Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (13 tema),

QUOTE(Fuwari @ 2016 10 27, 10:22)
Labas rytas visoms!

Dar kazkas klause, kur gimdziau, - Klinikose, kaip ir pirmagimi. smile.gif Sake, ta nakti labai daug gimdyviu buvo, tai, kadangi paryciais atvaziavom, personalas toks jau pavarges buvo. Bet vis vien viskas buvo puiku is ju puses, esu jiems labai dekinga.
Tik, va, vienvietes tai visos uzimtos.

As klausiau, supratau, kad tonus klausant galejai vaiksciot. Mane tai kaskart guldydavo...
Nors ir siaip si gimdyma labiau gulet norejos.
Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2016 10 27, 12:15)
As klausiau, supratau, kad tonus klausant galejai vaiksciot. Mane tai kaskart guldydavo...
Nors ir siaip si gimdyma labiau gulet norejos.

Taip, davikliai bevieliai buvo, tai galejau laisvai sokineti ant kamuolio arba vaikscioti. Man rodos, su jais galima ir i vandeni list.
Kaip diena ir naktis, palyginus su pirmu gimdymu, kai buvau ,,parista". smile.gif
Atsakyti
Labas, na po truputi gal grysiu pas jus smile.gif buvo lb sunku oo gimdymo su zindymu bet jau pradeda viskas pavykti smile.gif sianakt pagaliau ismiegojau po kelias val su tarpais. O taip sestad visa nakti be miego o po gimdymo per para po 2 h miegojau. Tai visai jau suzombejus buvau smile.gif)
Sveikinu naujas mamytes beja smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Milena** @ 2016 10 27, 14:41)
Labas, na po truputi gal grysiu pas jus smile.gif buvo lb sunku oo gimdymo su zindymu bet jau pradeda viskas pavykti smile.gif sianakt pagaliau ismiegojau po kelias val su tarpais. O taip sestad visa nakti be miego o po gimdymo per para po 2 h miegojau. Tai visai jau suzombejus buvau smile.gif)
Sveikinu naujas mamytes beja smile.gif)

Už vargus 4u.gif po truputį įsivažiuosit ir grįšit į gyvenimą...dažnai ta pradžia būna zombiška rolleyes.gif
Bet aš jau laukiu bet kokios tos pradžios, nes laukti irgi labai nelengva. Nors dabar stengiuosi išsiilsėt kiek įmanoma, sukaupt jėgų rezervą biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir grįžau iš miesto ir ilsiuosi, numigau valandėlę, juo labiau kad ryt gali būti priverstinis gimdienis, reikia išsiilsėti... oi kad eitų atsimiegoti kokiam mėnesiui į priekį, būtų gerai...
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2016 10 27, 11:45)
Taip, davikliai bevieliai buvo, tai galejau laisvai sokineti ant kamuolio arba vaikscioti. Man rodos, su jais galima ir i vandeni list.
Kaip diena ir naktis, palyginus su pirmu gimdymu, kai buvau ,,parista". smile.gif

Idomiai , as ir klinikose gimdziau. Gal ne visose gimdyklose turi...
Atsakyti
Galiorka prie miegaliu tongue.gif as ir pietuku numigau nestuke.gif geras dvi valandas 4u.gif taip gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 10 27, 16:52)
Galiorka prie miegaliu tongue.gif as ir pietuku numigau nestuke.gif geras dvi valandas 4u.gif taip gerai thumbup.gif

vacation1.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai taip - as tikra miegale visad buvau biggrin.gif
Dabar irgi nu 2 pramiegojau kiek tas imanoma buvo- nes dukryte taip ir neuzmigo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 27, 16:06)
vacation1.gif  clap.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tikrai taip - as tikra miegale visad buvau biggrin.gif
Dabar irgi nu 2 pramiegojau kiek tas imanoma buvo- nes dukryte taip ir neuzmigo biggrin.gif

Tu uz ja pamiegojai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 10 27, 17:28)
Tu uz ja pamiegojai lotuliukas.gif

Tikrai taip biggrin.gif
Tik kol kas jauciuosi blogiau nei pries miega smile.gif
Mazeja mazeja nestuke.gif gretos smile.gif
Atsakyti
Tyluma čia blink.gif ka veikiat nestuke.gif aš tingiu tingėt, o reiktų krutėti, kad veiksmas vyktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 27, 19:43)
Tyluma čia blink.gif  ka veikiat nestuke.gif aš tingiu tingėt, o reiktų krutėti, kad veiksmas vyktų  ax.gif

Siandien buvau islindus iki pardes, iki tevu, ale grizus tiesiai lovon - tradiciskai lotuliukas.gif baiges jegos hihihi.gif
Atsakyti