Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

Man kai buvo užkilęs spaudimas nėštumo metu tai pirmiausia paguldė į ligoninę stebėjimui.Vaistų neskubėjo rašyti, nes man kaip ir tau šiaip jis yra truputi žemesnis.O bestebint pastebėjom kad jis man tiesiog šokinėja, kai tik ko susijaudindavau tuoj pakildavo.Opaskui kai jau nusiraminu vėl viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2005 04 19, 08:28)
Man kai buvo užkilęs spaudimas nėštumo metu tai pirmiausia paguldė į ligoninę stebėjimui.Vaistų neskubėjo rašyti, nes man kaip ir tau šiaip jis yra truputi žemesnis.O bestebint pastebėjom kad jis man tiesiog šokinėja, kai tik ko susijaudindavau tuoj pakildavo.Opaskui kai jau nusiraminu vėl viskas gerai.

Vat aš jiems taip ir sakiau, kad man taip darosi dėl jaudulio, bet niekas manęs neklausė. Paaiškino, kad nėštumo metu spaudimas yra labai blogai ir liepe gerti tuos vaistus. Man vėl tirpsta galva, pamatavau spaudima - 120/55. Kažkokia nesąmonė, o gydytoja dirba tik nuo 14val.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2005 04 19, 08:59)
Vat aš jiems taip ir sakiau, kad man taip darosi dėl jaudulio, bet niekas manęs neklausė. Paaiškino, kad nėštumo metu spaudimas yra labai blogai ir liepe gerti tuos vaistus. Man vėl tirpsta galva, pamatavau spaudima - 120/55. Kažkokia nesąmonė, o gydytoja dirba tik nuo 14val.

As tai nesuprantu taves....
tai kokio velnio tu geri tuos vaistus, jei tavo spaudimas per mazas... Taip ir gala gausi...
Pati save stebek... Jei spaudimas krenta, vadinasi vaistu nereikia.... doh.gif doh.gif O dabar dar stebiesi, kas tau darosi... Negerk vaistu ir vaziuok pas gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 04 19, 16:52)
As tai nesuprantu taves....
tai kokio velnio tu geri tuos vaistus, jei tavo spaudimas per mazas... Taip ir gala gausi...
Pati save stebek... Jei spaudimas krenta, vadinasi vaistu nereikia....  doh.gif  doh.gif  O dabar dar stebiesi, kas tau darosi... Negerk vaistu ir vaziuok pas gydytoja...

Namuose aš jų ir negeriu, gėriau tik ligoninėje. Nors jau visa para paėjo, bet dar durniuoja spaudimas.
Atsakyti
Man ir idomu - pas mane siaip spaudimas visada zemas budavo, visada zemesnis nei priklauso, o va kaibuvau pas gydytoja dabar - tai pamatavo ir sako, kad apatinis ant ribos... tipo didokas... nesuprantu as g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 04 20, 11:56)
Man ir idomu - pas mane siaip spaudimas visada zemas budavo, visada zemesnis nei priklauso, o va kaibuvau pas gydytoja dabar - tai pamatavo ir sako, kad apatinis ant ribos... tipo didokas... nesuprantu as g.gif

Nestumo metu daznai buna, kad spaudimas buna didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Slyvute @ 2005 04 20, 12:24)
Nestumo metu daznai buna, kad spaudimas buna didesnis.

aisku 4u.gif nors pas mane ir nezymiai, ebt vis tike idomu 4u.gif buvo ant vinos rankos 115/80, o va del kitos prikibo 110/88 g.gif ir negi matyuoja visada ant abieju ranku??? g.gif pirma syki man cia taip buvo 4u.gif Cai pas seimos gydytoja
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 04 20, 13:32)
aisku 4u.gif  nors pas mane ir nezymiai, ebt vis tike idomu 4u.gif buvo ant vinos rankos 115/80, o va del kitos prikibo 110/88 g.gif  ir negi matyuoja visada ant abieju ranku??? g.gif pirma syki man cia taip buvo 4u.gif  Cai pas seimos gydytoja

Man visada matuoja ant kaires rankos smile.gif. Kiek zinau spaudimas kazkiek skiriasi ant vienos ir kitos rankos. Tai gal esant pakilusiam spaudimui pasimatuoja ant abieju g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Slyvute @ 2005 04 20, 12:34)
Man visada matuoja ant kaires rankos smile.gif. Kiek zinau spaudimas kazkiek skiriasi ant vienos ir kitos rankos. Tai gal esant pakilusiam spaudimui pasimatuoja ant abieju g.gif.

kad man kaip tik pamatavo ant vienos rankos - ir ten buvo normalus... o kai ant kitos- tai tie 88 - tai sako dar nera blogai, ebt jau arti ribos... g.gif biski nugasdino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2005 04 20, 13:32)
pirma syki man cia taip buvo 4u.gif  Cai pas seimos gydytoja

Nieščiosioms spaudimą turi matuoti ant abiejų rankų, nes neretas reiškinys, jog spaudimas skiriasi.
Atsakyti
man tiek per prima nestuma, tiek dabar kai tik savo gydyja pamatau - is kart 130/80, o kai terapeute matuoja arba pati namuose - 115/70. Tai as jam ne viena karta buvau sakiusi, kad tas spaudimas man pakila is dziaugsmo, kai tik ji pamatau smile.gif
Bendrai 140/80 nera labai jau aukstas, ir jeigu kitu negerumu nera, tai i patologija naguldo, tiktai stebi atydziau smile.gif kad nepasirodytu ko kito (baltymo slapime, patiminu, per didelio svorio prieaugio ir t.t.)
Atsakyti
Prieš pat nėštumo pabaiga pakilo spaudimas.Paguldė į ligoninę,gėriau vaistus dvigubom dozėm,bet niekaip man jo nenumušė.Taip ir pagimdžiau ankščiau,nes lėlytė mano nekaip jautėsi.
O jeigu taip greitai numuša,tai reikia džiaugtis biggrin.gif .
Atsakyti