Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (13 tema),

QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 28, 19:36)
Tikiuosi neteks savaite dar vaiksciot, nes kamstis gi gali ir savaite pries pasisalint,ane?

Na man jau prieš parą pasirodė, bet niekas, pirma nėštumą ryte išėjo kamštis, vakare rakose dukryte turėjau.
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 28, 19:50)
Na man jau prieš parą pasirodė, bet niekas, pirma nėštumą ryte išėjo kamštis, vakare rakose dukryte turėjau.

Pas mane tas pats 4u.gif nuo vakar salinas, o ana syki, ryte pamaciau- vakare turejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 10 28, 20:50)

As vis dar viliuosi, kad sunutis bus toks pats punktualus kaip ir dukryte wub.gif
Atsakyti
Sveikutes

QUOTE(bonduke @ 2016 10 28, 19:55)
Pas mane tas pats 4u.gif nuo vakar salinas, o ana syki, ryte pamaciau- vakare turejau biggrin.gif

QUOTE([Butterfly] @ 2016 10 28, 19:55)
As vis dar viliuosi, kad sunutis bus toks pats punktualus kaip ir dukryte  wub.gif

Linkiu, kad užsikurtų, mamkos visoms trims! 4u.gif
As matyt liksiu visai gale, kaip priklauso. Mane nervai ima siandien, pilvas kreivas, tampo i visas puses man ji leliukas, sleikstulys net ima, kvepuot sunku, eh... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2016 10 28, 20:01)
Sveikutes
Linkiu, kad užsikurtų, mamkos visoms trims! 4u.gif
As matyt liksiu visai gale, kaip priklauso. Mane nervai ima siandien, pilvas kreivas, tampo i visas puses man ji leliukas, sleikstulys net ima, kvepuot sunku,  eh...  unsure.gif

