Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (13 tema),

QUOTE(Ingrida. @ 2016 10 29, 14:11)

o mes pilvuzes gal pradedam varzytis kas ilgiau, jei jau nebeiseina kas greiciau biggrin.gif gal dar ir iki kaledu datrauksim biggrin.gif

Nauju metu biggrin.gif
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 29, 14:12)
O as nzn kas darosi, ir ar reik vaziuot i gn pasirodyt..kamstis salinas po truputi, pilvas kai judi kieteja, maudzia, bet nelabai reguliariai. Puse nakties nemiegojau, nes maudimas gana stiprus uzeidavo, jau maniau, kad isibeges, bet paryciais lyg ir apsiramino.

Jei labai neramu - gal vaziuok 4u.gif nors jei nurimo unsure.gif o kaip dabar?

QUOTE(Meluge @ 2016 10 29, 14:58)
Kai jau virs 100 tai gal jau nebe dzin  smile.gif

Kad virs 100 jau senai pas mane 4u.gif tik pabudus buna apynormalis tik 4u.gif
Atsakyti
Bonduke, Butterfly, kaip judvi? man skaudziai duodasi apacioj siandien, vis "au ir au" norisi sakyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2016 10 29, 20:35)
Bonduke, Butterfly, kaip judvi? man skaudziai duodasi apacioj siandien, vis "au ir au" norisi sakyt  blink.gif

Nuvaziavom i ak, fiksavo saremiukus, kaklelis 2-3 cm prasiveres, namo nepaleido, sake stebet reik, ar bus koks progresas blink.gif tai net nzn ar gerai cia, kad nuvaziavom ar ne..
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 29, 19:48)
Nuvaziavom i ak, fiksavo saremiukus, kaklelis 2-3 cm prasiveres, namo nepaleido, sake stebet reik, ar bus koks progresas blink.gif tai net nzn ar gerai cia, kad nuvaziavom ar ne..

Pradzia tikrai yra, tai belieka laukti. greit gimdysi bigsmile.gif gal gerai, kad nuvaziavot, ramiau lauksi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2016 10 29, 20:02)
Pradzia tikrai yra, tai belieka laukti. greit gimdysi  bigsmile.gif gal gerai, kad nuvaziavot, ramiau lauksi  ax.gif

Gal isivaziuos veikla ;) kaip kad man smile.gif
Atsakyti
Padaznejo jau saremiai, ypac jei neguliu, o judu. Ziuresim ka sakys daktare, nes sake, kad dar vakare paziures kaip kas ten pas mane.
Tikiuosi, kad nedaug liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2016 10 29, 19:35)
Bonduke, Butterfly, kaip judvi? man skaudziai duodasi apacioj siandien, vis "au ir au" norisi sakyt  blink.gif

Mano siandien kazkokia mieguista. rolleyes.gif bet jau eiti - tai oi ui ai - isejom su vyru iki Lidl - mum jis per gatve tik pereit. Vyrui sakau, toks jausmas, kad islis beeinant biggrin.gif
Siaip pamaudzia ir pilva, ir nugara- tik silpnai. Man taip keistai, nes ana syki taip nebuvo - kai suskaudo - is karto zinojau, kad saremis. O cia kazkokie pries mmm lengvi pamaudenimai. Tai ir nzn kas cia hihihi.gif jauciuos kaip pirmakarte hihihi.gif O pilvas nuo kiekvieno vaiko judeselio kieteja, bet tai akimirkai. Gal ir gerai, kad nesiduoda smarkiai biggrin.gif aisku, ta kirksnis neleidzia saves pamirst. Kamstis ejo rjo , gal jau isejo hihihi.gif , nes nebematau. idomu, kaip cia su sekmadienio tradicija gausis lotuliukas.gif Ar pirmadieni su tasytem teks nuo ankstyvo ryto traukt 4u.gif

QUOTE([Butterfly)
,2016 10 29, 19:48]Nuvaziavom i ak, fiksavo saremiukus, kaklelis 2-3 cm prasiveres, namo nepaleido, sake stebet reik, ar bus koks progresas blink.gif tai net nzn ar gerai cia, kad nuvaziavom ar ne..

Na, vis tiek po prieziura 4u.gif

Ingrida, kaip tu??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 29 spalio 2016 - 19:27
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 29, 20:21)
Padaznejo jau saremiai, ypac jei neguliu, o judu. Ziuresim ka sakys daktare, nes sake, kad dar vakare paziures kaip kas ten pas mane.

Jeigu ką, tai linkiu lengvai ir greitai susitikti su mažyliu 4u.gif

Lauksim naujienu ax.gif
Atsakyti

Kol parasiau bigsmile.gif bigsmile.gif varyk, mergina, varyk biggrin.gif wub.gif kuo lengviau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 10 29, 20:26)
Mano siandien kazkokia mieguista.  rolleyes.gif  bet jau eiti - tai oi ui ai - isejom su vyru iki Lidl - mum jis per gatve tik pereit. Vyrui sakau, toks jausmas, kad islis beeinant biggrin.gif
Siaip pamaudzia ir pilva, ir nugara- tik silpnai. Man taip keistai, nes ana syki taip nebuvo  - kai suskaudo - is karto zinojau, kad saremis. O cia kazkokie pries mmm lengvi pamaudenimai. Tai ir nzn kas cia hihihi.gif jauciuos kaip pirmakarte hihihi.gif O pilvas nuo kiekvieno vaiko judeselio kieteja, bet tai akimirkai. Gal ir gerai, kad nesiduoda smarkiai biggrin.gif aisku, ta kirksnis neleidzia saves pamirst. Kamstis ejo rjo , gal jau isejo hihihi.gif , nes nebematau. idomu, kaip cia su sekmadienio tradicija gausis lotuliukas.gif Ar pirmadieni su tasytem teks nuo ankstyvo ryto traukt 4u.gif
Na, vis tiek po prieziura 4u.gif

Ingrida, kaip tu??

as tai sndn sukaus virtuvej visa diena. net savo serialu nebuvau prigulus paziuret smile.gif) dariau ir pusrycius ir pietus ir dar rytdienai vistienos prisimarinavau. nebepamenu kada tokia darbinga buvau. susveiciau dar ir ananasa , del visa ko. nu bet nzn, kazkoks grynai jegu antpludis uzejes, nors siaip tai pastaraji menesi tokia vargsiu vargse jauciaus, ir jei vyras paklausdavo ar labai blogai, tai dar ir apsibliaudavau biggrin.gif kad labiau vargsesne pasijaust matyt. vnz, lauksim naujienu, gal sianakt kuri nors jau pasimatys su savo leliuku smile.gif
Papildyta:

laikom kumscius ir linkim greito pasimatymo !!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
dekui uz sveikinimus mums.
Sveikinimai ir naujai iskeptoms kitoms mamytems 4u.gif

Sioje temoje dar karsta ir jauku - kvepia nauju Zmoguciu byrejimu wub.gif Linkiu kuo graziausiu susitikimu su savo Stebukleliais, mamytes 4u.gif wub.gif Savaitgalis - puikus metas gimti! bigsmile.gif
Atsakyti

laikom kumscius ir linkim greito pasimatymo !!!!! 4u.gif
Atsakyti