Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

Žiūrėkit, noriu pasikonsultuot... vakar dieną prasidėjo duriantis skausmas kairėj kiaušidėj. Paskaudėjo porą val, nustojo, vakare sudūrė keliskart, tuo ir pasibaigė. Šiandien vėl darbe tas pats, nuvažiavau į priimamąjį, pažiūri per vag. echo- kairėj kiaušidėj (priminsiu, kad stimuliacijos metu kairė buvo visiškai tuščia ir tik paskutinę apžiūrą prieš punkciją kairiojoj pamatė grūdelį, bet buvo jis toks mikro, kelių mm, kad, aišku, nepunktavo) didžiulis, apie 20mm folikulas, ir pan. storio gleivinė huh.gif Tai sako jums dėl to ir skauda... Nu tai ok, o tai ką man dabar daryti, kad nebeaugtų jis? Šiandien dariausi prg, atsakymas rytoj. Tai gerai, jei prg žemas bus, lauksiu mmm ir tikėsiuos, kad pasišalins su mmm, o jei su vaistais esu užsikėlus, kaip tada? Mmm pagal programą turėtų prasidėt ryt poryt.

Turkams parašiau, ryt sulauksiu atsakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 16 lapkričio 2016 - 20:01
QUOTE(nefifi @ 2016 11 16, 21:00)
Nu tai ok, o tai ką man dabar daryti, kad nebeaugtų jis?  Šiandien dariausi prg, atsakymas rytoj. Tai gerai, jei prg žemas bus, lauksiu mmm ir tikėsiuos, kad pasišalins su mmm, o jei su  vaistais esu užsikėlus, kaip tada? Mmm pagal programą turėtų prasidėt ryt poryt.

console.gif
Kaip keistai tas folis ir organizmas sureagavo... o gine nieko nesake? Mano supratimu tai jis pats ovuliuoja pasiekes savo max, nes ir per stimuliacija megina iki 18-20 isauginti. unsure.gif ir stebi, kad neperaugtu, nes sunaikintu ir kitus nedaaugusius... blink.gif
Gleivine, kad stora, tai normalu, o prg jei uzkiles greit nukris nevartojant prg.
Papildyta:
QUOTE(tapsnokle @ 2016 11 16, 20:43)
As kol kas stebetoja..jau beveik praradus vilti,bet vis neiskenciu neuzsukus

Drasiau 4u.gif as irgi ilgai nesiryzau, bet pameginti verta, bent jau sansu surasti savo stebukla tikrai daug daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 11 16, 20:22)
console.gif
Kaip keistai tas folis ir organizmas sureagavo... o gine nieko nesake? Mano supratimu tai jis pats ovuliuoja pasiekes savo max,  nes ir per stimuliacija megina iki 18-20 isauginti.  unsure.gif ir stebi, kad neperaugtu, nes sunaikintu ir kitus nedaaugusius...  blink.gif

Mano supratimu, tas folis turėtų pasišalint su mmm, nes ovuliuoti jis jau nebegali, punkcija ir buvo O. Klausiau ginės ar čia ne cista, sako ne, folikulas.
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 11 16, 20:58)
Tr temoje ir šalyje vyksta stebuklai wub.gif trauk viltį į dienos šviesà ir pirmyn!

as jau per sena svajoniu issipildymui...matyt...man 40..
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 11 16, 11:09)
Patikslino - tai ne tas pats vaistas:
PROGYNOVA THREE TIMES A DAY FOR TEN DAYS , (NOT CYCLOPROGYNOVA!!!)

Ačiū tau už rūpestį wub.gif

4u.gif labukas.man buvo toks pat atvejis.baigesi estrofem ir teko kazko kito ieskoti.nurode progynova.deja cia egipte tokio nera tik cykloprogynova.as vel jiems rasiau.nes cykloprogynovoj yra dvieju spalvu tabletes.jei gerai pamenu beroc geriau baltas.rudose tab.estrofem su kazkuo maisuta o anose baltose tik estrofem (beje jis vadinasi lyg estradiol kitaip dar).jei negausi rasyk vel jiems ir sakyk kad is cykloprogynovos galetum gerti tik vienas tab.as siunciau net foto jiems cykloprogynovos kad matutu apie ka kalbu..ir jie leido man geri.
sekmes nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 16, 21:26)
Mano supratimu, tas folis turėtų pasišalint su mmm, nes ovuliuoti jis jau nebegali, punkcija ir buvo O. Klausiau ginės ar čia ne cista, sako ne, folikulas.

Sveika,
Sakyciau, man po ivf buvo analogiska situacija.Kairej kiauside visai nereagavo i gonal,'kiek foliu buvo, visi is desines. Po transferio, praejo gal sav, jauciaus kaip Tu ir dar temp irgi buvo. Nulekiau pas gyd. Tai ji pasake,'kad toj kairej busej daug novuliavusiu foliu- cistu. Taip ir pasake. unsure.gif Nulekiau pas kita, pasake ta pati. Buvau nustebus, kad realiai kiauside surragavo, kai jau visos stimuliacijos buvo baigesi pries 2 sav. Zodziu, viskas issivale per savaite mazdaug savaime.
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 11 16, 21:00)
Sveika,
Sakyciau, man po ivf buvo analogiska situacija.Kairej kiauside visai nereagavo i gonal,'kiek foliu buvo, visi is desines. Po transferio, praejo gal sav, jauciaus kaip Tu ir dar temp irgi buvo. Nulekiau pas gyd. Tai ji pasake,'kad toj kairej busej daug novuliavusiu foliu- cistu. Taip ir pasake. unsure.gif Nulekiau pas kita, pasake ta pati. Buvau nustebus, kad realiai kiauside surragavo, kai jau visos stimuliacijos buvo baigesi pries 2 sav. Zodziu, viskas issivale per savaite mazdaug savaime.

