Parašysiu savo istoriją.
taigi ryte buvau AK nes dieną prieš tai buvo įstrižai. buvau jau nusiteikus CP. bet pasirodo varliukas vėl gerai žemyn galvą. pakrapštė pažiūrėjo sako 3cm. jei iki penktadienio nepagimdai. tai penktadienį su visom tašėm gultis jau. sako galim ir šian guldyt ir vandenis nuleidinėt. bet aš namo grįžau.
nuo kokių 8vakaro prasidėjo sąrėmiai. iš pradžių nereguliarūs. poto ėmė dažnėti. apie 12nakties buvo kad 8-6-3min. nereguliarūs bet dažni.neištvėriau apie 1nakties nuvažiavom pasitikrinti.
kaip visada aparatas sąrėmių nelabai rodo. o aš juos jaučiu. bėda tik tame kad per dieną vos 4,5cm atsivėrė. bet gerokai pakrapštė ir nuvedė į gimdyklą. sakė auleis šiknon vaistų kad pamiegočiau.
atėjo negreit apie 2nakties tik suleido. iki to laiko sarėmiai tapo labai reguliarūs kas 2min.
atsiguliau tonai geri. sarėmiai 100 ir su virš.
apie 3 poveikis baigės. dar buvo iškenčiama. apie 3,30 pasiprašiau vaistų į veną nes kaklelis dar neatsivėręs o jauskausmas gerokas. bet suleido kažkur prie 4 valandą.
nelabai man padėjo.
noras stumti lyg atsirado. tada pažiūrėjo sako gali bandyt. porą sarėmių pabandžiau sako dar pralaukiam porą sarėmių.
kiek laiko praėjo iki kada jau ten stūmt reikia. neįsivaizduoju.
bet kai reikėjo stūmti man šįkart labai skaudėjo būtent gimdos kaklelį. netilpo vos įkirpo. vaiko tonai krito. nepanikavo nieks bet liepė labai pasistengti na ir išlindo.
buvo gerokai pamėlęs nerėkė. bet panikos pas akušerę gydytoją nebuvo. lyg suverkė padėjo ant krūtinės. bet sakoblogai dar kvėpuoja nuėmė davė deguonies atsiurbinėjo na ir be panikos pradėjo verkti normaliai. jos pačios kalbėjo jog tam įtakos turbūt turėjo ir vaistai man leidžiami kad toks apspangęs.
taigi gimė per 4valandas nuo paguldymo į gimdymo palatą kaip ir greitai bet tikrai daug skaudžiau nei antrą gimdant.. davė poto laikyti ant krūtinės. iki 7 buvom kartu. poto mane į palatą jį vaikų skyrių aprengti nuprausti ir gana greit grąžino man.
taigi kolkas viskas labai gerai. po gimdymo buvo tokia palaima kaip pirmą pagimdžius. vos kirpta bet siųta įvairiose vietose gal ir plyšo. sėdėti skauda
vaikas vakar pramiegojo 7valandas nepažadinamas. poto jau valgė miegojo kakojo valgė miegojo kakojo
ir taip visą naktį beveik.
žodžiu padarė viską kas priklauso taigi norma. pieno jau jaučiu atsiradinėja taigi irgi įsivažiuosim
Papildyta:beje aš už naktinius gimdymus. du pagimdžiau naktį ir taip gerai. ramu niekas neskuba nelaksto pas kitas gimdyves. dėmesys visas tik tau. ir šiaip ramu ir gera