Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(Glamour @ 2016 11 14, 11:05)
Nefifi, kaip progesteronas, gal issityrei vėl?
As irgi tyriausi 3 dpi, 6 dpi, 10 dpi.
3 dpi progesteronas buvo tik 10 ng/ml ( kitai vnt. apie 37), hcg buvo neigiamas. Iškart pradėjau leistis prg. 6 dpi, hcg jau buvo teigiamas ir kol kas gražiai auga.

Parašiau toms, kurios parduodate progesterono injekcinio. Kaip tik ieškau.

Nebesityriau, nėra paprasta dažnai badytis smile.gif Šeštadienį susileidau 1 progestano ir šįryt 1. Vakarais crinonas.
3dienis HCG diena bus, tada ir pasidarysiu prg. Vakar, beje, Benuką dariau, buvo 6 dpi, neigiamas buvo. Na, bet šlapimas dažnai nerodo taip anksti, tai vilties kažkiek dar yra smile.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti.... ar rytoj, 9dpį, jau galėčiau pasidaryti HCG? Ar 9 dpį dar gali nerodyti, laukti 10? Nes žiūriu labai daug nesulaukia turkų rekomenduotos HCG dienos... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 14 lapkričio 2016 - 13:26
QUOTE(nefifi @ 2016 11 14, 14:26)
Dar norėjau paklausti.... ar rytoj, 9dpį, jau galėčiau pasidaryti HCG? Ar 9 dpį dar gali nerodyti, laukti 10? Nes žiūriu labai daug nesulaukia turkų rekomenduotos HCG dienos... smile.gif

Priklausomai, kurios dienos embrioniuką jums įkėlė. Jei 3 dienų, tai manyčiau ankstoka, o jei 4 morulą arba 5 blastutė, tai manyčiau galima.
Nemažai merginų darosi anksčiau nei paskiria turkai ir rezultatai būna matomi smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 14, 13:37)
Priklausomai, kurios dienos embrioniuką jums įkėlė. Jei 3 dienų, tai manyčiau ankstoka, o jei 4 morulą arba 5 blastutė, tai manyčiau galima. 
Nemažai merginų darosi anksčiau nei paskiria turkai ir rezultatai būna matomi smile.gif.

5d. blastukę. Tiek to, luktelsiu iki 3dienio.
Atsakyti

as dariaus 8dpi  :4u: mano ir testukas toks lievas :D  6dpi rode teigiama rezultata.bet cia gal but anksti nes 2 maziukai kuitesi :yahoo: sekmes :4u: laikom kumstukus uz :nestuke  :wub: siunciu virusiuka :nestuke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 14 lapkričio 2016 - 14:19
QUOTE(nefifi @ 2016 11 14, 14:41)

laikykis, jau treciadienis visai ne uz kalnu! 4u.gif zinai, kaip spaudziu kumcius ir sergu uz jus! wub.gif labai tikiu ir viliuosi, kad jums viskas bus ok su HCG, negaleciau net kitaip galvoti! friends.gif
Atsakyti

Aš dariausi 6 DPĮ, negalėjau ištverti ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 11 14, 14:34)
Aš dariausi 6 DPĮ, negalėjau ištverti ilgiau smile.gif

Jūs mane sušaudykit, bet aš netikiu savo sėkme, dėl to ir galvoju jau darytis deadline dieną, kad nervų mažiau būtų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 11 14, 14:25)
laikykis, jau treciadienis visai ne uz kalnu!  4u.gif zinai, kaip spaudziu kumcius ir sergu uz jus!  wub.gif labai tikiu ir viliuosi, kad jums viskas bus ok su HCG, negaleciau net kitaip galvoti!  friends.gif

Ačiū, mano Stambulo drauge wub.gif
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 11 14, 13:53)
as dariaus 8dpi  4u.gif mano ir testukas toks lievas biggrin.gif  6dpi rode teigiama rezultata.bet cia gal but anksti nes 2 maziukai kuitesi yahoo.gif sekmes 4u.gif laikom kumstukus uz nestuke.gif  wub.gif siunciu virusiuka nestuke.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 14, 15:40)
Jūs mane sušaudykit, bet aš netikiu savo sėkme, dėl to ir galvoju jau darytis deadline dieną, kad nervų mažiau būtų  rolleyes.gif

Kaip jau ten yra, taip yra smile.gif Labai spausiu kumščius, kad tas netikėjimas būtų apgaulingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Persikute [COLOR=deeppink] 4u.gif

Kaip tavo reikaliukai? ax.gif

KriuKriu[COLOR=deeppink], kaip tu? kaip punkcija praejo? kaip tavo savijauta? kiek foliuku ir kiek apsimeilinusiu? 4u.gif oij kiek as cia klausimu pazeriau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 14 lapkričio 2016 - 15:34

Tikimės ir linkim kuo aukštesnių HCG skaičiukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 14, 13:26)

Mano 9dpi buvo 33. Ir tai labai mažai. Kitų beveik 100 buvo. Bet vis tiek, kad ir 33, jau buvo aišku, kad pavyko smile.gif
Aš jau 7dpi dariau. 16,7 buvo.

Dabar spaudžiu kumštukus už jus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2016 11 14, 11:05)
Nefifi, kaip progesteronas, gal issityrei vėl?
As irgi tyriausi 3 dpi, 6 dpi, 10 dpi.
3 dpi progesteronas buvo tik 10 ng/ml ( kitai vnt. apie 37), hcg buvo neigiamas. Iškart pradėjau leistis prg. 6 dpi, hcg jau buvo teigiamas ir kol kas gražiai auga.

Parašiau toms, kurios parduodate progesterono injekcinio. Kaip tik ieškau.

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 14 lapkričio 2016 - 17:08