Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(nefifi @ 2016 11 07, 23:19)
Bent mano atveju, natūraliai aš subrandinu folį tik 21-22cd(ciklas 28d), kadangi labai žemas LH, ko pasekoj tikėtis kokybės iš perbrendusio folio būtū nelogiška. Net kai IUI dariausi, gyd. sakiau, kad gi kiekvieną ciklą nesistimuliuosiu, gal geriau palikti natūraliai ovuliuoti vėlai, o tik 2 fazę ilginti (kad ir kokiu dufu),tai sako jokios prasmės, nes bėda, kad perauga.
Alternatyva nebent gonalį bandyti keisti kažkuo, jei įmanoma. Bet neringa, jei pamenu, tau pavykdavo išimti daugiau nei 1?

Nefifi, jei subręsta tik 21 c. d., tai gal jis dar neperbrendęs būna. O kai jau subręsta, tada ir ovuliuoja.
Pas mane kaip tik dažniausiai ovuliacija būdavo kokią 11-12 c. d. nors folio parametrai būna 25 mm. Tai čia irgi kaip peraugęs būtų unsure.gif.
Man paskutinį IVF išpunktavo 3 folius, bet tik vienas buvo tinkamas, kuris paskui apsivaisino ir augo iki blastutės. Blastutė buvo 6AA, bet atlikus PGD rado daug chromosominių pakitimų verysad.gif verysad.gif verysad.gif. Taip ir grįžome į namus visiškai tuščiomis verysad.gif(((.
Man parašė viena moteris, kuri darėsi IVF UK, tai sakė, stimuliaciją skatinančius vaistus skirsto į sintetinius ir natūralius. Turkijoje ir LT naudojo gonalį, kuris yra sintetinis. Gal naudojant natūralius, stimuliacijos rezultatai būtų geresni???
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 11 08, 18:26)

Norit daryt Tesa? Idomu, ar turkai skirs.. unsure.gif

Labai ačiū už info 4u.gif O po Mikro tesos kažkiek paguli ir paskui tą pačią dieną paleidžia? ar laiko per naktį vyrą? MV diagnozė Oligoastenozoospermija ir ejakulente randami tik pavieniai spermatozoidai. Pirmam IVF vyras per 2 kartus šiaip ne taip jų prikrapštė, bet urologas sakė, kad kitam kartui (o mums jo reikės, nes pas mane buvo nesivystantis, o snaigučių mes neturime) reikės daryti Mikro tesa. Kadangi lietuvaičių tarpe tai nedažnas reikalas, tai ir gaudau kiekvieną informacijos lašą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 11 09, 10:52)
Labai ačiū už info  4u.gif O po Mikro tesos kažkiek paguli ir paskui tą pačią dieną paleidžia? ar laiko per naktį vyrą? MV diagnozė Oligoastenozoospermija ir ejakulente randami tik pavieniai spermatozoidai. Pirmam IVF vyras per 2 kartus šiaip ne taip jų prikrapštė, bet urologas sakė, kad kitam kartui (o mums jo reikės, nes pas mane buvo nesivystantis, o snaigučių mes neturime) reikės daryti Mikro tesa. Kadangi lietuvaičių tarpe tai nedažnas reikalas, tai ir gaudau kiekvieną informacijos lašą smile.gif

Sveika,
Paguli, bet vakare- namo.Jam dave geresni maista, nei man po punkcijos, atseit, operacija sudetingesne.
Nzn, gal mikro tese geresniu suras, jei suras, as Jusu vietoj uzsaldyciau, bent mes taip ir padarem- viska susaldem.
Bet zinok,'as tai iki taksi nuejau, o mv veze su "tuo vezimeliu",'jis toks nei skundziasi nei ka, bet tiesiog nepaejo. Kita diena buvo bilietai namo, bet jis skrido dar po kokiu 4 d, tiesiog sunkiai galejo paeiti. Ir nors nesiskunde, siaip ne taip ikalbejau ji vaistu isgerti nuo skausmo unsure.gif

Linkiu sekmes ir kad rastu puikiu kareivuku. Kada planuojat?
Atsakyti
O tai kodėl jūs šaldėte o ne sodinote tame pačiame cikle?
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 11 09, 11:23)
O tai kodėl jūs šaldėte o ne sodinote tame pačiame cikle?

