Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

Merginos, kuriu aukstas spaudimas, ypac nestumo pabaigoje, tai patariu gultis i ligonine, guleti iki gimdymo ir visokiais budais ji numusti. Mano spaudimas buvo 220/140 ir niekaip nenumusiau,viena nakti atsoko placenta ir vaikelis 33sav. zuvo, o as pati vos nenukraujavau mirtinai. Taip kad rupinkites savim ir savo leliais.
Atsakyti
O kaip dėl žemo spaudimo, mano pastaruoju metu kažkur 85/50, pulsas 75.
Dabar 14 sav., kaip elgtis? jokių kitų blogų pojūčių neturiu. Ar tai pavojinga vaisiui?
Atsakyti
QUOTE(daikri @ 2007 12 27, 23:34)
Merginos, kuriu aukstas spaudimas, ypac nestumo pabaigoje, tai patariu gultis i ligonine, guleti iki gimdymo  ir visokiais budais ji numusti. Mano spaudimas buvo 220/140 ir niekaip nenumusiau,viena nakti atsoko placenta ir vaikelis 33sav. zuvo, o as pati vos nenukraujavau mirtinai. Taip kad rupinkites savim ir savo leliais.

Spaudimas tai iš tiesų nerealus buvo unsure.gif Labai tave užjaučiu console.gif

QUOTE(Nightwish19 @ 2007 12 28, 14:52)
O kaip dėl žemo spaudimo, mano pastaruoju metu kažkur 85/50, pulsas 75.
Dabar 14 sav., kaip elgtis? jokių kitų blogų pojūčių neturiu. Ar tai pavojinga vaisiui?

Manau, kad būtinai reikia pasirodyti gydytojai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daikri @ 2007 12 27, 23:34)
Merginos, kuriu aukstas spaudimas, ypac nestumo pabaigoje, tai patariu gultis i ligonine, guleti iki gimdymo  ir visokiais budais ji numusti. Mano spaudimas buvo 220/140 ir niekaip nenumusiau,viena nakti atsoko placenta ir vaikelis 33sav. zuvo, o as pati vos nenukraujavau mirtinai. Taip kad rupinkites savim ir savo leliais.

užjaučiu.... verysad.gif verysad.gif

o pasirodo būna ir tikrai aukštų spaudimų, o aš maniau kad mano didelis, nes mano būdavo 140/90 ir 150/90, o dabr nėštumo metu kažkaip normalizavosi va šian pvz gydytoja matavo skirtingų rankų skirtingas (kaip visada) g.gif ką tai reiškia??? vienos rankos 120/70, o kitos 140/70....
pirmas kaip ir normalus antras jau nelabai.... g.gif
tai kaip čia suprasti???....
Atsakyti
Na mano spaudimas visada idealus, bet žinau, kad toms kurių spaudimas aukštas - tai jos gauna ypatinga priežiūrą, nes širdelė sunkiai nėštumą perneša, o tos kurių mažas turi daryt viską kad pakelti - kava ir pan 4u.gif
Atsakyti
sveikos... mano spaudimas taip pat mazas 90\50 kartais pakyla iki 110\60 bet didesnis ir nebuna.... niekas neskauda tik jauciuosi kaip girta ir akis spaudzia, atrodo kad pastoviai silpna ir norisi miego.... man jau nestumas 7 savaite... pas gyd dar nebuvau bet esu jau prisiregistravusi,,, siaip mazas spaudimas mane kamavo jau koki menesi pries nestuma... kaip manote tai blogai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kobryte1414 @ 2008 01 04, 21:48)
sveikos... mano spaudimas taip pat mazas 90\50 kartais pakyla iki 110\60 bet didesnis ir nebuna.... niekas neskauda tik jauciuosi kaip girta ir akis spaudzia, atrodo kad pastoviai silpna ir norisi miego.... man jau nestumas 7 savaite... pas gyd dar nebuvau bet esu jau prisiregistravusi,,, siaip mazas spaudimas mane kamavo jau koki menesi pries nestuma... kaip manote tai blogai? 4u.gif

