Fuwari, o tavo vyresniam kiek laiko? Primink du maitint tai jau cia issukis
Jau namie liuks
Toks jausmas, kad amžinai liksiu nėščia jokių požymių apie nusimatantį gimdymą, nejaugi viskas taip staigiai įvyksta?
QUOTE(Zannetta @ 2016 10 30, 19:28)
Toks jausmas, kad amžinai liksiu nėščia jokių požymių apie nusimatantį gimdymą, nejaugi viskas taip staigiai įvyksta?
Ana syki, man staigiai ir buvo netiketai va laukt sunku
QUOTE(bonduke @ 2016 10 30, 19:20)
Fuwari, o tavo vyresniam kiek laiko? Primink du maitint tai jau cia issukis
Jau namie liuks
Jau namie liuks
Beveik 2 metai (21 menesis, jei tiksliau).
QUOTE(bonduke @ 2016 10 30, 18:34)
Ana syki, man staigiai ir buvo netiketai va laukt sunku
Tos paskutinės dienos tai tikrai sudėtingos, gyvenu laukimu, kasryt galvoju gal jau šiandiena būtų gerai 11.01 išvengti tik
Smagu buvo čia laukti!
Kažkaip liūdna...
Kažkaip liūdna...
QUOTE(Brasske @ 2016 10 31, 17:21)
Ir man gaila iš čia išeiti..
Smagu buvo siuose namuciuose, bet ir kiti namai labai faini bus
Merginos, nuo ryt si tema turetu buti tarp bendraamziu , tad jei noresite galesite ten susirasineti
Sveikos
Sveikinimai naujoms mamytėms porą dienų be kompo buvau tai atitrūkau.
Fuwari aš užtai sužinojus kad laukiuos pirmo maitinimą nutraukiau likus pusmečiui iki gimdymo buvo 1,4m, buvo irgi papinis visiškas, užteko manau pilnai o aš jau jaučiausi gerokai išsunkta, o antrosios likus 3mėn iki gimdymo, nes per tiek laiko 1m vaikas užmiršta kad ir jam reikia, tai niekam nebuvo streso. Beje mano 11mėn tada mažė pieno atsisakė labai lengvai, net keista buvo. Galvoju ir apie save, nes organizmas ne geležinis ir taip jau imunitetas nusilpęs visiškai. Sakyčiau 2m jau pakankamas laiko tarpas ir pagailėk tu savęs, užteks ir vieną maitint, tuo labiau kad nieko jau tuo pienu vaikui tu nepadėsi, viską jis pasiėmė per pirmus metus, o dabar gauna ką reikia iš normalaus maisto. Bus paprasčiau ir tau ir mažiukui
Sveikinimai naujoms mamytėms porą dienų be kompo buvau tai atitrūkau.
Fuwari aš užtai sužinojus kad laukiuos pirmo maitinimą nutraukiau likus pusmečiui iki gimdymo buvo 1,4m, buvo irgi papinis visiškas, užteko manau pilnai o aš jau jaučiausi gerokai išsunkta, o antrosios likus 3mėn iki gimdymo, nes per tiek laiko 1m vaikas užmiršta kad ir jam reikia, tai niekam nebuvo streso. Beje mano 11mėn tada mažė pieno atsisakė labai lengvai, net keista buvo. Galvoju ir apie save, nes organizmas ne geležinis ir taip jau imunitetas nusilpęs visiškai. Sakyčiau 2m jau pakankamas laiko tarpas ir pagailėk tu savęs, užteks ir vieną maitint, tuo labiau kad nieko jau tuo pienu vaikui tu nepadėsi, viską jis pasiėmė per pirmus metus, o dabar gauna ką reikia iš normalaus maisto. Bus paprasčiau ir tau ir mažiukui
Kviečiu į grupę https://www.facebook...25872224096565/