QUOTE(Pagre @ 2016 11 17, 11:59)
Mes darem Kariotipus (abiems) ir AFS bei trombofilijos visus tyrimus (man) Synlab. Y chromosomos mikrodeleciju tyrimus (vyrui) Santariskese pas genetikus. Del imuniniu dalyku kreipiausi pas K ir ji man standartiskai priskyre imunoglobulina bei Clexane del trombofilijos rizikos ir pan, taciau nesiryzau I tai veltis dar giliau.
Kiek maciau Imuniniu temoje merginos daug labiau i tai gilinasi ir issityria uzsienijedetaliai imuninias problemas, bet ne visur atliekami issamus imuniniai tyrimai
AFS ir imuniniu temoje labai daug info pas ka ir kur geriausia kreiptis. Dar yra uzdara gera tema "tevu darzelyje".
Vyrui Santariškėse tyrė karoptipą ir azf sritis, nukrypimų nematė. Dar sako būtų galima gilintis dar labiau, bet tai pas jį gi yra buvę ir 15, ir net 35 mln prieš porą metų, tai ir pati genetikė sako, kad tokia sperma GALI apvasinti. Tik kai aš nsubrandinu normalių folių, tai ką ten apvaisinti....
O pas Karpenko buvo, ji net neužsiminė apie imuninius tyrimus... matyt labai akivaizdžios ir taip tos priežastys.
Nu bet tai gerai, dabar šiaip klausimas. Va nepavyksta IVF. Persileidimų nebuvę. Kur eiti toliau? Ta prasme, jei ne savo iniciatyva, pas kokį specą atėjus galėčiau sakyti "va, taip ir taip, ką daryti toliau, į ką kreiptis, kur kapstyti?" Nes VK aišku siūlys tik 2 IVF. Tai kur toliau ir su kuo tartis?