Pas mane irgi mazas spaudimas, bet siaip jau nestumo pabaiga, ir i pabaigoj jis visai sumazejo ... 90/60 nors siaip normalus buna 110 - 100/90. Jauciuos lygiai taip pat, uzeina silpnumo priepoliai atrodo PSIO!!! Griunu i lova ir "prasijungiu" paguliu - praeina. Gydytojai sakiau kad silpna ir t.t.t ji sako nu ka padarysi, netumas jegu nepriduoda ... Aisku stengiuosi kavytes rytais isgerti, tuomet ir savijauta geresne buna. Pries nestuma rytais budavo pirmas reikalas darbe - kava biggrin.gif Pastojus pradejo erzinti jos kvapas, bet dabar vel norisi wink.gif viskas tvarkoj wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2008 01 06, 08:02)
Pas mane irgi mazas spaudimas, bet siaip jau nestumo pabaiga, ir i pabaigoj jis visai sumazejo ... 90/60 nors siaip normalus buna 110 - 100/90. Jauciuos lygiai taip pat, uzeina silpnumo priepoliai atrodo PSIO!!! Griunu i lova ir "prasijungiu" paguliu  - praeina. Gydytojai sakiau kad silpna ir t.t.t ji sako nu ka padarysi, netumas jegu nepriduoda ... Aisku stengiuosi kavytes rytais isgerti, tuomet ir savijauta geresne buna. Pries nestuma rytais budavo pirmas reikalas darbe - kava biggrin.gif Pastojus pradejo erzinti jos kvapas, bet dabar vel norisi wink.gif viskas tvarkoj wink.gif mirksiukas.gif

blogiausia man yra tai, kad as kavos gerti negaliu.. man nuo jos dar blogiau pasidaro.. pila prakaitas, rankos dreba... zinai kaip ant pachmielo... man matyt kofeinas kazkoki poveiki duoda... as net gydytojai sakiau... nes pries nestuma gydziau depresija.. tai man matyt, per daug ji stimuliuoja... isgerusi kavos nerandu sau vietos, kaip narkotiku kokiu uzedusi.... tai vat geriu zalia arbata, valgau astriai ir suriai, taip man gyd rekomendavo... pas ginekologe dar nebuvau... ziuresim ka ji pasakys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kobryte1414: 06 sausio 2008 - 12:58
QUOTE(kobryte1414 @ 2008 01 06, 12:55)
blogiausia man yra tai, kad as kavos gerti negaliu.. man nuo jos dar blogiau pasidaro.. pila prakaitas, rankos dreba... zinai kaip ant pachmielo... man matyt kofeinas kazkoki poveiki duoda... as net gydytojai sakiau... nes pries nestuma gydziau depresija.. tai man matyt, per daug ji stimuliuoja... isgerusi kavos nerandu sau vietos, kaip narkotiku kokiu uzedusi.... tai vat geriu zalia arbata, valgau astriai ir suriai, taip man gyd rekomendavo... pas ginekologe dar nebuvau... ziuresim ka ji pasakys...

Aga, zinau ta jausma, man po antro puodelio irgi taip buna, tai as silpnesne kava geriu viena puodeli , o per pirma nestuma zalia arbata labai padedavo.
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2008 01 06, 14:26)
Aga, zinau ta jausma, man po antro puodelio irgi taip buna, tai as silpnesne kava geriu viena puodeli , o per pirma nestuma zalia arbata labai padedavo.

nu man ir ta arbata ne kazka padeda, bet geriau negu nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kobryte1414 @ 2008 01 04, 21:48)

Mano spaudimas taip pat visada buvo prie mazesniu. O pastojus dar labiau krito... Praeita savaite buvau pas ginekologe, ji man liepe gerti kavos, o jeigu jos nesinori del pykinimo, tai gerti juoda arbata arba energetinius gerimus... verysad.gif
Daugiau jokiu vaistu neisrase.
Bandziau nusipirkti kelis energetinius gerimus, bet nuo ju tik labai gerai issivemdavau... smile.gif
Man jau 8 sav. kazkaip geriau pradedu jaustis, ir kavos rytais neatsisakau, tikekimes taip ir toliau bus. Sekmes Tau smile.gif

Atsakyti
man tai visa nestuma buvo idealus spaudimas, tik vat dabar kazko nekas tik gulet ir letai vaiksciot, nes vien kol nuo masinos iki poliklinikos nuejau spaudimas 150/110 unsure.gif dabar net indu plovimas vargina ir jauciu kaip sirdele pradeda musti verysad.gif
Atsakyti