Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Glamour @ 2016 11 19, 01:50)
Irene, femoston bandei vartot dėl fsh?

Aš kaip ir Nica netikėjau, kad man bus tas genas, nors aplink beveik visos, kurios pasitikrindavo jį rasdavo, atrodė tai manęs neliečia, bet kai viena draugė su kuria laukėmės kartu ir persileidom ir ji po to dar ne kartą persileido, išsityrė ir parekomendavo, pasiryžau ir aš išsitirti. Ji tyrėsi Lenkijoj, mes pradėję domėtis, radome Latvijoj laboratoriją ( genera.lv) ir ten išsityriau. Tik po to šokas buvo ir nemokamai bandėme kariotipus išsitirti ir Lietuvos genetikų konsultaciją gauti. Pateriojome bene 8 mėnesius laiko veltui, tiesa kariotipa ištyrė nemokamai. Beje Latvijoje dar tiriuosi aktyvų b 12 ( transkobalaminą), ten jie kitokio net ir netiria. Beje mano homocisteinas buvo normalus šiek tiek virš 6.

Papildus per 5 dienas atsiunčia iš Lifextension.eu

Jei ilgiau laukti netingite, tai iš iherb.

Glamour,koki cia gena tu tyrei Latvijoj? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 18, 19:07)
Man drauge buvo rekomendavus netoli Kauno kliniku, isikurus privaciam name, daktaras visur po pasauli stazavesis ir kad ji ten pasilankius sekmingai pastojo smile.gif Bet as nepajutau naudos, tai kitoms nesiulau smile.gif

O kiek laiko vaiksciojai???

QUOTE(Glamour @ 2016 11 19, 01:50)
Irene, femoston

Nagi nagi placiau prasom ;) kas cia per zveris?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 11 19, 18:05)
O kiek laiko vaiksciojai???

Kokius 3 mėn.
Jei kam vistiek reik, galėčiau duot numerį per a.ž.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2016 11 18, 11:04)
Labas rytas.
Kadangi ne visai atitinku siai temai, bet jauciu begalini nora pardasinti ir nepasiduoti, tiketi ir judeti pirmyn. Noriu prasinesti, kad pries savaite mums gime musu stebuklas-mergaite 😍 Dabar pats sunkumas-pilvukas, pratinames prie namu, visos naktys be miego. Bet vat gylia nakti, laikydama ja ant ranku( padet i lova sirdis neleidzia), nejauciu jokio nuovargio. Nes per visus tuos 8 laukimo metus pasizadejau sau niekada nesiskusti, jei tik is auksciau gausiu proga tapti mama!!!

Sekmes visoms didziausios!!!! Tikekit!!! Stebuklu buna!!!

DruiDe, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif wub.gif 4u.gif
Ramių naktelių Jums wub.gif mėgaukitės savo stebukliuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2016 11 19, 20:45)
Kokius 3 mėn.
Jei kam vistiek reik, galėčiau duot numerį per a.ž.

Ne nereikia nes as Vln. As tik siaip domiuos nes irgi vaikstau. Turejau baisius nugaros skausmus tai ziauriai sutvarke. Nebeskauda. O vat su musu situ reikalu 0 rezultstas.
Taip kad sakyti jog jokio poveikio tai negaliu. Anksciau fsh buvo sokinejantis dabar stabilus. Tik gaila kad vistiek virs normos.
Atsakyti
Labas rytas mergaites, be galo esu dekinga siai temutei or atejau trumpam pasidziaugti su jumis 11.15 d. Susilaukeme savo stebuklelio mergaites wub.gif linkiu visoms dideles stipribys ir tikejimo siame labai sunkiame kelyje.
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 20, 10:13)
Labas rytas mergaites, be galo esu dekinga siai temutei or atejau trumpam pasidziaugti su jumis 11.15 d. Susilaukeme savo stebuklelio mergaites  wub.gif linkiu visoms dideles stipribys ir tikejimo siame labai sunkiame kelyje.

Sveikinimai didžiausi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, be galo esu dekinga siai temutei or atejau trumpam pasidziaugti su jumis 11.15 d. Susilaukeme savo stebuklelio mergaites  wub.gif linkiu visoms dideles stipribys ir tikejimo siame labai sunkiame kelyje.

Angele, pagaliau susitikot!! yahoo.gif wub.gif Džiaugsmo, juoko ir sveikatos jums kuo daugiau wub.gif wub.gif

Taip, kelias sunkus, bet tokie pavyzdžiai įkvepia kovai smile.gif Ačiū, kad neužmiršti temutės 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu parsivežus daug crinono, 4 dėžutes progestano ir 2 proluton. Kam reikia, rašykit až.
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 20, 11:13)

Labai džiaugiuosi už tave wub.gif wub.gif wub.gif
Aukite sveikos ;)
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 11 20, 08:13)

4u.gif sveikinu wub.gif ramiu nakteliu ir daug pienelio 4u.gif
Atsakyti

Angeliuk, labai grazios naujienos! Sveikinimai, dabar kuo ramesniu nakteliu ir kuo lengvesnio sio periodo visai seimynai!
Kol tik galiu isivaizduoti kaip nuostabu supuoti savo svajone wub.gif

Sekmes Jums wub.gif
Atsakyti