Pas mane siandien kazkaip pagal perimetra ir slankioja biggrin.gif kazkaip kitaip nei visada biggrin.gif bet gan svelniai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! Pradzioje sveikinimai pagimdziusioms wub.gif
Paporinsiu as jums pasaka, kaip mane supakavo biggrin.gif
Kaip rasiau, isvaziavom i ligoninine su nereguliariais. Atvaziavom, prieme tik po 3 valandu, nes visi gydytojai kaip tycia sunkiose operacijose, ok...laukiam...sedim, skaudena, maudena, labai pakenciamai. Ateina sesele, sako: gal jus i patologini norit atsigult, greiciau apziures, daugiau informacijos bus. Ok, gulam, vistiek kazkas cia bus. "Pagulejau" koki pusvalandi patologiniam, apziurejo, sako: 4 cm. Dar pakrapste ir paleido i palata, stebet saremiu....ir tada prasidejo saldumai. Saremiai kas 4 min. Iskart i gimdykla. Pradejo stipret, nuleido vandenis. O vandenu daug, puse lovos patvino...paliko saremiaut. Va cia ir prasidejo tortai ir pyragai. Kazkaip mane lovoj buvo palike prie aparatu, sakiau noriu prasivaiksciot, leido, bet skausmas dar didesnis, tai kazkaip lovoj saremiaut patiko labiau. Ateina tikrint, per 3 valandas prasivere dar 1 cm, klausia ar noriu epiduro, leidzia dar mastyt. Nebemasciau, ciut neapsiverkiau sakydama "duokit prasau epidura". Dave. O gerieji dievai! Koks isganymas! Garbe epidurui! Net snustelejau kai atleido skausmus. Ateina po valandos: pilnas atsidarymas! Bet dar negimdom, nes saremiu nejauciu, laukiam. Praeina dar valanda, pradedu jaust stumima. Stumt neleidzia nes nejauciu saremiu, dar laukiam..jau noriu stumt konkreciai, dar negalim..po keliu minuciu leido stumt, 4 ar 5 stumimai ir princas jau ant mano pilvo. O grozis koks! Plysau kokiose 5iose vietose bet po labai nedaug, po viena siule.
Reziume: trukau 6valandas nuo reguliariu saremiu. Maniau bus nesveikai sunku...buvo sunku, bet iskenciama ypatingai su epiduru biggrin.gif zisti pradejo jau padetas ant kruties, pienas isibegeja, zodziu viskas ok. Mes jau namie ;)
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 10 28, 21:51)
Sveikos! Pradzioje sveikinimai pagimdziusioms  wub.gif
Paporinsiu as jums pasaka, kaip mane supakavo biggrin.gif
Kaip rasiau, isvaziavom i ligoninine su nereguliariais. Atvaziavom, prieme tik po 3 valandu, nes visi gydytojai kaip tycia sunkiose operacijose, ok...laukiam...sedim, skaudena, maudena, labai pakenciamai. Ateina sesele, sako: gal jus i patologini norit atsigult, greiciau apziures, daugiau informacijos bus. Ok, gulam, vistiek kazkas cia bus. "Pagulejau" koki pusvalandi patologiniam, apziurejo, sako: 4 cm. Dar pakrapste ir paleido i palata, stebet saremiu....ir tada prasidejo saldumai. Saremiai kas 4 min. Iskart i gimdykla. Pradejo stipret, nuleido vandenis. O vandenu daug, puse lovos patvino...paliko saremiaut. Va cia ir prasidejo tortai ir pyragai. Kazkaip mane lovoj buvo palike prie aparatu, sakiau noriu prasivaiksciot, leido, bet skausmas dar didesnis, tai kazkaip lovoj saremiaut patiko labiau. Ateina tikrint, per 3 valandas prasivere dar 1 cm, klausia ar noriu epiduro, leidzia dar mastyt. Nebemasciau, ciut neapsiverkiau sakydama "duokit prasau epidura". Dave. O gerieji dievai! Koks isganymas! Garbe epidurui! Net snustelejau kai atleido skausmus. Ateina po valandos: pilnas atsidarymas! Bet dar negimdom, nes saremiu nejauciu, laukiam. Praeina dar valanda, pradedu jaust stumima. Stumt neleidzia nes nejauciu saremiu, dar laukiam..jau noriu stumt konkreciai,  dar negalim..po keliu minuciu leido stumt, 4 ar 5 stumimai ir princas jau ant mano pilvo. O grozis koks! Plysau kokiose 5iose vietose bet po labai nedaug, po viena siule.
Reziume: trukau 6valandas nuo reguliariu saremiu. Maniau bus nesveikai sunku...buvo sunku, bet iskenciama ypatingai su epiduru biggrin.gif zisti pradejo jau padetas ant kruties, pienas isibegeja, zodziu viskas ok. Mes jau namie ;)

Niu visai gerai kaip pirmakartei smile.gif Net nesuskaudo skaityt smile.gif saunuole!

Atsakyti
Obuolyne ploja.gif clap_1.gif friends.gif gražiai parašei, smagu kad jau namuose wub.gif
Atsakyti
Nu merginos laukiam laukiam jusu pabiruciu wub.gif

Obuolyne, nu tikrai atrodo gimdei kaip ne pirma karta bigsmile.gif aukit ir stiprekit 4u.gif
Atsakyti
Obuolyne, jau laukiau, kada apsireiksi bigsmile.gif ziuriu, epiduras tau super suejo thumbup.gif net nebaisiai susiskaite biggrin.gif ir jau namie - liuks wub.gif
Atsakyti
Obuolyne, valioo, super! Šauniai padirbėjai ir taip greit 4u.gif mirksiukas.gif kaip faina, kad jau namie wub.gif
Atsakyti
Na ka, mano fronte niekas nepasikeite, bandau eit miegot smile.gif
Dukryte ka tik uzmigo salia, jauciasi sian jau zymiai geriau, temperatura tik 37 vakare buvo, tad tikekimes einam link pasveikimo smile.gif
Nezinia kokia naktele laukia, bet nesupykciau, jei tektu vaziuot smile.gif
Labos visom nakteles smile.gif
Atsakyti