QUOTE(nefifi @ 2016 11 11, 15:05)
PRG 13,8 ng, tai cia 44nmol. Mažokas... Vakar, tyrimo dieną, buvo 8 crinono naudojimo diena ir 3 DPĮ.
HCG tik 16d. darytis. Nežinau net, ar jau skubėti leistis progestaną ar dar luktelti. Aš vistiek nesuprantu, kaip crinono gali nerodyti kraujyje. Gi visi vaistai eina per kraują, kad ir kokiu būdu jie būtų vartojami
Iš tikrųjų dar nenoriu skubėt leistis, nes, nu... gal to nėštumo išvis nėra.
Nežinau, kokie tie nėštumo požymiai, bet aš nieko nejaučiu. Nors gal anksti dar ir tiem požymiams.
Tik pakilus temp. ir tai, logiška, nuo vaistų. Ir viskas. Kaip niekur nieko nebuvę.
Aš jau leidausi, kai prg 53 man buvo. Tai prie 44 tikrai leisčiausi. Nepyk, bet mane truputį supykdė tavo tas "gal to nėštumo išvis nėra"
tai gal į tr reikėjo neskristi, nes ivf galėjo nepasisekti
tik negalvok nesąmonių - aš iki dabar jokių nėštumo požymių nejaučiu, o tuoj nėštumo bus vidurys.
O tempa nuo crinono.
Linkiu negailėti užpakaliuko
turi padaryti viską, kas nuo tavęs priklauso
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 11 11, 16:06)
Bet gal dar anksti dar prg būti labai užkilusiam? Ar kuri nors darėtės kelios dienos po įsodinimo PRG? Nes kai su HCG kartu pasidarai, tai bent matai hcg ir prg sąveiką, o dabar dar taip anksti... na, aš tiesiog ne iš tų, kur labai nori į save kišti vaistus reikia/nereikia
Pagal lab. normas, I trimestro normos - 10-33. Nu žodžiu, kuo daugiau tyrimų, tuo daugiau susibalamutinimo.
Aš dariausi prg 2dpi, 6dpi, 10dpi.
Jei nesileisi, o prg dar pakris, tai sutrukdys žirniui implantuotis. O santykio tarp hcg ir prg jokio ieškoti nereikia. Svarbu, kad prg nebūtų per žemas.
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 11 11, 19:10)
Ačiū visoms už nuomonę, šįvakar dar su crinonu pabėgiosiu, o ryt profilaktinę progestano ampulę susileisiu
Beje, gal kuri labiau domėjotės, kodėl po crinono reikia vaikščioti? Ta prasme, kad geriau įsisavina, tai aišku, bet kokiu principu? Ar kad vaikštant suaktyvėja kraujotaka?
Mastura sakė, kad kraujotaka dubenyje suaktyvėja