Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (13 tema),

QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 28, 11:58)
Kai pagalvoju, kad jau bet kada gali prasidet viskas- baugu daros biggrin.gif

Man irgi is serijos - i chochitsa, i kolitsa, ir nesitiki kazkaip bigsmile.gif
Atsakyti
o as jauciu pragyvensiu su pilvuzu iki lapkricio vidurio. savijauta atrodo net pradejo geret ! vakar virem specialiai cili sriubos, kuria vos galejau valgyt, bet jokio efekto. miegot ir pradejo patogu but... na, pilvas tai kieteja, bet jis pas mane visa nestuma kietedavo. taip kad jokiu gimdymo pozymiu verysad.gif pirmadieni varysiu pas akusere, gal kazka idomesnio papasakos. bet cia UK jie leidzia ilgai pernesiot, knygoj maciau paskutine diena nurodyta 11/11 !!!

Atsakyti

Pagimdysit. Ir man atrodė kad aš dar ilgai ilgai nešiosiu. Jokių maudimų jokių skausmų. Kas vakarą su viduriniu šokius šokom. Savijauta pagerėjo. Žodžiu tik pakrapštė truputį ir užsikūrė viskas :D

Na o mes jau šiandien važiuojam namo. Smagu kad ilgai nelaikė :)

Atsakyti
Aš po TA, sakė lapkričio 1 d ateiti jei dar komplekte būsiu biggrin.gif tonai geri, pilvinukas jaučiasi gerai, na prieš galą rašant tonus fiksavo lengvą sąrėmiuką, gal kas ir išsirutulios, laukiam žodžiu, nepasiguldė, ant kėdės šiandien nežiūrėjo.
Atsakyti
Ingrida, vis tiek anksciau ar veliau pabirsim 4u.gif

QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 28, 14:17)
Aš po TA, sakė lapkričio 1 d ateiti jei dar komplekte būsiu  biggrin.gif tonai geri, pilvinukas jaučiasi gerai, na prieš galą rašant tonus fiksavo lengvą sąrėmiuką, gal kas ir išsirutulios, laukiam žodžiu, nepasiguldė, ant kėdės šiandien nežiūrėjo.

Galiorka laikos atkakliai biggrin.gif

Mano tai pulsas buvo virs 130 sukiles, gal del to ir bloga buvo. Net vaikui pietu nepadariau ax.gif bet lyg kazka susiorganizavo, dabar girdziu - savo kambari sluoja bigsmile.gif - gerai, kad dicke jau wub.gif as priguliau ir is karto uzsnudau. Trumpai, bet numigau thumbup.gif - lyg nebesimakaluoja 4u.gif bet kaip keista- nieko nedariau, nedirbau, niekur nejau, kad pavargciau unsure.gif

Migmig, super - namo jau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 28 spalio 2016 - 13:47
Atsirado negrazios isskyros, bet nedaug - gal pajudes ledai ir pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 28, 18:29)
Atsirado negrazios isskyros, bet nedaug - gal pajudes ledai ir pas mane  ax.gif

thumbup.gif trise varysim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 10 28, 19:31)
thumbup.gif trise varysim hihihi.gif

Sutinku smile.gif
Ir jau laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Oi merginos, greičiau jums čia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 28, 18:29)
Atsirado negrazios isskyros, bet nedaug - gal pajudes ledai ir pas mane  ax.gif

victory.gif sokiai.gif clap.gif kažin kuri pirma?
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 28, 20:19)
victory.gif  sokiai.gif  clap.gif kažin kuri pirma?

Tikiuosi neteks savaite dar vaiksciot, nes kamstis gi gali ir savaite pries pasisalint,ane?
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 28, 19:36)
Tikiuosi neteks savaite dar vaiksciot, nes kamstis gi gali ir savaite pries pasisalint,ane?

Tfu tfu tfu lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti