Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (13 tema),

Labas rytelis.

Vel puikiai miegojau

QUOTE(Brasske @ 2016 10 27, 04:54)
Nakti gimdyt yra geris tongue.gif
Aplink ramybe, atrodo visas laikas tavo , o diena triuksmas, zmoniu daug, visiems kazkur kazko reik. Nepatiko man diena gimdyt. unsure.gif

Pirmagimei butu lengviau dienos metu jei viskas prasidedu, nereiktu kelt nakti.. jei butu pirmas vaikas tai ir naktis man tinkama, kad tik isvis gimdymas pats prasidetu.

DagmaraD, dickiai jau mirksiukas.gif

Ir as ruosiuosi i ta savo lemtingaja TA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexi_: 27 spalio 2016 - 07:45
Parašysiu savo istoriją.
taigi ryte buvau AK nes dieną prieš tai buvo įstrižai. buvau jau nusiteikus CP. bet pasirodo varliukas vėl gerai žemyn galvą. pakrapštė pažiūrėjo sako 3cm. jei iki penktadienio nepagimdai. tai penktadienį su visom tašėm gultis jau. sako galim ir šian guldyt ir vandenis nuleidinėt. bet aš namo grįžau.
nuo kokių 8vakaro prasidėjo sąrėmiai. iš pradžių nereguliarūs. poto ėmė dažnėti. apie 12nakties buvo kad 8-6-3min. nereguliarūs bet dažni.neištvėriau apie 1nakties nuvažiavom pasitikrinti.
kaip visada aparatas sąrėmių nelabai rodo. o aš juos jaučiu. bėda tik tame kad per dieną vos 4,5cm atsivėrė. bet gerokai pakrapštė ir nuvedė į gimdyklą. sakė auleis šiknon vaistų kad pamiegočiau.
atėjo negreit apie 2nakties tik suleido. iki to laiko sarėmiai tapo labai reguliarūs kas 2min.
atsiguliau tonai geri. sarėmiai 100 ir su virš.
apie 3 poveikis baigės. dar buvo iškenčiama. apie 3,30 pasiprašiau vaistų į veną nes kaklelis dar neatsivėręs o jauskausmas gerokas. bet suleido kažkur prie 4 valandą.
nelabai man padėjo.
noras stumti lyg atsirado. tada pažiūrėjo sako gali bandyt. porą sarėmių pabandžiau sako dar pralaukiam porą sarėmių.
kiek laiko praėjo iki kada jau ten stūmt reikia. neįsivaizduoju.
bet kai reikėjo stūmti man šįkart labai skaudėjo būtent gimdos kaklelį. netilpo vos įkirpo. vaiko tonai krito. nepanikavo nieks bet liepė labai pasistengti na ir išlindo.
buvo gerokai pamėlęs nerėkė. bet panikos pas akušerę gydytoją nebuvo. lyg suverkė padėjo ant krūtinės. bet sakoblogai dar kvėpuoja nuėmė davė deguonies atsiurbinėjo na ir be panikos pradėjo verkti normaliai. jos pačios kalbėjo jog tam įtakos turbūt turėjo ir vaistai man leidžiami kad toks apspangęs.
taigi gimė per 4valandas nuo paguldymo į gimdymo palatą kaip ir greitai bet tikrai daug skaudžiau nei antrą gimdant.. davė poto laikyti ant krūtinės. iki 7 buvom kartu. poto mane į palatą jį vaikų skyrių aprengti nuprausti ir gana greit grąžino man.

taigi kolkas viskas labai gerai. po gimdymo buvo tokia palaima kaip pirmą pagimdžius. vos kirpta bet siųta įvairiose vietose gal ir plyšo. sėdėti skauda smile.gif
vaikas vakar pramiegojo 7valandas nepažadinamas. poto jau valgė miegojo kakojo valgė miegojo kakojo smile.gif ir taip visą naktį beveik.
žodžiu padarė viską kas priklauso taigi norma. pieno jau jaučiu atsiradinėja taigi irgi įsivažiuosim smile.gif
Papildyta:
beje aš už naktinius gimdymus. du pagimdžiau naktį ir taip gerai. ramu niekas neskuba nelaksto pas kitas gimdyves. dėmesys visas tik tau. ir šiaip ramu ir gera smile.gif
Atsakyti
Migmig puiki istorija 4u.gif

Aš po TA, truputį paminkštėjas kaklelis, vis tas pats 1 cm, pamaigė ten mane, sakė beišsigast jei kraujingų išskyrų atsiras ir tikisi kad kažkokia veikla savaime užsikurs, nes nepatinka daktarei kad vandenų vos vos norma suskaičiavo. Ateiti rytoj ir spręs ką su mumis daryti, ar krapštys rytoj ar dar paleis savaitgaliui, ryt mano daktarė budi visa para, būtų kaklelis minkštesnis rytoj tikrai krapštytų, na gal per para dar kad pasikeis, para laiko ginekologijoje yra labai daug sakė, tai tokios tokelės. Aišku tonus matuojant pilvinukas miegojo, visada miega kai rytais tonus matuoja...
Atsakyti
Migmig, thumbup.gif - taip ramiai supasakojai bigsmile.gif
O kas per vaistai i vena per gimdyma?
Papildyta:
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 27, 09:52)

Aš po TA, truputį paminkštėjas kaklelis, vis tas pats 1 cm, pamaigė ten mane, sakė beišsigast jei kraujingų išskyrų atsiras ir tikisi kad kažkokia veikla savaime užsikurs, nes nepatinka daktarei kad vandenų vos vos norma suskaičiavo. Ateiti rytoj ir spręs ką su mumis daryti, ar krapštys rytoj ar dar paleis savaitgaliui, ryt mano daktarė budi visa para, būtų kaklelis minkštesnis rytoj tikrai krapštytų, na gal per para dar kad pasikeis, para laiko ginekologijoje yra labai daug sakė, tai tokios tokelės. Aišku tonus matuojant pilvinukas miegojo, visada miega kai rytais tonus matuoja...

