Pagre, Nefifi, už jūsų stipruolius
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 10 28, 20:49)
Man sumažino gonalio nuo 250 iki 162,5, bet dadėjo luverio. Supratau, kad jis irgi skirtas auginimui, bet gal kad žino ar kam aiškino, kodėl būna tokia kombinacija? Kuo jis kitoks?
Atrodo, kad luveris yra lh, kad gonalis yra fsh. Man su luveriu ir gonaliu stimuliavo
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2016 10 28, 22:51)
Sveikutes,
Sakykit, kaip Jus darot su skrydziais atgal - ar imat tiesioginius reisus ar kaip iseina. Kazka esu girdejusi,'kad atseit tie slegiai kenkia ar kazkas
Mes į konsultaciją, tai su Ukrainos avialinijomis skridome su persėdimu, o ivfui jai su Turkijos tiesiogiai. Su turkais pasirinkome tiesiogiai dėl dviejų priežasčių: nežinojome tiksliai kada atgalinis skrydis mums bus reikalingas, o pasiskaičiavome, kad apsimoka pirkti bilietus į abi puses ir juos keisti, nei pirmyn ir po to atgal pirkti, o su turkais viskas aišku buvo, kad bilietus pavyks pasikeisti, antras dalykas buvo tai, kad pro skanerius negerai po įkėlimo vaikščioti, aišku, kad duoda pažymą, kad neiti pro skanerį, bet vis tiek aiškinti geriau vieną kartą, nei du, dėl tų kilimų ir leidimųsi, tai neaišku ar kenkia, bet nuovargio, kuris būna oro uoste laukiant kito lėktuvo, kad persėsti, tai mums tikrai nereikėjo.
Papildyta:
Dėl amh mačiau kalbėjote. Man taip pat buvo minčių, kad tas amh, priklsusomai nuo ciklo, svyruoja. Aš prieš pormą ivf , kurį dariausi lt, tyriausi amh vk ir ats buvo 0,68. Po to po trijų ciklų po to ivf tyriausi Grybo g ir ats buvo 1, tada dar pas Gricių buvau konsultacijoje ir jis echo matė kiekvienoje mano kiaušidėje po 4 folius, kas kaip tik ir atitiktų amh 1, kitą ciklą nuvažiavome į tr konsultacijai ir je mano vienoje kiaušidėje matė 2 folius, o kitoje 3, amh ats atėjo 0,515. Kai atvažiavau į tr ivf po vieno ciklo, tai abejose kiaušidėse ir turkai po keturis folius pamatė. Tai gal sakau, jei taip folių skaičius nevienodas kas ciklą, tai gal atitinkamai ir amh kas ciklą kitoks