Saldeme "kareivukus"- turkai patys taip patare, nes jie buvo puikios kokybes, yprastu budu pas MV nieko nebudavo, o Tese rado tik 8vnt kareivuku, kadangi mikro tese rado tukstancius,'juos ir uzsaldeme, jei netycia tektu kada ivf daryti vel, tai nebereiketu MV vel daryti operacijos unsure.gif
Sodino man ta pati cikla, jau supuojam 1,5 m dukryte, uzsisaldem ir blastuciu.
Zodziu, visko prisisaldem "atsargai" bigsmile.gif
Nera lengva nei fiziskai, nei finansiskai, nei moraliskai ta Mikro Tese, gali pazeti youtube kaip daro man rodos. Todel geriau jei ka ras, tai ir uzsaldyt.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 09, 09:28)
Nefifi, jei subręsta tik 21 c. d., tai gal jis dar neperbrendęs būna. O kai jau subręsta, tada ir ovuliuoja.
Pas mane kaip tik dažniausiai ovuliacija būdavo kokią 11-12 c. d. nors folio parametrai būna 25 mm. Tai čia irgi kaip peraugęs būtų  unsure.gif.
Man paskutinį IVF išpunktavo 3 folius, bet tik vienas buvo tinkamas, kuris paskui apsivaisino ir augo iki blastutės. Blastutė buvo 6AA, bet atlikus PGD rado daug chromosominių pakitimų verysad.gif verysad.gif verysad.gif. Taip ir grįžome į namus visiškai tuščiomis verysad.gif(((.
Man parašė viena moteris, kuri darėsi IVF UK, tai sakė, stimuliaciją skatinančius vaistus  skirsto į sintetinius ir natūralius. Turkijoje ir LT naudojo gonalį, kuris yra sintetinis. Gal naudojant natūralius, stimuliacijos rezultatai būtų geresni???

Nėra normalu vėlyva ovuliacija, kai to priežastis - LH trūkumas, plius dar nenormaliau 2 fazė - tik 7 dienos.

rneringa, mažarezervėms (gal ne koks žodis, bet taip jau yra) ir nereikia tikėtis daug folikulų, nes žemas rezervas - pati savaime jau problema. Ir turkų tikslas yra užauginti kokybę, o ne kiekybę. Juolab, kaip pati sakai, blastutė buvo puiki, ogi anksčiau ir pastojus buvai... Kad nėštumas nesilaiko, ne konkretaus stimuliuojančio vaisto pasekmė. Vaistas tik užaugina ir čia tik jis savo darbą baigia.

Šiaip gonalis, mano žiniom, yra natūralus stimuliatorius. Bent Visockienė man taip minėjo, dėl ko pirmai stimuliacijai dėl aukštoko FSH ji skyrė Gonalį, o ne, kaip standartiškai skiria, clostą (pastarasis sintetinis).

Dar norėjau paklausti, ar jautėte implantaciją? Ir jei įsodina, sakykim, tik 18h, tai jaučiu nereik tikėtis ryt poryt, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 09 lapkričio 2016 - 12:35
QUOTE(Nica79 @ 2016 11 09, 13:05)
Saldeme "kareivukus"- turkai patys taip patare, nes jie buvo puikios kokybes, yprastu budu pas MV nieko nebudavo, o Tese rado tik 8vnt kareivuku, kadangi mikro tese rado tukstancius,'juos ir uzsaldeme, jei netycia tektu kada ivf daryti vel, tai nebereiketu MV vel daryti operacijos unsure.gif
Sodino man ta pati cikla, jau supuojam 1,5 m dukryte, uzsisaldem ir blastuciu.
Zodziu, visko prisisaldem "atsargai" bigsmile.gif
Nera lengva nei fiziskai, nei finansiskai, nei moraliskai ta Mikro Tese, gali pazeti youtube kaip daro man rodos. Todel geriau jei ka ras, tai ir uzsaldyt.

