Įkraunama...
Įkraunama...

Klasika ir provansas

Tikrai gaila, jei su laiku nepriimsit i fb. Kolkas tik vepsau, nes neturiu ka realiai rodyti. O vepsau apie 3 metus, berots. Tikrai butu labai gaila... verysad.gif Viskas labai uzsitese...
Atsakyti
Kol dar visos neišsikėlėte i fb, pasikartosiu su savo klausimu. Kokias patartumėte spavas grindų plytelėms ir sienoms, kad plytelių spalva murzina neatrodytų. Kad ir kaip nėra noro tupyklą rodyt, bet teks... ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]

Atejau prašyti pagalbos. 2kv. tualeto kambarėlyje susidėliojo toks derinukas. Nebeišmanau, kokias plyteles rinktis grindims, kad sienų plytelių spalva neatrodytų murzina. Beje, ir del sienos virš plytelių baltumo abejoju...vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kas iš aktyviai temoje bendraujančių-bendravusių narių pageidauja toliau plepėti FB, lai rašo man savo vardą ir pavardę į až. 
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2017 01 24, 22:22)
Kol dar visos neišsikėlėte i fb, pasikartosiu su savo klausimu. Kokias patartumėte spavas grindų plytelėms ir sienoms, kad plytelių spalva murzina neatrodytų. Kad ir kaip nėra noro tupyklą rodyt, bet teks... ax.gif

O ko Jūs to murzinumo bijote?
Šiaip didžiausia rizika tai šviesios pastelinės su švieiom pastelinėm. Ir atspalviai gali pjautis, ir tai ką vadinat murzinumu išryškėti.
Kokios spalvos glaistas? Man panašus į tamsiai pilką. tai jei sau, tokioj situacijoj (čia tik WC?) ko gero sienas daryčiau glaisto spalvos, o grindis gal kokias raštuotas, kad būtų tos pilkos ir baltai bežinės sienų spalvos.

Kitas variantas derinti su gaiviom spalvom-žalia, mėlyna. Arba ryškiom - molio, ruda.

Ir dar jokiais būdais blizgių ant grindų nedėčiau.
Atsakyti

Femme, galvoju rangemaster, smeg, mercury (kaina kiek kosmine), bertazzoni, cda

Greiciausiai turbut bus smeg, nes dizainas patinka, reiks juodos arba nerud. plieno spalvos. Visos kremines ir pan netinka,  nenoriu makalynes virtuvej.

Va didziausias blogis, kad noriu dujines sodyboj, bet duju tai nera :D teks balionus keist, jam vietos reikia ir pan.

Nors tai gal ir ne beda, nes pasiilgau tos liepsneles maisto gaminime.

Kainos lyg geriausios tokiu range cooker'iu UK parduotuvese, Italuose neuzmaciau pigiau, gal net kaip tik brangiau.

Tokios naujoves kaip paskutineje nuotraukoje ne man, nesu vireja pedante, man nuolat kas nors isbega ir prisvyla, tai nerudijanti pliena bus geriau valyt nei stalvirsi netrukus keist.

Gaminu daug, megstu gamint ir megstu ta daryt atsipalaidavus, be itampos ka nors aptaskyt :)

Risa, paziurekit savo foto, net esamos plyteles gerai ziurisi, turiu omeny spalva.

Vieno nedayciau: nedeciau margu ir medzio imitacijos. Visos kitos tiks, svarbu tamsios butu.Gal derinciau kad su siulem to paties atspalvio butu.

Kol rasiau - Y2K mano mintis atkartojo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 24 sausio 2017 - 21:40

http://bertazzonilag...ucts/search-ran

ir kaip jum?

Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 24, 21:38)
O ko Jūs to murzinumo bijote?
Šiaip didžiausia rizika tai šviesios pastelinės su švieiom pastelinėm. Ir atspalviai gali pjautis, ir tai ką vadinat murzinumu išryškėti.
Kokios spalvos glaistas? Man panašus į tamsiai pilką. tai jei sau, tokioj situacijoj (čia tik WC?) ko gero sienas daryčiau glaisto spalvos, o grindis gal kokias raštuotas, kad būtų tos pilkos ir baltai bežinės sienų spalvos.

Kitas variantas derinti su gaiviom spalvom-žalia, mėlyna. Arba ryškiom - molio, ruda.

Ir dar jokiais būdais blizgių ant grindų nedėčiau.

