Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Nica79 @ 2016 10 28, 23:51)
Sveikutes,

Sakykit, kaip Jus darot su skrydziais atgal - ar imat tiesioginius reisus ar kaip iseina. Kazka esu girdejusi,'kad atseit tie slegiai kenkia ar kazkas unsure.gif

As emiausi tiesiogini, kad kuo trumpiau ir maziau skraidymo, nes siap nelabai megstu skraidyti ir pagalvojau, kad po visu proceduru nesinores po oro uostus su perdsedimais tampytis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu paklaust:ar esat kas nors atsisake crinone ir naudoje tik leidziama progesterona?Turiu itarima,kad man crinone netinka,nes ne tik nepakelia prg,bet ir krenta kaip zeme kumscio dydzio gabalais ir issaukia kraujavima..manau pereit tik ant leidziamo..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 10 29, 11:04)
Sveikos,noriu paklaust:ar esat kas nors atsisake crinone ir naudoje tik leidziama progesterona?Turiu itarima,kad man crinone netinka,nes ne tik nepakelia prg,bet ir krenta kaip zeme kumscio dydzio gabalais ir issaukia kraujavima..manau pereit tik ant leidziamo..

As tik leidziama naudoju. Crinonas man gabalais nekrito ir kraujavimo neissauke, bet tiesiog visiskai nekele progesterono. Ir kol kas su leidziamu jaiciuosi puikiai smile.gif
jurmarta, o jus vel sitam kely? Jei ka - linkiu didziausios sekmes sikart wub.gif
Atsakyti
Pagre, Nefifi, už jūsų stipruolius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 10 28, 20:49)
Man sumažino gonalio nuo 250 iki 162,5, bet dadėjo luverio. Supratau, kad jis irgi skirtas auginimui, bet gal kad žino ar kam aiškino, kodėl būna tokia kombinacija? Kuo jis kitoks?

Atrodo, kad luveris yra lh, kad gonalis yra fsh. Man su luveriu ir gonaliu stimuliavo
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2016 10 28, 22:51)
Sveikutes,

Sakykit, kaip Jus darot su skrydziais atgal - ar imat tiesioginius reisus ar kaip iseina. Kazka esu girdejusi,'kad atseit tie slegiai kenkia ar kazkas unsure.gif

Mes į konsultaciją, tai su Ukrainos avialinijomis skridome su persėdimu, o ivfui jai su Turkijos tiesiogiai. Su turkais pasirinkome tiesiogiai dėl dviejų priežasčių: nežinojome tiksliai kada atgalinis skrydis mums bus reikalingas, o pasiskaičiavome, kad apsimoka pirkti bilietus į abi puses ir juos keisti, nei pirmyn ir po to atgal pirkti, o su turkais viskas aišku buvo, kad bilietus pavyks pasikeisti, antras dalykas buvo tai, kad pro skanerius negerai po įkėlimo vaikščioti, aišku, kad duoda pažymą, kad neiti pro skanerį, bet vis tiek aiškinti geriau vieną kartą, nei du, dėl tų kilimų ir leidimųsi, tai neaišku ar kenkia, bet nuovargio, kuris būna oro uoste laukiant kito lėktuvo, kad persėsti, tai mums tikrai nereikėjo.
Papildyta:
Dėl amh mačiau kalbėjote. Man taip pat buvo minčių, kad tas amh, priklsusomai nuo ciklo, svyruoja. Aš prieš pormą ivf , kurį dariausi lt, tyriausi amh vk ir ats buvo 0,68. Po to po trijų ciklų po to ivf tyriausi Grybo g ir ats buvo 1, tada dar pas Gricių buvau konsultacijoje ir jis echo matė kiekvienoje mano kiaušidėje po 4 folius, kas kaip tik ir atitiktų amh 1, kitą ciklą nuvažiavome į tr konsultacijai ir je mano vienoje kiaušidėje matė 2 folius, o kitoje 3, amh ats atėjo 0,515. Kai atvažiavau į tr ivf po vieno ciklo, tai abejose kiaušidėse ir turkai po keturis folius pamatė. Tai gal sakau, jei taip folių skaičius nevienodas kas ciklą, tai gal atitinkamai ir amh kas ciklą kitoks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 29 spalio 2016 - 13:54
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 10 29, 13:35)

jurmarta, o jus vel sitam kely? Jei ka - linkiu didziausios sekmes sikart  wub.gif

Na pasitaiko kartais naturaliu stebuklu;)Aciu!
Atsakyti
Labas vakaras,
Esu naujoke sioje temoje, bet labai reikia Jusu pagalbos.
Labai skubiai reikia Climaros pleistru. Gal kuri turi likusiu? Maciau, kad kazkuri forumiete pardavinejo likucius, bet dabar jau neberandu tos zinutes.
Atsakyti
[quote=LaMona,2016 10 29, 15:07]
Pagre, Nefifi, už jūsų stipruolius 4u.gif
Papildyta:

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 10 29, 15:18)

Uz tavo stebukla! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 10 29, 14:18)

Jurmarta, tikrai? Užkibo? bigsmile.gif Laikau kumščius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 10 29, 14:18)

Jurmarta wub.gif tokie stebuklai ikvepia visas mus nelaimeles wub.gif
Atsakyti
Turiu dopleriuka sirdeles toniukus klausytis as klausydavausi nuo 10 sav, jei kazkas neramu pasidarydavo, kaip isgirsdavau plakancia sirdele apsiramindavau. Man jau nebereikia. Jei kazkam domina rasykit i a.z. smile.gif
Atsakyti
Dėl AMH. Aš nemanau, kad jis kintantis. Gaaal poros dešimtújú skirtumu gali būti svyravimai (kalbu apie tá tikrájį rezultstá teisingoj laboratorijoj), bet iš esmės jis nepakeičia esmės-turimú kiaušinėliú rezervá. Netuščiù kiaušinėliù. FSH vaidmuo čia ne paskutinėj vietoj, tiesiog kartais hipofizė labiau priversta dirbti, dėl ko vienásyk jú daugiau, kitá mažiau.

Jurmarta! Tiesiog natūraliai pastojai? Ar iš savo pusės gyvenime keitėt kaźká ar tiesiog netikėtai? Kiek savaičiú? Net sveikint nedrásu smile.gif

Tiesa, 1 psl. parašyta, kad iki klinikos nukakt tais autobusais iš Taksim a., bet gaunas labai pro aplinkui toks kelias... plius kamščiai. Kartá važiavom. Žymiai paprasčiau ir greičiau važiuoti iš pirmosios stotelės "taksim" su 37T, 48T ir 49T, pro Bomonti tunelį jie važiuoja. Trys stotelės ir beveik prie klinikos paleidžia (išlipus nuo stotelės į kalniuká reik palipt -5min ir klinikoj). Čia ateity važiuojančiom ši info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 10 30, 16:07)
Tiesa, 1 psl. parašyta, kad iki klinikos nukakt tais autobusais iš Taksim a., bet gaunas labai pro aplinkui toks kelias... plius kamščiai. Kartá važiavom. Žymiai paprasčiau ir greičiau važiuoti iš pirmosios stotelės "taksim" su 37T, 48T ir 49T, pro Bomonti tunelį jie važiuoja. Trys stotelės ir beveik prie klinikos paleidžia (išlipus nuo stotelės į kalniuká reik palipt -5min ir klinikoj). Čia ateity važiuojančiom ši info  rolleyes.gif

papildžiau info pirmoj žinutėj 4u.gif
Atsakyti