Dalinuosi savo istorija.
Taigi veiksmas prasidejo vakar velai vakare. Begulint pajutau aukstai sone koki tai pokstelejima. Is pradziu pamaniau, kad vandenys nutekejo, bet tarp koju paliko sausa. Tai pamasciau, kad gal koks spyris stipresnis pakliuvo. Kaip tycia pirmagimis labai sunkiai pasidave midgymui... Teisingiau, isvis nepasidave. Toki sou vidury nakties mum surenge kaip kazka zinodamas.
Taip man vis su juo makaluojantis pajutau, kad ima skaudeti. Nuo 23 val emiau sekti - reguliarus saremiai, kas 10 min, bet ne itin baisus. Siaip ne taip uzmigdziau mazaji, nusiunciau vyra pailseti, o pati likau budeti.
Apie 1 val ant tualeto pajutau, kad patekejo apie puse stiklines skyscio. Kokias 10 min nagrinejau, slapimas ar ne.
Bet kai pasirode kraujo ir padaznejo saremiai supratau, kad cia jau tikrai. Pasakiau vyrui, issikvietem mociute ir laukem.
Namie saremiavau dar apie pora valandu. Labai gerai buvo ant kamuolio, bet visai nepadejo vaiksciojimas (labai keista, nes anakart buvo visai priesingai). Apie 3.30 isjudejom i ligonine. Saremiai buvo kas 3 min, bet tokie visai pakenciami. Su vyru ramiai snekuciavomes, juokavom... Vis laukiau, kadagi cia tie baisiausi prasides.
Gimdykloj paziurejo ir pasake, kad yra geri 8 cm, bet nenutekeje priekiniai vandenys. Pazadejo, kad juos nuleidus pagimdysiu per 30 min.
Kas beliko - sutikau.
Nuleido ir tada visas smagumas prasidejo. Iskart pasidare pilnas, atsirado tas nemalonus pilnumas ir noras stumti. Kadangi saremiai nebuvo labai skausmingi, nebuvau moraliskai pasiruosus tokiam staigiam skausmui, issigandau jo. Stumti sekes prastai, mano pacios akim ziurint. Jau net bare mane akusere. O ir rekiau ant visos gimdyklos, kas man visai nebudinga.
Gerai, kad vyras buvo. Kazkaip priverte susikaupti. Bet galu gale, po to zadeto pusvalandzio gime musu mergyte.
Kirpt nekirpo (nors prasiau
), nedaug iplyso oda ir makstis, pora siuliu tik uzdejo.
Kas patiko, kad sikart naudojo tuos bevielius daviklius. Kitas reikalas!
Ir labai bijojau del tos kojos kliso, bet jos visai neskaudejo/netrukde.
Tai va tiek, atrodo.