Ačiū, Nica, tikiuos nebus nieko rimto ir mmm neužsivėlins.
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 11 16, 20:31)

Pirmoj temos žinutėj ne viena mergina, kuriai virš 40, ir jos pažymėtos sėkmės ženklu wub.gif
Kokios pas jus poroj bėdos?

nekantrioji:) ačiū už patarimus! Kubra patvirtino tavo žodžius, dabar laukiu gydytojo leidimo, kad jei ne Progynova, tai baltas Cycloprogynova tabl gersiu smile.gif
Tiesa, gal tu tiksliau žinai, kuo šis vaistas skiriasi nuo Estrofem ar Climara? Nes pastarieji gleivinės man neaugino unsure.gif Tai įdomu, kuo Progynova pranašesnė?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 16, 20:00)
Žiūrėkit, noriu pasikonsultuot... vakar dieną prasidėjo duriantis skausmas kairėj kiaušidėj. Paskaudėjo porą val, nustojo, vakare sudūrė keliskart, tuo ir pasibaigė. Šiandien vėl darbe tas pats, nuvažiavau į priimamąjį, pažiūri per vag. echo- kairėj kiaušidėj (priminsiu, kad stimuliacijos metu kairė buvo visiškai tuščia ir tik paskutinę apžiūrą prieš punkciją kairiojoj pamatė grūdelį, bet buvo jis toks mikro, kelių mm, kad, aišku, nepunktavo) didžiulis, apie 20mm folikulas, ir pan. storio gleivinė huh.gif Tai sako jums dėl to ir skauda... Nu tai ok, o tai ką man dabar daryti, kad nebeaugtų jis?  Šiandien dariausi prg, atsakymas rytoj. Tai gerai, jei prg žemas bus, lauksiu mmm ir tikėsiuos, kad pasišalins su mmm, o jei su  vaistais esu užsikėlus, kaip tada? Mmm pagal programą turėtų prasidėt ryt poryt.

Manau, kad tau turkai parašys ką dabar daryti. Nu tai *****, ar negalėjo tas folis sutrukdyti implantacijai? Paklausk turkų. Gerai, kad nuėjai pasitikrinti. Toks foliukas sakyčiau priešovuliacinis
Papildyta:
QUOTE(tapsnokle @ 2016 11 16, 20:31)

Tikrai ne per sena. Čia dauguma nuo 35 iki 42m. Yra net ir 45 metų
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 11 16, 21:00)
Sveika,

Sveika,

Manau pas mane ta pati situacija buvo,o po to atsiplėšė gleivinė ir IVF nepasisekė,nors ir kabinosi HCG buvo 3,59.įdomu ką turkai komentuos
Nica79,o tau irgi nepasisekė tas IVF???
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 16, 21:00)
Žiūrėkit, noriu pasikonsultuot... vakar dieną prasidėjo duriantis skausmas kairėj kiaušidėj. Paskaudėjo porą val, nustojo, vakare sudūrė keliskart, tuo ir pasibaigė. Šiandien vėl darbe tas pats, nuvažiavau į priimamąjį, pažiūri per vag. echo- kairėj kiaušidėj (priminsiu, kad stimuliacijos metu kairė buvo visiškai tuščia ir tik paskutinę apžiūrą prieš punkciją kairiojoj pamatė grūdelį, bet buvo jis toks mikro, kelių mm, kad, aišku, nepunktavo) didžiulis, apie 20mm folikulas, ir pan. storio gleivinė huh.gif Tai sako jums dėl to ir skauda... Nu tai ok, o tai ką man dabar daryti, kad nebeaugtų jis?  Šiandien dariausi prg, atsakymas rytoj. Tai gerai, jei prg žemas bus, lauksiu mmm ir tikėsiuos, kad pasišalins su mmm, o jei su  vaistais esu užsikėlus, kaip tada? Mmm pagal programą turėtų prasidėt ryt poryt.

Nefifi, man irgi buvo panaši situacija su peraugusius foliu po vieno IVF. Tąkart IVF darėmės Latvijoje ir po jo rado folį kiaušidėj. Man gydytoja LT paskyrė gerti kažkokius vaistus (gal kontaceptikus), kad jis pats "išsivaikščiotų" ir jis "išsivaikščiojo". P o kitų mmm jau jo nebuvo. Taip kad tokie atvejai galimi, tik svarbiausia nepasiduoti panikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 17, 09:49)
Nefifi, man irgi buvo panaši situacija su peraugusius foliu po vieno IVF. Tąkart IVF darėmės Latvijoje ir po jo rado folį kiaušidėj. Man gydytoja LT paskyrė gerti kažkokius vaistus (gal kontaceptikus), kad jis pats "išsivaikščiotų" ir jis "išsivaikščiojo". P o kitų mmm jau jo nebuvo. Taip kad tokie atvejai galimi, tik svarbiausia nepasiduoti panikai  4u.gif

Taip, žinau, kad gali būti. Na, tikiuosi neprireiks jokių vaistų ir išeis savaime.
Atsakyti