Blogiausia tai, kad esu velnioniskai pavargusi ir niekaip negaliu nustumti nuo saves visu darbu...
Sveikutes, del to spaudimo, tai pas mane pacia istisai 140/90, bet gydytoja sake, kad jei daugiau nekils tai nieko blogo. tik, tiek, kad kartais pati jauciu, kad sokteli. del vaistazoliu, tai as pati geriu melisu arbatele,nors dar sake tinka aronijos sultis, bet ju nelabai patariama nescioms gert, tai va . siaip svarbiausia daug kavos negert ir [U]nerukyt , nes tada tai ziauriai pakyla.tai va tiek...
Lali, sek spaudimą ir nepanikuok. Blogiau yra kai šlapime randa baltymo. Jeigu gyd. sakė, kad nieko, tai gal ir nieko, nors kartais aklai gyd. tikėti nereikia. Juk ji klauso vaisiaus širdies tonus ir seka situaciją.
man irgi paskutini nestumo menesi spaudimas laikesi 140/90(nors visa nestuma buvo 120/70), geriau ir Dopegyt'a, ir ligonineje gulejau-niekas neadejo ir kai pagimdziau dar buvo toks aukstas, o dabar vel normalus taip, kad nusiramink ir ramiai nesiok savo angeliuka aisku ir laikas nuo laiko pasimatuok spaudima
QUOTE(Erina @ 2005 03 09, 13:22)
Lali, sek spaudimą ir nepanikuok. Blogiau yra kai šlapime randa baltymo. Jeigu gyd. sakė, kad nieko, tai gal ir nieko, nors kartais aklai gyd. tikėti nereikia. Juk ji klauso vaisiaus širdies tonus ir seka situaciją.
Mano vaiko tonus gydytoja seke tik viena karta - ir tas buvo ligonineje...
Dabar, kai as apsilankau, ji tik su savo aiskaudos prietaisu pasiklauso ar vaikelio sirdis apskritai plaka... Stai tokia, Lukiskiu poliklinikos nesciuju prieziura
QUOTE(kristee @ 2005 03 09, 13:44)
man irgi paskutini nestumo menesi spaudimas laikesi 140/90(nors visa nestuma buvo 120/70), geriau ir Dopegyt'a, ir ligonineje gulejau-niekas neadejo ir kai pagimdziau dar buvo toks aukstas, o dabar vel normalus taip, kad nusiramink ir ramiai nesiok savo angeliuka aisku ir laikas nuo laiko pasimatuok spaudima
Ar isnesiojei vaikeli visa priklausanti laika?
Kai laukiausi abiejų vaikų, tai mano kraujospūdis irgi buvo pakilęs (tik nepamenu iki kiek). Tai gydytoja irgi labai panikavo, ir mane nuolat dėl to nervindavo. Tai poliklinikoj visada kraujospūdis būdavo padidėjęs. O kai nuvažiavau gimdyti, tai viskas buvo normalu. Ir vaikus išnešiojau tiek, kiek reikia, per anksti nepagimdžiau.
Taigi, manau, kad svarbiausia nesinervinti, ir viskas stos į savo vietas
Taigi, manau, kad svarbiausia nesinervinti, ir viskas stos į savo vietas
nusipirkau melisu arbatos vaistinej, o ten parasyta kad jos negalima gerti nesciosioms ir zindancioms
tai kaip ten su tom arbatom? gal dar kokiu yra vaistu necheminiu?
tai kaip ten su tom arbatom? gal dar kokiu yra vaistu necheminiu?
Man vaistininkė sakė, kad melisų arbata mažina pieno gamybą. Bet girdėjau kai kurios žindyvės kaip tik ją geria, kad vaikutis ramesnis būtų.
O aš su spaudimu 150/105 pagimdžiau 40 savaitę.
Sėkmės
Sėkmės
QUOTE(rolana @ 2005 03 10, 17:23)
Man vaistininkė sakė, kad melisų arbata mažina pieno gamybą. Bet girdėjau kai kurios žindyvės kaip tik ją geria, kad vaikutis ramesnis būtų.
Sėkmės
Sėkmės
Visgi nesuprantu... Tai galiu as ta melisu arbata gerti ar nea... Juk vaikelis dar negime, tai ir pieno dar nera...
Anksciau niekadqaa nebuvo pakiles spaudimas. Bet kai laukiuosi taip pat aukstas kraujo spaudimas buna, kai gydytoja matuoja 140/90. Negerai, kad namie neturiu to kraujospudzio matuoklio, gal sakau tas spaudimas sukyla nuejus pasitikrinti? Kuom pasireiskia jum sukiles spaudimas?
Man daznai skauda galva ir ramybes busenoje(gulint ar sedint) kartais labai trankosi sirdis... cia gali buti del padidejusio spaudimo?
Man daznai skauda galva ir ramybes busenoje(gulint ar sedint) kartais labai trankosi sirdis... cia gali buti del padidejusio spaudimo?
QUOTE(mazhulia @ 2005 03 14, 02:25)
Kuom pasireiskia jum sukiles spaudimas?
Man jis nepasireikšdavo niekuo, todėl išpradžių galvojau, kad gydytojos aparatas prastas, bet namuose pasitikrinau ir tikrai jis būdavo kartais pakilęs. O širdies trankymasis, gali būti padidėjusio spaudimo požymis. Nes gyd. sakė, jei trankosi širdis, skauda galvą, aptemo akyse, pykina, tai pasimatuok spaudimą.