Siūlės čia dar neglaistytos, planuoju baltą. Pirmas įspūdis, kai išklijavo, rodėsi, kad palyginus su lkozeto baltumu, plytelių spalva ''nešvari'' atrodo. Raštuotas plyteles grindims,vargu ar surasiu derancias prie sienu reljefinių plytelių rolleyes.gif
Ar aš jau per daug priekabiai?..
Atsakyti

Siūlės čia dar neglaistytos, planuoju baltą. Pirmas įspūdis, kai išklijavo, rodėsi, kad palyginus su lkozeto baltumu, plytelių spalva ''nešvari'' atrodo. Raštuotas plyteles grindims,vargu ar surasiu derancias prie sienu reljefinių plytelių rolleyes.gif

Nereik jums rastuotu, na jei siules baltos tai baltu ant zemes nedekit. O kodel baltos? man asmeniskai ir tamsios grazu butu, su baltom vargelis...ant grindu vienoj vonioj turiu - nuo sveitimo su dantu sepeteliu istrupejo.

Prie kreminiu plyteliu nesirinkciau balto siuliu uzpildo.

Grindys vienareiksmiskai - vienspalves ir tamsios.

Atsakyti
[quote=mamaSandra,2017 01 24, 21:38]

<p> </p>
<p>Risa, paziurekit savo foto, net esamos plyteles gerai ziurisi, turiu omeny spalva.</p>
<p>Vieno nedayciau: nedeciau margu ir medzio imitacijos. Visos kitos tiks, svarbu tamsios butu.Gal derinciau kad su siulem to paties atspalvio butu.</p>
<p> <
Tarakotinės arba pilkos tiktu? Norėjau glazuruotų unsure.gif ...
Na štai, dabar ir dėl siulių pasimečiau... tai buvo vienintelis dalykas, del kurio buvau tikra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo risa: 24 sausio 2017 - 22:43

nugis apsipatenkinus virykliu ieskau ir uzmaciau...

http://www.bigprice....d96mfte-ci.html

jei tokio pat dizaino is UK pirkciau tai minimum du kart brangiau butu.

Dabar belieka apsisprest dujine ar elektrine, ka pasakysit?

Atsakyti
[quote=risa,2017 01 24, 23:26]Siūlės čia dar neglaistytos, planuoju baltą. Pirmas įspūdis, kai išklijavo, rodėsi, kad palyginus su lkozeto baltumu, plytelių spalva ''nešvari'' atrodo. Raštuotas plyteles grindims,vargu ar surasiu derancias prie sienu reljefinių plytelių rolleyes.gif 
[/quote]
Dabar aišku smile.gif Tai jos nėra baltos, todėl ir skiriasi, ir nieko čia baisaus. Tam pvz su vonia, man labai nepatinka grindų spalva, tiksliau atspalvis.
Glaistas bus baltesnis už plyteles? Paprastas neepoksidinis?

Apie margas pagalvojau, nes užsimaskuotų siūlė ir nekonkuruotų su sienų siūlėm, bet jei bus baltos, nelabai aktualu.
Pvz margos http://www.plyteles2...rd-mc-445x445cm, tada sienai bet kurią iš jų spalvų.
Nuosaikios margos http://www.plyteles2...re-bg-445x445cm, bet reikia tikrinti su sienų plytelėm, ar atspalviai nesipjaus
Nuosaikios apie nieką http://www.plyteles2...o-taupe-40x60cm, sienos tada gal ir baltos sienos tiktų.

Papildyta:
[quote=risa,2017 01 24, 23:39]
[quote=mamaSandra,2017 01 24, 21:38]

<p> </p>
<p>Risa, paziurekit savo foto, net esamos plyteles gerai ziurisi, turiu omeny spalva.</p>
<p>Vieno nedayciau: nedeciau margu ir medzio imitacijos. Visos kitos tiks, svarbu tamsios butu.Gal derinciau kad su siulem to paties atspalvio butu.</p>
<p> <
Tarakotinės arba pilkos tiktu? Norėjau glazuruotų unsure.gif ...
Na štai, dabar ir dėl siulių pasimečiau... tai buvo vienintelis dalykas, del kurio buvau tikra biggrin.gif
[/quote]

Man sienų plytkės truputį į country užneša, gal dėl dekorų, tai terakota labai būtų į temą.
Glazūruotų ant grindų?
Nors turiu pritarti mamaiSandrai, kad tamsios grindinės būtų geriau už margas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 24 sausio 2017 - 23:17
Glaistas baltas, o ar bus epoksidinis nžn unsure.gif koks geriau?
Patalpėlė mažytė, noriu kuo mažiau prisimargint.
O kuo glazuruotos blogos grindims? biggrin.gif nebent,kad jų tokių provincijoj neina surast...
Papildyta:
Paîeška sako, kad epoksidinis glaistas atsparesnis viskam, tad bus epoksidinis smile.gif
Atsakyti