio. Nes per visus tuos 8 laukimo metus pasizadejau sau niekada nesiskusti, jei tik is auksciau gausiu proga tapti mama!!!

Sekmes visoms didziausios!!!! Tikekit!!! Stebuklu buna!!!

QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 20, 11:13)
Labas rytas mergaites, be galo esu dekinga siai temutei or atejau trumpam pasidziaugti su jumis 11.15 d. Susilaukeme savo stebuklelio mergaites  wub.gif linkiu visoms dideles stipribys ir tikejimo siame labai sunkiame kelyje.

Mergaitės, didžiausi sveikinimai sūpuojant savo širdeles wub.gif Aukit didutės ir sveikutės wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 18, 15:30)
As jau pakeliui namo smile.gif
Is tu 4 embrionu visi 4 isgyveno iki 5 d. blastuciu. Na, vienas buvo atsilikes, bet paskui anuos pasivijo. Mastura labiau uz mane rankom plojo smile.gif sako, taip nelabai buna, kad 100%. O as taip ramiau, nelabai zinau ta statistika smile.gif Atliko PGS, tai vat, lauksim rezultatu ir parasys kaip del perkelimo. Tai dar nemazai rupesciu liko.

Super, kriukriu smile.gif Toliau spaudžiam kumštukus už gerus PGS atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 11 21, 12:21)
Matai atvejis atvejui nelygus. Kaip pati rasai 'esant pavargusioms kiausidems', o pas mane jos nepavarge, tiesiog AMH 0,01. o tai reiskia, kad rezervas nulinis smile.gif

Supratau, nežinojau tavo AMH. Na, sudėtinga situacija. O tokiu atveju nediagnozuoja priešlaikinės menopauzės? Nebuvau anksčiau šioj temoj, nežinau situacijos, bet kiek tau metų? Ir ar turkams yra pavykę išstimuliuoti ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 11 21, 13:21)

O kodėl negalima vartoti KT pora ciklų, jei žemas AMH?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 11 21, 13:21)

Man teko skaityt, kad vartoja DHEA preparatus, kad sustimuliuoti ir kazkiek padidinti AMH
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 21, 14:51)
Supratau, nežinojau tavo AMH. Na, sudėtinga situacija. O tokiu atveju nediagnozuoja priešlaikinės menopauzės? Nebuvau anksčiau šioj temoj, nežinau situacijos, bet kiek tau metų? Ir ar turkams yra pavykę išstimuliuoti ką nors?

amzius pakankamas jau tokiam AMH'ui smile.gif
man net nepradejo stimualicijos del hormonu ;)

Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 21, 15:12)
Man teko skaityt, kad vartoja DHEA preparatus, kad sustimuliuoti ir kazkiek padidinti AMH

man irgi teko skaityti ;)
jau nesikartosiu gal, bet nuo visokios velniavos gerimo 'issimusa' is normu kiti tyrimai. vienu zodziu taisai viena, griuna kiti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 11 21, 15:08)
O kodėl negalima vartoti KT pora ciklų, jei žemas AMH?

nezinau. gal kad visai neuzdusint visko galutinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 11 21, 15:49)
man irgi teko skaityti ;)
jau nesikartosiu gal, bet nuo visokios velniavos gerimo 'issimusa' is normu kiti tyrimai. vienu zodziu taisai viena, griuna kiti smile.gif

oi sitas tai tikra teisybe, viena taisai, kiti is rikiuotes iseina doh.gif
mano gine siaip sake, kad cycloprogynova tas pats kas kontraceptikai, nors Elis dar kai dirbo man sake, kad tai ne kontraceptikai ir naudojant cycloprogynova galima pastoti 4u.gif
Atsakyti