Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (13 tema),

QUOTE(bonduke @ 2016 10 28, 06:26)
Labas rytas 4u.gif  kaip galiorka? 4u.gif Butterfly, kaip dukryte? DagmaraD, neisvaziavai?

Nea, rami naktis kaip ir norėjau biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 10 28, 07:26)
Labas rytas 4u.gif  kaip galiorka? 4u.gif Butterfly, kaip dukryte? DagmaraD, neisvaziavai?

Labas rytas. Pas mus irgi naktis rami, temperatura numusem, tai idmiegojo dukryte neblogai, bet iki pasveikimo dar toloka..
Atsakyti
Seses vakas - kur vasara 3 sav buvo mano augintinis biggrin.gif , sake, kad pas mane baby bus on Saturday biggrin.gif biggrin.gif ziuresim, -ar geras pranasas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 10 28, 11:37)
Seses vakas - kur vasara 3 sav buvo mano augintinis  biggrin.gif ,  sake, kad pas mane baby bus on Saturday biggrin.gif  biggrin.gif ziuresim, -ar geras pranasas hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As ir noreciau i ta diena pataikyt smile.gif butu termino diena ir nelauzytume tradiciju spalinuku smile.gif po kelias i diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 28, 10:51)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
As ir noreciau i ta diena pataikyt smile.gif butu termino diena ir nelauzytume tradiciju spalinuku smile.gif po kelias i diena biggrin.gif

Mano oficialus korteles terminas irgi - sestadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 10 28, 11:56)
Mano oficialus korteles terminas irgi - sestadienis biggrin.gif

Gal nepaves musu leliai musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 28, 10:58)
Gal nepaves musu leliai musu smile.gif

Labai noreciau nuo siandien per savaitgali biggrin.gif kazkaip issisukt lotuliukas.gif
Man nuo vakar vakaro lyg ir pilva kartais pamaudena taip lengvai, kartais, nepastoviai. Man kai pries mmm niekad ir nemaudzia tongue.gif Su dukra ana taip nebuvo - is karto saremiai 4u.gif o dabar nesuprasi, kas cia per cirkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 10 28, 12:02)
Labai noreciau nuo siandien per savaitgali biggrin.gif kazkaip issisukt lotuliukas.gif 
Man nuo vakar vakaro lyg ir pilva kartais pamaudena taip lengvai, kartais, nepastoviai. Man kai pries mmm niekad ir nemaudzia  tongue.gif Su dukra ana taip nebuvo - is karto saremiai 4u.gif o dabar nesuprasi, kas cia per cirkas biggrin.gif

As irgi kazkoki maudima kartais jauciu, bet jos toks silpnas labai, ir vaikstant pilvas spaudzia apacia, bet tai normali gi :)as vistik laukiu vandenu nibegimo kaip ir su dukra smile.gif tada jau tikrai aisku bus smile.gif mb kazkodel tai galvoja, kad veiksmas ir vel nakti prasides smile.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 28, 11:24)
As irgi kazkoki maudima kartais jauciu, bet jos toks silpnas labai, ir vaikstant pilvas spaudzia apacia, bet tai normali gi :)as vistik laukiu vandenu nibegimo kaip ir su dukra smile.gif tada jau tikrai aisku bus smile.gif mb kazkodel tai galvoja, kad veiksmas ir vel nakti prasides smile.gif

O as skausmo laukiu hihihi.gif , nes vandenai tada nenubego biggrin.gif
Atsakyti
Aš namus susitvarkiau, išsiploviau, žodžiu stengiausi save pakankinti, dar vakarykštė vonia, bet kur tau, kad nors kartą būtų bent pilvas sukietėjas, ramybė... blink.gif biggrin.gif po pietų pas daktare į ligonine, žiūrėsim ką nuspręs, bet įtariu niekas bus nepakite į teigiama puse.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 28, 11:36)
Aš namus susitvarkiau, išsiploviau, žodžiu stengiausi save pakankinti, dar vakarykštė vonia, bet kur tau, kad nors kartą būtų bent pilvas sukietėjas, ramybė... blink.gif  biggrin.gif  po pietų pas daktare į ligonine, žiūrėsim ką nuspręs, bet įtariu niekas bus nepakite į teigiama puse..  blink.gif

Nekieteja? Mano tai ir dabar kietas - atsisedau pavalgyt (dar nevalgiau, nes kazkaip negera nuo ryto, bet lyg praejo, o ir pilvas gurgia)- nepatinka jam ta poza hihihi.gif - tai mygom kietas.
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 28, 12:36)
Aš namus susitvarkiau, išsiploviau, žodžiu stengiausi save pakankinti, dar vakarykštė vonia, bet kur tau, kad nors kartą būtų bent pilvas sukietėjas, ramybė... blink.gif  biggrin.gif  po pietų pas daktare į ligonine, žiūrėsim ką nuspręs, bet įtariu niekas bus nepakite į teigiama puse..  blink.gif

As vakar visa ta dariau biggrin.gif
Man tai kai judet pradedu sukieteja beveik visad dabar.
Dabar guliu, tai lyg ir jauciu maudima koki tai. Kai pagalvoju, kad jau bet kada gali prasidet viskas- baugu daros biggrin.gif
Atsakyti