Ne taip supratau Jūsų žinutę doh.gif Dar kartelį labai ačiū už informaciją 4u.gif Mes planuojamės dar negreit, nes praėjo tik vienas ciklas po abrazijos. O kol kas planuojam abu pasistiprinti papildais.
Atsakyti
Ačiū mergaitės už atsakymus 4u.gif planai dar ne artimi, bet noriu apsišviesti daug maž, per ką vėl teks praeiti. Nors labai tikiuosi stebuklo ir kad nereiktų niekur vykti, bet čia jau D valioj. O dabar auginam savo sūnelį ir džiaugiamės juo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 11 09, 14:05)
Ne taip supratau Jūsų žinutę doh.gif Dar kartelį labai ačiū už informaciją  4u.gif Mes planuojamės dar negreit, nes praėjo tik vienas ciklas po abrazijos. O kol kas planuojam abu pasistiprinti papildais.

Aisku..
Taip, butinai reikia "pasistiprinti", atsigauti, saves palepinti nepamirsk kiek gali 4u.gif Mes daug visko gereme, buvo atskira programa mums sudaryta, bet ta moteris jau nebeuzsiima tomis programomos.
As manau, todel tie "kareivukai" ir pagerejo aplamai del tu papildu.
Nes vis tiek- harmonai mv nepakito,'rode zema gamyba, tai milijonu kaip pas kitis viris pas ji nerado. Bet buvo zenklus skirtumas- kur 8 kareivukai nekrutantys be uodegu, ir kur tukstanciai puikios kokybes. As tikiu,'kad ne vien cia mikro tese pasekme, bet ir isgertu papildu pasekme.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 09, 13:16)
Dar norėjau paklausti, ar jautėte implantaciją? Ir jei įsodina, sakykim, tik 18h, tai jaučiu nereik tikėtis ryt poryt, ane?

Aš implantacijos tikrai nejaučiau. Ir net gi greičiau visa būsena buvo kaip prieš mmm. Mausdavo pilvą, skaudėjo galvą kaip per PMS. Žodžiu, nieko gero nesitikėjau, nors, žinoma, save saugojau. Linkiu, kad ir kokius pojūčius atrastumėte, bet galiausiai HCG parodytų nestuke.gif, o paskui sėkmingai išnešioti dar 8 mėnesius.
Atsakyti

[quote name="nefifi" post="71198639"

Dar norėjau paklausti, ar jautėte implantaciją? Ir jei įsodina, sakykim, tik 18h, tai jaučiu nereik tikėtis ryt poryt, ane?[/quote]

As galiu tik pasakyt ka po FET jauciau :4u:

Antra diena, vos atsikelus keistai pasijutau, na tiesiog, lyg kazkas pasakytu jog laikiuos, po keliu valandu pries skrydi namo pasirode gleivese kraujingas plonas siulelis :wub: skrandis pradrjo lipti jau po poros dienu.atrode kad akmuo stovi, vyrui vis norejau pasakyt kad as jau laukiuos, bet kad nepalaikytu kvaila :D Pasakiau tik 5diena, kad as laukiuos.Na ka kita diena padariau rytinuka testa kuris vaiduokliavo :wub: 8d.pasidariau kraujo tyrima kuris patvirtino jog turiu tirpukeli savo po sirdele :wub: veliau suzinojom jog jie du :wub:

Atsakyti
Sveikos,jei kam reikia dovanoju 6 kapsules progesterono 200mg stiprumo 4u.gif
Atsakyti