QUOTE(daikri @ 2007 09 19, 17:46)
Sveikos merginos, papasakosiu ir as savo istorija. Per pirma nestuma mano kraujospudis buvo labai aukstas 170/120 ir taip visa laika nuo pradzios iki pabaigos. Mano visa gyvenima toks, nes paveldeta yra nuo mamos. Tai nuo trecio nestumo menesio geriau dopegyta po 1 tab. 3 kart dienoj. 26 sav. vel atsiduriau ligoninej, tai paskyre gerti po 2 dopegyto tabletes 4 kartus dienoj. ir man tas dopegytas visai nepadejo. 29 sav. vel pagulde del auksto spaudimo ir baltymo slapime i klinikas. Ten aisku spaudimo nenumuse, vaistu nepakoregavo ir po 3 dienu paleido namo. visa ta menesi ziauriai tino kojos rankos ir veidas. Mano pilvas nebuvo didelis, bet pati visa atrodziau istinus, issiputus kaip balionas. kai po menesio nuejau pas savo ginekologe, ji su greitaja isveze mane i klinikas. Ir pasirode, kad mano leliukui buvo hipotrofija, t.y. nuo auksto spaudimo uzkalkejo placentos kraujaysles ir leliukas negalejo gaut maitinimo per placenta. Ten priskyre dar per diena 6 tab. lobetonolio ir +8 tab.dopegyto. Spaudimas nekrito ne per padalele. Pusantros sav, pragulejus klinikose nusprende operuoti. Visa nestuma labai silpnai jauciau vaisiaus judesius. Mergyte gime labai mazyte 1890gr., bet sveikute. ta kart viskas baigesi gerai, o po pusmecio ir vel pastojau (netyciukas). Dabar jau 25 sav. bet negeriu jokiu vaistu, esu isitikinus, kad man tie vaistai visai nepadejo, o tik pakenke, juk tokias vaistu dozes kiekviena diena kisti i organizma tikrai nera gerai. kol kas spaudimas apie 140/100, bet man gerai, kad tik nors daugiau nekiltu. Kasdien geriu krapu seklu arbata, kuri valo inkstus ir kol kas visad slapimo tyrimas geras. Per si nestuma net atrodau kitaip pilvas atsikises, o pati nesu issiputus ir kol kas tinimu nera. Kol kas tiek mano istorijos. Ziuresim kaip bus toliau.
Ooooo , kaip panasu i mane
tik man spaudimas uzkilo antroj pusej nestumo, iki tol net per mazas buvo. irgi pagulejau AK kokius 3 kartus, bet ten susireguliuodavo siek tiek, nes praktiskai visa laika guledavau. tik griztu namo---vel uzkyla baisiausiai. kol galu gale, atvykus eiliniam patikrinimui i AK buvau ekstra paguldyta ir isoperuota 28 sav. Hipotrofija, hipoksija, del to per mazas vaikelio svoris -1300g!!!! Taip pat buvo mazas pilvas, silpni judesiai..... Aciu dievui mano maze gime visiskai sveika, neziurint coliukes svorio.