Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (13 tema),

QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 27, 20:43)
Tyluma čia blink.gif  ka veikiat nestuke.gif aš tingiu tingėt, o reiktų krutėti, kad veiksmas vyktų  ax.gif

Ka tik baigiau tvarkytis smile.gif i lauka neiseinam, tai namuos vis sugalvoju kaip pajudet.. gal cia jau buvo paskutinis tvarkymasis su pilvuzu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 27, 19:43)
Tyluma čia blink.gif  ka veikiat nestuke.gif aš tingiu tingėt, o reiktų krutėti, kad veiksmas vyktų  ax.gif

Gaminau valgyt, skalbiau ir prabuvom 2val lauke siandien, labai geras oras.

Atrodo taip ir busiu nescia visalaik jau. O rugstis kaip kyla siandien. Visai uzsilipo mazius man ant skrandzio, o turetu atvirksciai - i apacia keliaut blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2016 10 27, 20:43)
Gaminau valgyt, skalbiau ir prabuvom 2val lauke siandien, labai geras oras.

Atrodo taip ir busiu nescia visalaik jau. O rugstis kaip kyla siandien. Visai uzsilipo mazius man ant skrandzio, o turetu atvirksciai - i apacia keliaut blink.gif

Tai kad man ir žinok trečia savaite užėja rugštys kartais kilti, ko niekada nėra buve. Aš linkus geležį kaltinti kurią geriu, kai pradejau gerti po viena o ne po dvi, pagerėjo. Būna nuo obuolių sulčių užkyla, nuo varškės ar pieno produktų unsure.gif

Einu vonia piltis, reikia kažkaip ta kaklelį minkštinti ir atsidarymą didinti, eina rudos išskyros kaip ir perspėjo... baugoka to kas laukia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DagmaraD: 27 spalio 2016 - 20:54
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 27, 21:52)

Einu vonia piltis, reikia kažkaip ta kaklelį minkštinti ir atsidarymą didinti, eina rudos išskyros kaip ir perspėjo... baugoka to kas laukia...

Man vakar po apziuros perspejo del kraujo, nes maciau, kad pristine kraujuota istrauke ax.gif bet toks vakarykstis kraujas man siandien antroj dienos pusej rados- na nesviezias, parudes toks 4u.gif e
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 27, 21:52)
Tai kad man ir žinok trečia savaite užėja rugštys kartais kilti, ko niekada nėra buve. Aš linkus geležį kaltinti kurią geriu, kai pradejau gerti po viena o ne po dvi, pagerėjo. Būna nuo obuolių sulčių užkyla, nuo varškės ar pieno produktų unsure.gif

Smagiu maudyniu smile.gif
Vis nepavyksta istaikyt laiko voniai, nors as stipriai abejoju tais skatinimaisi, kai ner visai veiklos, nu bet pamegint galima.

QUOTE(bonduke @ 2016 10 27, 22:01)
Man vakar po apziuros perspejo del kraujo, nes maciau, kad pristine kraujuota istrauke ax.gif bet toks vakarykstis kraujas man siandien antroj dienos pusej rados- na nesviezias, parudes toks 4u.gif e

O man visai minimaliai tu rudu isskyru po praeito karto buvo, sikart isvis nieko. Uzcementuota pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2016 10 27, 22:09)
O man visai minimaliai tu rudu isskyru po praeito karto buvo, sikart isvis nieko. Uzcementuota pas mane.

Man ir - pora sykiu po wc ant popieriaus ir tiek 4u.gif dabar gi isnagrineju hihihi.gif
Atsakyti
Nu ką, linkiu kuriai nors iš mūsų kelių pradėt gimdyt šiąnakt ar ryt ryte biggrin.gif arba saldžių sapnų, gerai išsimiegokim su savo pilvūzais rolleyes.gif o sūpuojančioms ramios nakties 4u.gif
Atsakyti
O as negaliu dabar gimdyt cry.gif budziu prie dukrytes..39 temperatura uzkilo, o diena atrode, kad viskas tik geryn eina.. na tikekimes ryt bus geriau.
As irgi kazkaip netikiu jau tais skatinimais smile.gif neseniai suzinojau, kad astrus maistas kazkiek skatina, bet as visa nestuma astriai norejau ir valgiau- ir va smile.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 27, 22:31)
O as negaliu dabar gimdyt  cry.gif budziu prie dukrytes..39 temperatura uzkilo, o diena atrode, kad viskas tik geryn eina.. na tikekimes ryt bus geriau.
As irgi kazkaip netikiu jau tais skatinimais smile.gif neseniai suzinojau, kad astrus maistas kazkiek skatina, bet as visa nestuma astriai norejau ir valgiau- ir va smile.gif

Sveikateles maziukei unsure.gif 4u.gif 4u.gif

As irgi ir astriai visada valguau (nes megstu), ir ananasais tikrai daznai pasimegauju, ir dusa tik karsta saltais vakarais megstu - ale nepramuse anksciau hihihi.gif
Atsakyti
Pradėjo gleivių kamštis eiti, vis jau šis tas ax.gif Tikiuosi sau ramios nakties, o ryt gerai išsimiegojus bus galima ir gimdyti ax.gif

Sveikatėlės dukrytei Butterfly 4u.gif

Labanakt nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 27, 23:38)
Pradėjo gleivių kamštis eiti, vis jau šis tas ax.gif  Tikiuosi sau ramios nakties, o ryt gerai išsimiegojus bus galima ir gimdyti  ax.gif

Jau geriau bigsmile.gif

Tradiciskai - bent po dvi reiketu hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kaip galiorka? 4u.gif Butterfly, kaip dukryte? DagmaraD, neisvaziavai?
Atsakyti