Sveikos! Pradzioje sveikinimai pagimdziusioms
Paporinsiu as jums pasaka, kaip mane supakavo
Kaip rasiau, isvaziavom i ligoninine su nereguliariais. Atvaziavom, prieme tik po 3 valandu, nes visi gydytojai kaip tycia sunkiose operacijose, ok...laukiam...sedim, skaudena, maudena, labai pakenciamai. Ateina sesele, sako: gal jus i patologini norit atsigult, greiciau apziures, daugiau informacijos bus. Ok, gulam, vistiek kazkas cia bus. "Pagulejau" koki pusvalandi patologiniam, apziurejo, sako: 4 cm. Dar pakrapste ir paleido i palata, stebet saremiu....ir tada prasidejo saldumai. Saremiai kas 4 min. Iskart i gimdykla. Pradejo stipret, nuleido vandenis. O vandenu daug, puse lovos patvino...paliko saremiaut. Va cia ir prasidejo tortai ir pyragai. Kazkaip mane lovoj buvo palike prie aparatu, sakiau noriu prasivaiksciot, leido, bet skausmas dar didesnis, tai kazkaip lovoj saremiaut patiko labiau. Ateina tikrint, per 3 valandas prasivere dar 1 cm, klausia ar noriu epiduro, leidzia dar mastyt. Nebemasciau, ciut neapsiverkiau sakydama "duokit prasau epidura". Dave. O gerieji dievai! Koks isganymas! Garbe epidurui! Net snustelejau kai atleido skausmus. Ateina po valandos: pilnas atsidarymas! Bet dar negimdom, nes saremiu nejauciu, laukiam. Praeina dar valanda, pradedu jaust stumima. Stumt neleidzia nes nejauciu saremiu, dar laukiam..jau noriu stumt konkreciai, dar negalim..po keliu minuciu leido stumt, 4 ar 5 stumimai ir princas jau ant mano pilvo. O grozis koks! Plysau kokiose 5iose vietose bet po labai nedaug, po viena siule.
Reziume: trukau 6valandas nuo reguliariu saremiu. Maniau bus nesveikai sunku...buvo sunku, bet iskenciama ypatingai su epiduru
zisti pradejo jau padetas ant kruties, pienas isibegeja, zodziu viskas ok. Mes jau namie ;)