QUOTE(bonduke @ 2016 10 29, 20:26)
Mano siandien kazkokia mieguista.
bet jau eiti - tai oi ui ai - isejom su vyru iki Lidl - mum jis per gatve tik pereit. Vyrui sakau, toks jausmas, kad islis beeinant
Siaip pamaudzia ir pilva, ir nugara- tik silpnai. Man taip keistai, nes ana syki taip nebuvo - kai suskaudo - is karto zinojau, kad saremis. O cia kazkokie pries mmm lengvi pamaudenimai. Tai ir nzn kas cia
jauciuos kaip pirmakarte
O pilvas nuo kiekvieno vaiko judeselio kieteja, bet tai akimirkai. Gal ir gerai, kad nesiduoda smarkiai
aisku, ta kirksnis neleidzia saves pamirst. Kamstis ejo rjo , gal jau isejo
, nes nebematau. idomu, kaip cia su sekmadienio tradicija gausis
Ar pirmadieni su tasytem teks nuo ankstyvo ryto traukt
Na, vis tiek po prieziura
Ingrida, kaip tu??
as tai sndn sukaus virtuvej visa diena. net savo serialu nebuvau prigulus paziuret
) dariau ir pusrycius ir pietus ir dar rytdienai vistienos prisimarinavau. nebepamenu kada tokia darbinga buvau. susveiciau dar ir ananasa , del visa ko. nu bet nzn, kazkoks grynai jegu antpludis uzejes, nors siaip tai pastaraji menesi tokia vargsiu vargse jauciaus, ir jei vyras paklausdavo ar labai blogai, tai dar ir apsibliaudavau
kad labiau vargsesne pasijaust matyt. vnz, lauksim naujienu, gal sianakt kuri nors jau pasimatys su savo leliuku
Papildyta:
QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 29, 20:21)
Padaznejo jau saremiai, ypac jei neguliu, o judu. Ziuresim ka sakys daktare, nes sake, kad dar vakare paziures kaip kas ten pas mane.
Tikiuosi, kad nedaug liko
laikom kumscius ir linkim greito pasimatymo !!!!!