Kazkokia pradzia yra bigsmile.gif

As turbut sekmadienio laukiu - kam tradicijas lauzyt hihihi.gif nusiraminau- bus kaip bus 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
ten kažkas nuo skausmo. bet poveikis iš jų mažas. tarpuose galva sukasi o sarėmiai vistiek skausmingi. gal lengviau atsipalaiduoji per tarpus.
lengva pasakoti kai viskas gerai. aš tai pati ir nespėjai nei išsigasti nei suprasti ar ten blogai ar gerai. bet kai panikos nebuvo. tiesiog tikėjau jog bus gerai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms!

Smagu, kad galejau optimizmo siek tiek ipusti! bigsmile.gif

Musu naktis nebuvo is lengvuju. Panele visai nemiegojo, ant papulio kabejo. Tik paryciais siaip ne taip i pazasti isisukus primigo. Kadangi gimdziau nakti, tai jau antra naktis be miego gavosi. wacko.gif Bet jauciuosi visai pusetinai. Dar turbut rezervai ne iki galo isnaudoti. biggrin.gif

Kazkas klause del sunaus. Palikom su labai mylima mociute, tai kol kas viskas gerai. Vyras vis nuvaziuoja pabuti, tai sake, kad visai manes nepasigenda. Nezinau, ar cia dziaugtis, ar liudet. biggrin.gif

Dar kazkas klause, kur gimdziau, - Klinikose, kaip ir pirmagimi. smile.gif Sake, ta nakti labai daug gimdyviu buvo, tai, kadangi paryciais atvaziavom, personalas toks jau pavarges buvo. Bet vis vien viskas buvo puiku is ju puses, esu jiems labai dekinga.
Tik, va, vienvietes tai visos uzimtos.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Migmig- svarbu viskas gerai baigesi 4u.gif ir gydytojai- saunuoliai, kad panikos nekele. Labai primine mano gydytoja per pirma gimdyma- man jis ant tiek ramus buvo, kad net nepastebejau, kad kazkas ne taip eina ir ko cia zmoniu atejo tiek pries man pradedant stumt smile.gif
Jei nelauzyt tradiciju, tai as tureciau iki penktadienio nakties ramiai dar but smile.gif ziuresim kaip bus smile.gif kadangi visos datos grazios man praejo, teks laukt termino datos smile.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 27, 11:15)
kadangi visos datos grazios man praejo, teks laukt termino datos smile.gif

hihihi.gif hihihi.gif mano pagal pirma echo terminas sestadieni rolleyes.gif tiktu man ir sestadienis lotuliukas.gif
Atsakyti
Migmig, labai smagu skaityt tokias istorijas, kurios neišgąsdina o tik padrąsina. Šauniai laikėtės, o ir pradžia su mažyliu puiki smile.gif

Fuwari, stiprybės bemiegėmis naktimis.. Džiugu dėl brolio, kuris puikiai laikosi be mamos smile.gif

Na o aš nieko naujo neišgirdau, tik gal dar pratempsim kelias dienas po termino, duodant šansą mažyliui pačiam pasibelsti... kolkas niekas pas mane nevyksta, kaklelis kietas unsure.gif lauksim toliau, nu gaaaaaaal kažkas dar įvyks...
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2016 10 27, 11:37)
Na o aš nieko naujo neišgirdau, tik gal dar pratempsim kelias dienas po termino, duodant šansą mažyliui pačiam pasibelsti... kolkas niekas pas mane nevyksta, kaklelis kietas  unsure.gif lauksim toliau, nu gaaaaaaal kažkas dar įvyks...

Skorpionai kietai uzsispyre biggrin.gif

Bet va ir nuosprendzio dar nepateike - gal ir gerai thumbup.gif gal sansu yra taip, kaip nori bigsmile.gif
Atsakyti
tik mano vyras tai išsigando. sakė net bloga pasidarė iš baimės tai buvo pabėgęs į kolidorių. bet man šįkart jo nelabai ir reikėjo. nes nebuvo kaip padėti smile.gif
tik nežinau ko jis ten išsigando ar kad man be galo skauda ar kad poto vaiko galva stringa nelenda ar kad mėlynas gimė. nes nemačiau kada išėjo ir kada poto grįžo.

tik šįkart greit nukirpo virkštelę dar net placentai neužgimus. bet vyrui nukirpti vistiek pasiūlė. nors jis ir atsisakė.
užtat kai uždėjo leliuką man tai pagavo euforija net ašaros džiaugsmo riedėjo. tokia dėkinga jaučiausi. tai net kai siuvo buvo lengviau ištverti smile.gif
iš tikro tai labai maloni akušerė papuolė. palaikė mane patarė ir matosi tikrai nuoširdžiai daro viską.

pas ką kreiotis dėl facebook grupės. įkelčiau savo varliuko nuotrauką smile.gif
Atsakyti
Migmgi, rasyk AisteSa i az 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti