Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

Mano spaudimas normalus 120/70
Atsakyti
QUOTE(valldute @ 2007 10 24, 16:25)
vakar buvau pas savo gine, kuri pamatavo spadima 140/80, sako normoj, bet man atrodo kad siekt tiek per aukstas  blink.gif

Mane su tokiu paguldė į ligoninę blink.gif
Atsakyti
Mano tai pirma nestuma buvo visada kazkoks ydomus100/50 arba 110/60.Nu seip ivairiai budavo,bet niekada nebudavo toks koks turetu but.Kazi kodel?O dabar nzn kaip bus per antra unsure.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos...pas mane irgi problemos su spaudimu, jis pas mane žemas...gerai jauciuosi kada jis 110/60, o kai nukrinta 100/40 labai blogai, kavos nelabai noriu gerti, nes po jos man atrodo kad pilve kazkas darosi....tai gal kas gali patarti kaip pakelti ta nelemta spaudima, jis aisku buna toks zemas ne daznai, o tada kada lauke lija...sakoma oras prie zemes traukia... blink.gif
Atsakyti
visa laika kraujospudis buvo normalus, o va siandien buvau pas gine, tai 135/90, tai liepe ryt vaziuot i ligonine, atseit padarys echoskopa, paziures ar nesensta placenta...o gal jau ir gimdyt laikas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2007 11 06, 18:47)
visa laika kraujospudis buvo normalus, o va siandien buvau pas gine, tai 135/90, tai liepe ryt vaziuot i ligonine, atseit padarys echoskopa, paziures ar nesensta placenta...o gal jau ir gimdyt laikas nestuke.gif

va cia tai man patiko, o man vakar pamatavo buvo 160/100, bet nieko nesake, siaip as turiu hipertenzija del inkstu nepakankamumo, bet kai ryte vakare matuojuos tokio nebuna. tai sake nieko ir nedaryt, toliau matuotis. siandien ryte pamatavau 130/80.bet sirdele kaip plaka, pulsas 100 doh.gif
Atsakyti
buvau ligoninej, tai ten irgi nieko nesake, sake viskas cia gerai.... g.gif suprasi cia tuos daktarus, vienas vienaip sako kitas kitaip g.gif
Atsakyti
mano spaudimas daznaiusiai apie 116/64....... auksto niekad nesu turejusi ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu mano spaudimas irgi visa nestuma buvo 110/60. bet cia man toks normalus, man jei pakyla iki 120/80 tai siaubingai galva pradeda skaudet.
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2007 11 07, 09:02)
va cia tai man patiko, o man vakar pamatavo buvo 160/100, bet nieko nesake, siaip as turiu hipertenzija del inkstu nepakankamumo, bet kai ryte vakare matuojuos tokio nebuna. tai sake nieko ir nedaryt, toliau matuotis. siandien ryte pamatavau 130/80.bet sirdele kaip plaka, pulsas 100  doh.gif

Keista, kad nieko nesakė g.gif Gal, kad pirmą kartą. Nes man irgi prieš pora savaičių liepė tik namie sekti, bet šiandien vėl nuėjus pas gydytoją 150/90 (nors namie pakankamai normalus būna, tik vat pulsas irgi dažniausiai tarp 80-100) blink.gif Tai jau prirašė Dopegyto 2 tabletes per dieną. Sakė turėtų pagelbėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2007 11 15, 17:54)
Keista, kad nieko nesakė g.gif Gal, kad pirmą kartą. Nes man irgi prieš pora savaičių liepė tik namie sekti, bet šiandien vėl nuėjus pas gydytoją 150/90 (nors namie pakankamai normalus būna, tik vat pulsas irgi  dažniausiai tarp 80-100) blink.gif Tai jau prirašė Dopegyto 2 tabletes per dieną. Sakė turėtų pagelbėt ax.gif

aha, geriau ir aš tą dopegytą...na ką aš žinau. kaip supratau, kol situacia pusėtina, tai jis padeda, o jei tik blogiau, tai kaip ir nieko iš jo.
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2007 11 15, 19:54)
Keista, kad nieko nesakė g.gif Gal, kad pirmą kartą. Nes man irgi prieš pora savaičių liepė tik namie sekti, bet šiandien vėl nuėjus pas gydytoją 150/90 (nors namie pakankamai normalus būna, tik vat pulsas irgi  dažniausiai tarp 80-100) blink.gif Tai jau prirašė Dopegyto 2 tabletes per dieną. Sakė turėtų pagelbėt ax.gif

as visa dabartini nestuke.gif geriu dopegita ir jis man padeda palaikyt normalu spaudima. tau irgi turetu padet,jei ne per velai israse. mums nestukem pavojingiausias spaudimas yra tada kai pakyla apatinis,kaip,kad pas tave 90. ir auksciau. tada gali but liudnu pasekmiu. verysad.gif bet jei gersi ir stebesi savo spaudima turetu but viskas gerai.
Atsakyti